Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona serwera Avestia.pl(Lepsza grafika, lepszy skrypt) :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie żal dupe ściska tylko wkurwia mnie że taki pajac jak Ty twiedzi że wymienił skrypty jak tam nic nie jest zrobione..

To rozjeb "Hackerze" haha ;]

3326577568.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja z nixem tyle dziur tam najebaliśmy że chuj :) taka jest prawda że zabawa będzie na serwerach startujących na tej stronie. pozdrawiam Shaders ;)

Nom, najebaliście tyle a później Nixo je wykorzystywał i dawał SM

52e81f680d7e1.png

Loff <3

Opublikowano

Dziura może być :) Trudno naprawić ? :) Jesteś zbyt głupi, żeby to ogarnąć ? czy tylko udajesz ? :) Żal dupę ściska, że strona jest na MPC ?

Z tego co czytałem w temacie to jest połatana itd? Po chuj taki syf wstawiasz? omg xD Bo ktoś Ci skinu nie dał? Przyjeb 4ever jak zawsze c:

Opublikowano

Z tego co czytałem w temacie to jest połatana itd? Po chuj taki syf wstawiasz? omg xD Bo ktoś Ci skinu nie dał? Przyjeb 4ever jak zawsze c:

Hejtuj dalej :) Zazdrościsz ? :) Kurwa nie podoba się ? nie pobieraj :) 

3326577568.png

Opublikowano

Ale prosiłem, nie udostepniaj... ale dobra, doigrałeś się.

Strone mozecie pobierać na własną odpowiedzialność bo sa w niej pewne "dziury" dla osób które te strone kodowały, enjoy.

hmmm co tu prosić jak to jest dziecko 16 letnie, do którego nie docierają pewne sprawy. Mnie chciał sprzedać tą strone za 160-200 zł a teraz ją udostępnił. Sam widzisz te jego zachwiania, piszę jedno robi drugie. Jeszcze pamiętam ten jego komentarz, pod poprzednią stroną, że tej nie udostępni :) Wystarczy, że nie pójdziesz mu z czymś na rękę bądź nie idzie coś po jego myśli i robi wszystko by zrobić Ci na przekór. Ten "pan" ma wiele wad. Nie będę się rozpisywał tutaj bo to nie do mnie należy lecz śmieszy mnie fakt iż osoba nie znająca się kompletnie na plikach ma w profilu w hobby "sprawy techniczne metin2". Nie będę się rozpisywał na jego temat, macie tutaj część tego co uważam na temat Eltsena i na temat jego dziecięcych zagrywek. Skoro się zna na sprawach technicznych metin2 to może ktoś mi odpowie dlaczego jego serwer został zamknięty nawet nie po 24h ?

Nie obrażając oczywiście innych osób w tym wieku. Są ludzie i parapety ;)

I to nie jest żaden hejt, to jest coś co sobie cenię, mianowicie szczerość.

Opublikowano

hmmm co tu prosić jak to jest dziecko 16 letnie, do którego nie docierają pewne sprawy. Mnie chciał sprzedać tą strone za 160-200 zł a teraz ją udostępnił. Sam widzisz te jego zachwiania, piszę jedno robi drugie. Jeszcze pamiętam ten jego komentarz, pod poprzednią stroną, że tej nie udostępni :) Wystarczy, że nie pójdziesz mu z czymś na rękę bądź nie idzie coś po jego myśli i robi wszystko by zrobić Ci na przekór. Ten "pan" ma wiele wad. Nie będę się rozpisywał tutaj bo to nie do mnie należy lecz śmieszy mnie fakt iż osoba nie znająca się kompletnie na plikach ma w profilu w hobby "sprawy techniczne metin2". Nie będę się rozpisywał na jego temat, macie tutaj część tego co uważam na temat Eltsena i na temat jego dziecięcych zagrywek.

komu się nie chce czytać to streszcze ; Eltsen jest ciotą

Opublikowano

hmmm co tu prosić jak to jest dziecko 16 letnie, do którego nie docierają pewne sprawy. Mnie chciał sprzedać tą strone za 160-200 zł a teraz ją udostępnił. Sam widzisz te jego zachwiania, piszę jedno robi drugie. Jeszcze pamiętam ten jego komentarz, pod poprzednią stroną, że tej nie udostępni :) Wystarczy, że nie pójdziesz mu z czymś na rękę bądź nie idzie coś po jego myśli i robi wszystko by zrobić Ci na przekór. Ten "pan" ma wiele wad. Nie będę się rozpisywał tutaj bo to nie do mnie należy lecz śmieszy mnie fakt iż osoba nie znająca się kompletnie na plikach ma w profilu w hobby "sprawy techniczne metin2". Nie będę się rozpisywał na jego temat, macie tutaj część tego co uważam na temat Eltsena i na temat jego dziecięcych zagrywek. Skoro się zna na sprawach technicznych metin2 to może ktoś mi odpowie dlaczego jego serwer został zamknięty nawet nie po 24h ?

Okej :) morda leszczu ;)

3326577568.png

Opublikowano

Okej :) morda leszczu ;)

no sorki ale ty tu od uciszania nie jesteś. więc jak coś nie pasuje to w prawym górnym rogu masz taki fajny "X" na czerwonym tle. naciśnij go :>

nlcEZxg.png

Opublikowano

Tego nie warto pobierać :) ja miałem połatać to ale w pewnym momencie poczułem się jak budowniczy polskich drug dziura na dziurze. To nie jest ta strona co jest na www.avestia.pl :) tam napisałem sam stronkę. A jak nie chcecie mieć włamu na serwer nie pobierajcie tego bo to syf i tyle  :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

5kybvm.jpg

Pompka już dziurki załatane :)

Nie wiem czy jest się czym cieszyć :D moim zdaniem strona tak czy siak chujowa ;P

a z resztą nie moja sprawa xD

aby nie mieć problemów podczas logowania INNYM clientem niż ten od Avesti [ stary] trzeba przerobić rejestrację

Otwieracie register.php szukacie takiego o fragmentu:

$r_login = htmlspecialchars($_POST['login']);
$r_email = htmlspecialchars($_POST['email']);
$r_pass = $_POST['pass']."ţ÷";
$r_repass = $_POST['repass']."ţ÷";
$r_zipcode = $_POST['zipcode'];
$ref = $_GET['r'];

I zmieniacie go na :

$r_login = htmlspecialchars($_POST['login']);
$r_email = htmlspecialchars($_POST['email']);
$r_pass = $_POST['pass'];
$r_repass = $_POST['repass'];
$r_zipcode = $_POST['zipcode'];
$ref = $_GET['r'];

Teraz będzie można wejść do gry każdym clientem bez przerabiania intrologin.py :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem czy jest się czym cieszyć :D moim zdaniem strona tak czy siak chujowa ;P

a z resztą nie moja sprawa xD

Szczerze chujowa ale zawsze coś można zrobić :)

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano
							$mailheader  = "FROM: Balmora.pl <[email protected]> \n";

$mailheader .= "MIME-Version: 1.0\n";

$mailheader .= "Content-Type: text/html;\n";

$mailheader .= "\tcharset=\"UTF-8\"\n";

$mailheader .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n\n";

XdD :)

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano
							$mailheader  = "FROM: Balmora.pl <[email protected]> \n";

$mailheader .= "MIME-Version: 1.0\n";

$mailheader .= "Content-Type: text/html;\n";

$mailheader .= "\tcharset=\"UTF-8\"\n";

$mailheader .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n\n";

XdD :)

o.O Feil Feil i jeszcze raz Feil :) już nie wiadomo którego serwera to strona xD

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...