Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam ważną sprawe.

Mianowicie mam już nauczanie indiwdualne naczy mam jeszcze ferie od poniedziałku będe je miał.

Ja miesiąc przed feriami już miałem wolne bo nie byłem w stanie chodzic do szkoły i dyrektorka powiedziała że moge już skonczyc semestr miesiąc przed koncem.

Dzisiaj pisze lekcje znaczy uzupelniam zeby byc przygotowanym a tu takie coś 3 marca opowiadanie bursztyny mówię sobie ok przeczytam ale ponizej 4 marca ogniem i mieczem test.

Masakra nie przeczytam 2 tak ogromnych lektur w pare dni.

Co byscie zrobili na moim miejscu tak sszczerze przeczytali jedna z nich  czy oby dwie ale 2 nie dam rady.

A tak wogóle jak myslicie będa robili ze mna te tematy na ktorych mnie nie było czy na tych gdzie klasa się zatrzymała?

Tak wogole bede mial inna panią od polaka niż miałem.

Już sam nie wiem co robic pomocy.

Opublikowano

Przeczytaj szczegółowe streszczenie, opracowania, jakieś krótkie charakterystyki głównych postaci =)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Przeczytaj początek, środek, koniec, następnie powtórz sobie w głowie treść, przeczytaj streszczenie i odsłuchaj wybrane części audiobooka.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Ty masz dziecko takie problemy że aż się dziwie że sam się załatwiasz.

Zamiast na mpc siedzieć to idź zacząć czytać książkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...