Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IxPMT2 [Easy]

djziomek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Truta z eventów, ale i tak po co Ci :)?

Ulepszacze na serwerze zostały usunięte

Belek nie ukradłem tylko znalazłem na epvp :)

Serwer jest fajny i umiem przyjąć tak zwane "Hejty" itp.

Prezke robię bo ucze się :)

Postaw serwer na plikach warum i odbuguj mapki to pogadamy, bo pewnie nie znasz tego bugu.

Gracze mówią, że jestem dobrym GM

Serwer kolegi, a więc mam GM + zrobienie prezki.

Tyle z mojej strony

Dla hejterów:

Nie podoba się? To WYPIERDALAĆ za przeproszeniem i nie nabijać mi tu postów, bo po chuj się czepiacie dalej. Jeden post wystarczy

Jakoś postawiłam serwer na plikach Warum, udostępniłam 3 osobom, którzy jakoś nie skarżą się na jakieś bugi . ;)

+ raport poszedł za piękny język, tu się nie nabija postów tylko wyraża opinie,a skoro Ty odpowiadasz co chwile innym to My nie mamy takiego prawa ?

Prezenter od siedmiu boleści .

@Edit

@Down

Powiadasz, że dałeś na mnie raport za to, że wyrażam swoją opinie : 3 ?

Po za tym nie masz prawa mi rozkazywać czy mogę się wypowiadać czy nie ;) 

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś postawiłam serwer na plikach Warum, udostępniłam 3 osobom, którzy jakoś nie skarżą się na jakieś bugi . ;)

+ raport poszedł za piękny język, tu się nie nabija postów tylko wyraża opinie,a skoro Ty odpowiadasz co chwile innym to My nie mamy takiego prawa ?

Prezenter od siedmiu boleści .

Vir ja z Tobą temat skończyłem i proszę nie wypowiadać się w temacie :) Leci raport za spam

Yo nigga :D

Opublikowano

Truta z eventów, ale i tak po co Ci :)?

Ulepszacze na serwerze zostały usunięte

Belek nie ukradłem tylko znalazłem na epvp :)

Serwer jest fajny i umiem przyjąć tak zwane "Hejty" itp.

Prezke robię bo ucze się :)

Postaw serwer na plikach warum i odbuguj mapki to pogadamy, bo pewnie nie znasz tego bugu.

Gracze mówią, że jestem dobrym GM

Serwer kolegi, a więc mam GM + zrobienie prezki.

Tyle z mojej strony

Dla hejterów:

Nie podoba się? To WYPIERDALAĆ za przeproszeniem i nie nabijać mi tu postów, bo po chuj się czepiacie dalej. Jeden post wystarczy

Człowieku Ty się uczysz ? Chyba pobierać, albo robić w cooltext... Tak się nigdy niczego nie nauczysz. Pobrałeś belki i zrobiłeś napisy w paincie. Co Ty chcesz drugiego minecrafta robić ? ;) Skoro chcesz sie czegoś nauczyć, to pobierz sobie chociaż dobry program do tego. Nie polecam.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Człowieku Ty się uczysz ? Chyba pobierać, albo robić w cooltext... Tak się nigdy niczego nie nauczysz. Pobrałeś belki i zrobiłeś napisy w paincie. Co Ty chcesz drugiego minecrafta robić ? ;) Skoro chcesz sie czegoś nauczyć, to pobierz sobie chociaż dobry program do tego. Nie polecam.

Belka wykonana przeze mnie w Adobe photoshop CC :)

Nie wiesz nie gadaj.

Napisy dorobiłem w gimpie.

Aha i cooltext mi się znudziło, bo twoja sygnatura z napisem Aurion pochodzi z cooltext :).

Zapomniałem dodać

Ktoś włamał się do navi i usunął all pliczki.

Teraz wszystko będzie od nowa jak i każdy ma szanse wbić się do topki !

Opublikowano

Nie wiesz nie gadaj.

Aha i cooltext mi się znudziło, bo twoja sygnatura z napisem Aurion pochodzi z cooltext :).

Zapomniałem dodać

Tak to jest jak Administracja nie potrafi zmienić hasła navicat . 

Co do napisów wątpię abyś robił w gimpie, pobrałeś z jakiejś strony, były za duże to zmniejszyłeś w paincie i dałeś napis + przywłaszczasz sobie dodatki jakie zrobił Team Warum do siebie :)

Tyle w temacie, moim zdaniem dalej nie opłaca się wchodzić, nawet czegoś takiego jak handlarze nie edytowaliście . 

DPFt2G3.png

Opublikowano

Nie wiesz nie gadaj.

Zapomniałem dodać

Człowieku po pierwsze nie umiesz zmienić passów do mysql maszyny?? po 2 napis aurion nie został stworzony w cool po 3 nie rób czegoś czego nie umiesz NIE POLECAM

Opublikowano

Człowieku po pierwsze nie umiesz zmienić passów do mysql maszyny?? po 2 napis aurion nie został stworzony w cool po 3 nie rób czegoś czego nie umiesz NIE POLECAM

1.Nie ja robiłem serwa

2.Dobra nie nabijaj postów nie polecasz to nie

3.Nie podoba się? To nie pisz ku*** kłamstwa bo jest fun, tylko stąd wyjdź

4.Serwery hamachi kiedyś powstawały na gotowcach, więc jeśli mówicie, że to gotowiec to Wy macie problem, bo nie chcecie wbić na serwa

5.Pliki fajne i nie ma się co czepiać

6.Dzisiaj serwer zostanie uruchomiony :)

7.Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Nie wiesz nie gadaj.

Zapomniałem dodać

Ramka wykonana przez Ciebie ? ;) Byś chociaż nie kłamał dzieciaku 12 letni.

Proszę dziwnym trafem ramka jest identyczna: http://www.mpcforum.pl/topic/1145371-komplet-grafik-belkaramka/

Zrób mi napis Aurion w cooltext ;-)

W GIMP'ie robisz takie napisy ? O *****. Startowanie Gry <- Zrobiłem takie same, bez GIMP'a dziwne ;D

xD ProUser xD

Opublikowano

Ramka wykonana przez Ciebie ? ;) Byś chociaż nie kłamał dzieciaku 12 letni.

Proszę dziwnym trafem ramka jest identyczna: http://www.mpcforum.pl/topic/1145371-komplet-grafik-belkaramka/

Zrób mi napis Aurion w cooltext ;-)

W GIMP'ie robisz takie napisy ? O *****. Startowanie Gry <- Zrobiłem takie same, bez GIMP'a dziwne ;D

Belki nie widziałem, sam robiłem w photoshopie i dopracowałem trochę w gimpie :).

Hmm Aurion, widać że jest to z cooltext jedynie co zmienione to w photoshopie pogrubienie

Aha i z mega.co nie mogę pobierać :).

Widzę, że nie masz jak tego udowodnić :)

Opublikowano

Belki nie widziałem, sam robiłem w photoshopie i dopracowałem trochę w gimpie :).

Hmm Aurion, widać że jest to z cooltext jedynie co zmienione to w photoshopie pogrubienie

Aha i z mega.co nie mogę pobierać :).

Widzę, że nie masz jak tego udowodnić :)

Oj kochaniutki, zakręcone napisy w cooltext zrobisz, na pewno. ;)

Sam zrobiłeś, a są w 100% identyczne ? Przypadek? ;) Nie ośmieszaj się.

xD ProUser xD

Opublikowano

Ma, dokładnie nie wykonasz takiej samej ramki, robisz teraz z siebie idiotę, ta prezentacja bardziej odstrasza ludzi niż przyciąga, pozostaw ten serwer dla mobów z M1. Żegnam już sie nie wypowiadam

bo szkoda mojej klawiatury na taki syf co tu panuje .

@Edit

@UP szybszy :c

@Down 

Własnie napisałeś, że Ci to H@ serwera upnął na inny hosting, gratuluje braku mózgu :p

DPFt2G3.png

Opublikowano

Oj kochaniutki, zakręcone napisy w cooltext zrobisz, na pewno. ;)

Sam zrobiłeś, a są w 100% identyczne ? Przypadek? ;) Nie ośmieszaj się.

Nie ośmieszam się tylko stwierdzam fakty :) zobacz nawet w innych prezkach, że nie mogę pobierać takiego pliczku bo mi się ścina na mega.co.nz i piszę, aby H@ serwera wstawił na np. Multiupload.nl

EDIT:

mam 15 lat, a nie 14 :)

Opublikowano

Nie ośmieszam się tylko stwierdzam fakty :) zobacz nawet w innych prezkach, że nie mogę pobierać takiego pliczku bo mi się ścina na mega.co.nz i piszę, aby H@ serwera wstawił na np. Multiupload.nl

EDIT:

mam 15 lat, a nie 14 :)

15? ;) Zapraszam na TS;xx

Nie jest to możliwe, żebyś zrobił identyczne sam ;-) Proszę dowody ;)

xD ProUser xD

Opublikowano

Zachowujecie się idiotycznie, bo tylko tą kłótnie ciągniecie dalej -,-

Tyle z mojej strony i nie mam zamiaru tego czytać więc za przeproszeniem wypier**** klawiatury

Opublikowano

Widze pliki Warum :D heh 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Zachowujecie się idiotycznie, bo tylko tą kłótnie ciągniecie dalej -,-

Tyle z mojej strony i nie mam zamiaru tego czytać więc za przeproszeniem wypier**** klawiatury

Oj prawda zabolała i nie masz jak się dalej wykręcać ;d Nie rozumiem po co wmawiać komuś, że sam zrobiłeś te belki. Przecież to widać gołym okiem, że wziąłeś je sobie z MPC ;d Ktoś je udostępnił za darmo to proszę bardzo - możesz ich użyć, ale po co uparcie kłócić się, że to twoja praca ? ;o  

Jeśli dalej twierdzisz, że to ty je zrobiłeś to czekam na dowody ;3

Opublikowano

Dobra pliki Warum malo edytowane jezeli wgl cos zostalo edytowane... sory ale nie powinienes sobie przywlaszczac czyjejs pracy.

to samo z belkami noo nie uwierze ze ty zrobiles je bo na mpc juz widzialem to ;o (przypadeg ? nie "sondze") dodajcie cos / zmiencie to wbije ;) jest ts serwa ?

PS: po co hejtujecie po wieku czy wiek jest najwazniejszy w tym wszystkim ?

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Kolejny gotowiec, nawet passów do mysql i maszyny zmienić nie możecie ?

Prezentacja brzydka. Autor widać, oszust nawet nie potrafi się przyznać, że pobrał belki z MPC, tylko zaprzecza, że sam wykonał.

Napisy robione w GIMPIE ? Człowieku jak to czcionka Arial jest w Notatniku taką piszesz :D

Poza tym, widać jak napisy są krzywo napisane w 100% było to robione w Paincie.

Pozdrawiam, nie polecam serwera, nie ma przyszłości. Pewnie się trudzą jak zmienić passy do mysql.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest już on-line jak i zabezpieczony przed atakmi DDos!

Dziękujemy za pomoc:

-Vetitum

-Sasori

Zapraszamy do gry :)

(na start każdy otrzymuje 175level, bryłkę i przepustki na mapy)   :)

Dodaliśmy również nowego handlarza do gry(Pirat Tanaka)

SS:

5ig1.jpg

Opublikowano

Nie polecam tu grać , Admin to dzieciak nie zna sie kompletnie na tym co robi:) ... 

Tyle ode mnie prezka z painta? Samo mówi za siebie ..

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Nie polecam tu grać , Admin to dzieciak nie zna sie kompletnie na tym co robi:) ... 

Tyle ode mnie prezka z painta? Samo mówi za siebie ..

Zemsta za napisanie w jego temacie, że serwer nie wypał ^^

Człowieku H@ ogarnia all jakbyś chciał wiedzieć.

Serwer hamachi więc prezka może być przednia.

Opublikowano

Podzielam zdanie @Jesionek05 , Jeśli prezkę robisz na odwal to tak samo prowadzisz serwer, bo jeśli popracowałbyś nad plikami, spędził nad nimi trochę czasu to zależałoby Ci na graczach, więc zadbałbyś o fajną prezentację. Ale Ty postawiłeś po prostu na szybko gotowca i nie edytowałeś kompletnie nic. 

Nie polecam.

Opublikowano

wszystko pięknie fajnie server niby stoji 24/7 :) ale ja mam mały problemik z hamachi jak chcę dolonczyc do sieci pisze cos takiego """Przekazano Prośbę,po zatwierdzeniu sieci zostanie ona dodana do listy w przypadku odrzucenia otrzymasz wiadomość systemową ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...