Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waga

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie szybkie pytanie , mam 175 cm wzrostu i ważę 70 kg, czy to dobrze czy jednak nadwaga xD?

Smaczek dla hejterów , ty grubasie :3

Opublikowano

dobrze, idealna waga żeby mięśnie ładnie wyrzeźbić.

Opublikowano

#grubas #na_siłownie #z_piesełkiem #pójdziesz #to_wyrzeźbisz

Zdecydowana nadwaga!

Koniec uszanowanka. Sam żeś grubas , spójrz na swoją sierść , pf.

Opublikowano

Koniec uszanowanka. Sam żeś grubas , spójrz na swoją sierść , pf.

Wypraszam sobie, nie mam grubej sierści! Jestem puszysty.

@topic

Idź na siłownię, lub poprostu rób brzuszki, nakurwiaj węgorza

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Brzuszki są sexi xD , skoro jest dobrze... to dobrze :D

za jakiś tydzień się biorę za siebie ;_;

ale ogólnie myślę że w twoim przypadku nie jest to dużo, miałem kolege który miał te 178 cm i ważyl te 75 kg i wcale źle nie wyglądał, brzuch miał ale klate czy bary.... jej

userbarwb.png

Opublikowano

Ja mam 183 cm i ważę 80kg, według lekarza mam 10 kg nadwagi więc u cb może być podobnie, zależy ile masz lat.

Bo to chyba jest tak że jak masz np. 170cm to musisz ważyć 60 kg itd.

Opublikowano

w sumie to zależy jeszcze od genów i wieku, nie ma jednej uniwersalnej idealnej wagi dla danego wzrostu, ale podejrzewam, że jeśli tyle ważysz przy tym wzroście i jesteś w okolicach powiedzmy 16 lat to pewnie masz lekki brzuszek, więc zachwycać się swoją wagą nie ma co tylko trzeba dupke ruszyć.

Opublikowano

w sumie to zależy jeszcze od genów i wieku, nie ma jednej uniwersalnej idealnej wagi dla danego wzrostu, ale podejrzewam, że jeśli tyle ważysz przy tym wzroście i jesteś w okolicach powiedzmy 16 lat to pewnie masz lekki brzuszek, więc zachwycać się swoją wagą nie ma co tylko trzeba dupke ruszyć.

Czynnie jeżdżę na rowerze , kiedyś miałem poważną nadwagę (chyba z 35 kg) za dużo także myślę że z moją determinacją nie jest tak źle :P

Opublikowano

Dordo ma rację. Waga ma głównie uwarunkowanie genetyczne. Mam 17 lat i ważę ok. 67kg a mam trochę zaokrąglony brzuch, jednakże codziennie ćwiczę i powoli niweluje ten nadmiar tłuszczu :D

Tobie też to polecam. Minimalny wysiłek (nawet zwykłe brzuszki) pomogą zrzucić wagę i poprawić kondycje ;) 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dordo ma rację. Waga ma głównie uwarunkowanie genetyczne. Mam 17 lat i ważę ok. 67kg a mam trochę zaokrąglony brzuch, jednakże codziennie ćwiczę i powoli niweluje ten nadmiar tłuszczu :D

Tobie też to polecam. Minimalny wysiłek (nawet zwykłe brzuszki) pomogą zrzucić wagę i poprawić kondycje ;)

Jasne , w lato biorę się ostro do roboty :D , postaram się zejść do 65kg , albo i mniej , dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Jasne , w lato biorę się ostro do roboty :D , postaram się zejść do 65kg , albo i mniej , dzięki za odpowiedzi :)

nie w żadne lato tylko teraz, nie ma co odkładać takich rzeczy bo nigdy się nie zbierzesz, jak już coś chcesz robić to rób to porządnie, czyli zacznij od razu.

Opublikowano

nie w żadne lato tylko teraz, nie ma co odkładać takich rzeczy bo nigdy się nie zbierzesz, jak już coś chcesz robić to rób to porządnie, czyli zacznij od razu.

Teraz nie mam zbytnio czasu , szkołę mam do 15 przychodzę do domu i o 15:30 na treningi siatkówki :/

Opublikowano

wage masz dobra nawet gdybys mial te 75kg to tez bylo by dobrze a jezeli masz jakis tluszcz na brzuchu to raczej tego brzuszkami nie spalisz jak sie

jedynie biegajac spalisz lub na deficycie kalorycznym ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...