Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

emocje polaków po przeczytaniu patch notes 4.3

Cassiopiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gracz Bakuenjin pisze

uEsjeOk.png

ja się zgadzam a wy?? 

gracz 2LOW4ME pisze

j1ti.png

wy też możecie skmentować patch notes 4.3 w poście!!

na zakończenie przytoczę sobię cytat z mojego ulubionego komentarza "BYĆ MOŻE KTOŚ GO WYBIERZE KIEDYŚ DO GRY RANKINGOWE POPIERDOLILO WAS ? CHCECIE ABY KTOŚ GO PICKOWAŁ TO PO KIEGO WAŁA (znow pszepraszam!!) GO NERFICIE??"

XtlBvMj.png

Opublikowano

"Ze względu na bardzo dynamiczną naturę gry, staramy się utrzymać równowagę wraz z nowymi aktualizacjami. Strategie i sposoby gry ciągle się zmieniają, dlatego coś co jednego dnia wydawało się dobrze zrównoważone, kolejnego może okazać się zbyt silne lub odwrotnie."

"Wstrzymanie się przed podejmowaniem nieprzemyślanych decyzji jest dla nas niezwykle ważne. Czasami wydaje się, że to bohater jest zbyt silny, gdy tak naprawdę problem leży gdzie indziej. Jeżeli zawsze naprawilibyśmy tylko skutki, zamiast szukać przyczyny problemu, gra znalazłaby się w dużo gorszym stanie."

Taka tam informacja od Rito

Opublikowano

Oni po prostu chcą go nerfić aż nie będzie gównem. Póki mu nie zejdzie ban rate do 50 a może nawet i mniej % to nie zostawią go. Znerfią mu przeliczniki za niedługo do 0.1, zobaczycie :P

Opublikowano

Riot coraz to bardziej zniechęca do gry chyba najlepszymi postaciami. Znowu, już 2 raz znerfili Yasuo, tym razem jego tarczę, która dość sporo dawała a teraz ją dość osłabili :( .
Vel'Koz już wszedł w życie. Można go kupić za 975 RP lub 7800 PŻ ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Kassadin to kupa i powinni go usunąć z gry. <3 Bardzo dobrze, że go nerfią bo na midzie w enemy nie da się na niego grać.

PS. Walą mnie wasze hejty. To moja opinia.

Opublikowano

Kassadin to kupa i powinni go usunąć z gry. <3 Bardzo dobrze, że go nerfią bo na midzie w enemy nie da się na niego grać.

Za "twoja opinie" zaraz beda cie linczowac, takie community.

Przyznam ze ban rate imponujacy :D

Opublikowano

A co jest trudnego w zabiciu Kassadina? Bierzesz Talona i zabijasz tegoż niewdzięcznika.

Opublikowano

3jyf1SO.png

Musiało go nieźle zaboleć. :D Nie mam pojęcia po co on dostaje nerfy skoro jest banowany w każdej grze, i łatwy do skontrowania. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Riot coraz to bardziej zniechęca do gry chyba najlepszymi postaciami. Znowu, już 2 raz znerfili Yasuo, tym razem jego tarczę, która dość sporo dawała a teraz ją dość osłabili :(

I tak Kayle robił miazge z Yasuo jak był jakiś nie ogarnięty Yasuo ;) Teraz będzie jeszcze łatwiej.

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

@UP 

Kayle to kobieta, a po drugie to Yasuo dalej jest tak dobry jaki był, ta tarcza dalej daje dużo, bo gdy masz na Yasuo dobry build to ta pasywka była prawie nie potrzebna.

Opublikowano

@UP 

Kayle to kobieta, a po drugie to Yasuo dalej jest tak dobry jaki był, ta tarcza dalej daje dużo, bo gdy masz na Yasuo dobry build to ta pasywka była prawie nie potrzebna.

600 tarczy niepotrzebne? A w sumie rób tego yauso pod tanka, powodzenia w nabijaniu dywizji

Opublikowano

Ale wy jesteście śmieszni... Nerfią coś czym gracie "omg ale gowna w tym riocie pracója" a jak coś innego to się cieszycie. Nerf yasou w pełni zasłużony ba powiedział bym że za mały nawet. Kha to samo na to się nie dało grać w pewnym momencie. A kassa... Jeśli twierdzicię że "starczy picknąć talona i po grze" to lepiej nie wbijajcie 30 lvl sądząc po poziomie komentarze to połowa go tu chyba nie ma.

Opublikowano

Ja kupiłem Yasuo jak wyszedł za RP wraz ze skórką.

I nie mogę uwierzyć, że dałem się na takie coś, bo go teraz w cholerę mocno znerfili i jestem strasznie wkurzony.

Ale wy jesteście śmieszni... Nerfią coś czym gracie "omg ale gowna w tym riocie pracója" a jak coś innego to się cieszycie. Nerf yasou w pełni zasłużony ba powiedział bym że za mały nawet. Kha to samo na to się nie dało grać w pewnym momencie. A kassa... Jeśli twierdzicię że "starczy picknąć talona i po grze" to lepiej nie wbijajcie 30 lvl sądząc po poziomie komentarze to połowa go tu chyba nie ma.

Nikt się nie cieszy po nerfach, przynajmniej większość. Ja gram wieloma postaciami i zawsze jak widzę kolejny z rzędu nerf, to mi się to nie podoba.

343731479829004887779.png

Opublikowano

600 tarczy niepotrzebne? A w sumie rób tego yauso pod tanka, powodzenia w nabijaniu dywizji

600 Tarczy? Teraz jest 400... Ty lepiej popatrz ile Mordekaiser ma tarczy a nie... Poza tym gdy budujesz na Yasuo Hydre i Krwiopijca to potem lifestealowałeś się z krytów za milion... Poza tym dlaczego sądzisz, że robię go pod tanka? Anyway, jak nie umiesz nim grać to się nie odzywaj, bo gówno grałeś gówno wiesz... Tyle w temacie.

Opublikowano

Ja tam cieszę się, że Kassadin nerfa dostał. Ale, że Teemo? Tak samo itemy dla support`a... Co raz mniej mi się ten LOL podoba... <_<

Opublikowano

Kassadin był kiedyś dobry na mida, ale teraz jest niczym papier vs ogień. tym razem kassa to papier... wczoraj grał na rankedzie jakiś koleś, wbił się na mida poprostu kolesiowi sprzątną z pod nosa, widziałęm tamten koleś już poszedł na jungle bo nie chciał się z  dzieckiem kłucić, kassa nafeedował 1/17 a jak wybiła 20min surr. ... Kassadin nie ma tej samej mocy co kiedyś... ale dobrze kontrolowany może naprawdę niszczyć, moje zdanie jest takie.. jeżeli ktoś umie grać jakąś postacia to nie ważne jaki nerf był... nadal będzie nią niszczył. pzdr

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Kassa ma zwalona mechanike. Ult ktory daje esc co kilka sec jest zbyt op. Zeby go nie banowac by musieli go usunac albo dac ad przeliczniki ale tez nie za wysokie bo kassadin pod triforca botrka ie jak zlapie 2kille w early to miota. Farmi sie nim slabo ale zabijac sie da na w sheen kryt

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja tam cieszę się, że Kassadin nerfa dostał. Ale, że Teemo? Tak samo itemy dla support`a... Co raz mniej mi się ten LOL podoba... <_<

No baaa bo przecież 60% hp w late, które tracił ADC przez grzyba Teemo to małooo. PIERDOL PIERDOL

Opublikowano

No baaa bo przecież 60% hp w late, które tracił ADC przez grzyba Teemo to małooo. PIERDOL PIERDOL

ADC jest od zadawania DMG, nie odbierania jego, więc miej pretensje o to, że zjebali sprawę z Oraclem, w ogóle z tymi wardami. Wolałam kupować 10 wardów i postawić ile chcę w jednym czasie, niż te śmieszne 3 wardy. Poza tym, to jest tylko moje zdanie odnośnie tych nerfów ;)

Opublikowano

Tu mnie rozbawiłeś. Yasuo jest to postać OP geniuszu. Wystarczy kupić kose statika + ostrze nieskończoności i wchodzą Ci praktycznie same kryty. Już nie wspomnę o reszcze bulidu :). To już jest 2 nerf z rzędu na Yasuo. Tak samo będzie z Vel'Koz bo powiedzą, że jest za dobry i muszą go z nerfić :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Przecież kassadin i tak jest prawie zawsze zbanowany, a te płacze o nerfa to pewnie brązy/silverki które tylko tym wygrywały i dostał jeszcze większego nerfa. Jeśli czytaliście na leagueoflegends.pl wypowiedź z AMA to jeden z Rioterów wypowiedział się nt. Gragasa, "najpierw zrobimy z niego niegrywalnego bohatera a później zajmiemy się nim na poważnie" o to można mieć żal bo z każdym patchem go osłabiają, bo zaczęli nim grać na LCSach oraz na soloq. To jest logika riotu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...