Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Luster Online | 100 cap |CH & EU| Balanced & Longterm PVE | Amazing Feature | Join US | Open 28-2

LusterOnline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagram , Nick : Bezimienny

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

dajcie ts3

ts3.skurwiwale.pl

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Jak piszę tego posta to jest dokładnie na stronie napisane że 2h zostało do OPEN servera więc ludzie policzcie sobie... jest 19.00 a więc +2h = 21.00 :)
BTW w naszym kraju jest strefa czasowa GMT +1 ( takie przypomnienie dla tych którzy nie wiedzą ) dozo na serverze :)

Opublikowano

Posiada może ktoś czyste pliki silkroad.exe, sro_client.exe i replacer.exe? W tych antywirus wykrywa mi wirusa Ramnit.A a wiadomo co to za syf ^^

@Edit

Działa wam w ogóle? Mi się robi update, dochodzi do 99% i laucher się zamyka :unsure:

77678022723864382104.png

Opublikowano

Posiada może ktoś czyste pliki silkroad.exe, sro_client.exe i replacer.exe? W tych antywirus wykrywa mi wirusa Ramnit.A a wiadomo co to za syf ^^

@Edit

Działa wam w ogóle? Mi się robi update, dochodzi do 99% i laucher się zamyka :unsure:

U mnie to samo...

Opublikowano

Wylacz Antywirusa, ja mam OFF caly czas bo inaczej bym nie pograł. Nick Maresca w grze.

Nie zdziw się jak później będzie Ci komputer zamulał i wszystkie pliki *.exe i *.dll będziesz miał zarażone wirusem ^^

77678022723864382104.png

Opublikowano

Check, bo GM dodaje constantinople i samarkand. Zaraz będzie otwarty i już więcej problemów być nie powinno. 

Server ciekawy, na początek już się fajnie gra ;) potem moze byc tylko lepiej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...