Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IxPMT2 [Easy]

djziomek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko pięknie fajnie server niby stoji 24/7 :) ale ja mam mały problemik z hamachi jak chcę dolonczyc do sieci pisze cos takiego """Przekazano Prośbę,po zatwierdzeniu sieci zostanie ona dodana do listy w przypadku odrzucenia otrzymasz wiadomość systemową ;)

To dlatego, że zrobili potwierdzenie do serwera hamachi gdzie wiadomo w waszym przypadku "nie powinno" być dużo ludzi, ale to ustawili . Nie mam pojęcia po co .

Co do prezentacji, weź usuń ją zrób nową bo aż mi się wymiotować chce jak czytam tego painta .

I nie przywłaszczaj sobie pracy Warum'a nad clientem, że to Ty zrobiłeś czy tam Wy ..

Nadal nie polecam .

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli nie włożysz w to co robisz choć trochę pracy, to wiadomo jaka będzie tego ocena. Każdy by chciał zrobić serwer, ale każdy wie ile trzeba w to włożyć pracy, dlatego jest nie wiele serwerów. Ja osobiście pracuje nad swoim serwerem już dłuższy okres czasu ponieważ chcę aby był to serwer choć trochę wyróżniający się i dający jakieś nowe możliwości graczom.

Co polecam ?

- włożenie trochę wysiłku w ten serwer i dużo dużo więcej.

Gdybym miał wymieniać w punktach trochę by tego było, ale na prawdę nie mam czasu. Posłuchajcie rad innych użytkowników to na pewno zajdziecie dalej niż dotychczas.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

"Startowanie gry" i od razu człowiek myśli, booooże, z kim mam do czynienia ? 

2 Sprawa : Po co taki Team ? 3/4 serwera stanowi administracja ? Jeżeli administracją to można uznać . 

Jeżeli serwer jeszcze stoi, to nie polecam :D Pliki warum ^^

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Nie działają sieci

Opublikowano

Zemsta za napisanie w jego temacie, że serwer nie wypał ^^

Człowieku H@ ogarnia all jakbyś chciał wiedzieć.

Serwer hamachi więc prezka może być przednia.

podjebałeś mi kiedyś prezentacje i pisałeś że wziąłeś ją z epvp, pls...

nie polecam, idiota idiotę pogania.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...