Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja szczerze czekam na Dark Souls II, Dragon Age Inqusition i Wieśka 3 bo jeśli chodzi o tego typu gry wątpię żeby aktualnie było zaplanowane coś lepszego. Wiedzmin 3 mógł by być jeszcze lepszy gdyby w Wieśku 2 zrobili to co planowali np otwarty świat :\ ale no cóż.

ruU3AnC.png

Opublikowano

@up a co ma jakość wieśka 2 do wieśka 3 ?

A tak wgl to W3 nigdy nie będzie miał godnego siebie konkurenta.

Chyba, że wyjdzie Wiedźmin 4. Szczerze mówiąc to fabuła będzie nie do pobicia, ale grafika, otwartość świata itd. pewnie zostanie pobite przez przyszłe produkcje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Skoro lubisz fabułę to sobie książkę przeczytaj :) Dla mnie fabuła jest ważna ale nie najważniejsza szczerze czekam na ten otwarty świat na grafikę i nastrój jaki będzie panował w grze. Podobnie miałem ze skyrimem kupilem kilka dni po premierze gralem prawie 200h i nawet głównego wątku nie ukończyłem :P

ruU3AnC.png

Opublikowano

Wątpię by w tym roku jeszcze ogłoszono a jak już, to zapewne pod koniec roku jak premiera zbliżać się będzie.

Swoją drogą. Czy przełożenie premiery nie ma czasem związku, z odejściem dwóch osób z produkcji?

Opublikowano

Chyba, że wyjdzie Wiedźmin 4. Szczerze mówiąc to fabuła będzie nie do pobicia, ale grafika, otwartość świata itd. pewnie zostanie pobite przez przyszłe produkcje.

Podobno 3 ma być ostatnią częścią, w w3 zapewne Geralt rozprawi się z dzikim gonem, może ocali Yrleth? (nie pamiętam jej imienia, wiem tylko że na y), ma szanse na zamieszkanie znów na Wyspie Jabłoni.

Mogę tylko spekulować co się wydarzy.

Tak apropo od krórej części książki zacząć bo jestem leniwy i nie chce mi się gadać z wujkiem google.

Opublikowano

@up Tak to ostatnia część przygód Geralta, ale kto wie co potem zrobią twórcy z Wiedźminem. Nikt nie powiedział że dalsze części nie powstaną. A ta dziewczyna to Yenefer.

Opublikowano

Dzięki

Z moim hd 5850 to zapewne na niskich, zobaczę jak będę stał z kasą to zobaczę co da radę wylicytować.

Tak z innej strony raczej nie będzie w3 na x360 ?

Opublikowano

Tak z innej strony raczej nie będzie w3 na x360 ?

Nie będzie. Z grą mają sobie nie radzić podobno nawet najnowsze konsole i będzie z gorszą grafiką w 30 fps.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Toż to chyba wyćisneli wszystko na maxa z RedEngine :r

@RADTOR

Co byłoby lepiej kupić Zasilacz CoolerMaster 550w modularny z przetwornicą DC-DC (chyba) bądź ram 8gb by mieć 12.

Jak bym kupił zasilacz to grafę lepszą bym kupił jak kasa by była ale RAM trzeba będzie wykombinować.

Opublikowano

Toż to chyba wyćisneli wszystko na maxa z RedEngine :r @RADTOR Co byłoby lepiej kupić Zasilacz CoolerMaster 550w modularny z przetwornicą DC-DC (chyba) bądź ram 8gb by mieć 12. Jak bym kupił zasilacz to grafę lepszą bym kupił jak kasa by była ale RAM trzeba będzie wykombinować.

Ile razy tak było, że deweloperzy mówili że z swojego silnika gry wycisnęli wszystko co się dało?

Mass Effect 3, Wiedźmin 2, Dragon Age 2. Oj takie zapewnienia to bujda.

Opublikowano

Toż to chyba wyćisneli wszystko na maxa z RedEngine :r@RADTORCo byłoby lepiej kupić Zasilacz CoolerMaster 550w modularny z przetwornicą DC-DC (chyba) bądź ram 8gb by mieć 12.Jak bym kupił zasilacz to grafę lepszą bym kupił jak kasa by była ale RAM trzeba będzie wykombinować.

8GB RAM to bardzo dużo. Do gier więcej nie trzeba.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

8GB RAM to bardzo dużo. Do gier więcej nie trzeba.

Jak hajsy dopiszą to ssd i 4gb ramu wloze.Zobacze

Jak hajsy dopiszą to ssd i 4gb ramu wloze.Zobacze

Albo ssd i mirilsa kupie bardziej to ciezko wybrac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...