Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Luster Online | 100 cap |CH & EU| Balanced & Longterm PVE | Amazing Feature | Join US | Open 28-2

LusterOnline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnego wirusa, skanowałem ESET'em i nic nie wykrył. Można grać, serwer świetny tylko czasem lekkie freezy.

ae543c51.jpg

Opublikowano

mBot działa? Cały czas mi crashuje jak próbuje włączyć...

ae543c51.jpg

Opublikowano

mi wszystko dziala bez problemowo ;p

wiadomo im wiecej osob tym lepiej bedzie sie grało ;p

szukam Pl guild pm Luki

Opublikowano

Działa stabilnie co jakiś czas robi checki na 3 minuty , chyba po to aby boty nie afkowaly i nie wbijaly 100 lvla

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Opublikowano

Ciekawe czemu podostawali bany na "konkurencyjnym forum" :O

No a Admini serwera sie nie wypowiedzą na ten temat.

Opublikowano

Działa stabilnie co jakiś czas robi checki na 3 minuty , chyba po to aby boty nie afkowaly i nie wbijaly 100 lvla

Bot sie dozwolony, to pewnie przez ataki, tak zresztą mówili przed chwilą.

Mają zniknąć moon i sun 10dg całkowicie... :/

ae543c51.jpg

Opublikowano
Mają zniknąć moon i sun 10dg całkowicie... :/

Moony i Suny są do kupienia w DH [Luster Special Item] za coiny :)

Znikląć mają tylko te moony i suny co zostały wydropione :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

panowie warto ściągnąc ? szukam serwera z Polakami nie ukrywam że brakuje mi tych wielogodzinych rozmów o niczym w silku :D

Opublikowano

panowie warto ściągnąc ? szukam serwera z Polakami nie ukrywam że brakuje mi tych wielogodzinych rozmów o niczym w silku :D

Polaków jest może kilkunastu/kilkudziesięciu, młody serwer to wiadomo, od razu nie będzie 1000 osób online. Serwer naprawdę warty uwagi, ciągle jeszcze ataki co wiąże się z serwer Checkiem. Teraz też jest Check. Trzeba po prostu poczekać, ale jak najbardziej warto ściagać.

ae543c51.jpg

Opublikowano

I dobrze robią z tymi sunami.

Dropnie Ci taki wizzek suna 10DG i pozamiatane wszystko jego. Większa szansa dla każdego gracza, nowego i starego ;)

Serwer zapowiada się ciekawie. GM pisał coś o 150 graczach zalogowanych. Jak na start not bad  B)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Polaków jest może kilkunastu/kilkudziesięciu, młody serwer to wiadomo, od razu nie będzie 1000 osób online. Serwer naprawdę warty uwagi, ciągle jeszcze ataki co wiąże się z serwer Checkiem. Teraz też jest Check. Trzeba po prostu poczekać, ale jak najbardziej warto ściagać.

Zachęciłeś mnie a więc do zobaczenia na serwerze ;)

Opublikowano

na serwerze wiekszosc to polacy mi sie zdaje

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

expoloituja server proste, admin nie ma fixa a widac jakis nie ogar, wiec pograliscie sobie.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. GM pisał coś o 150 graczach zalogowanych. Jak na start not bad  B)

150 na start to bardzo malo, dolicz multiacc.

Opublikowano

Start troche niewypalil, bo czesto byl check i dlatego czesc ludzi zrezygnowalo.. Teraz sie wszystko stabilizuje i server naprawde moze sie podobac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...