Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destro ...

KnifeV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę poznać wasze opinie na temat karty Niszczyciela (destro sp3 lucznika). Chodzi dokładnie o pvp. Wszyscy mówią, że nie jest taki dobry ale ma stuna, debuff'y, odbychanie i ten sprint. Jeszcze chciałbym poznać wasze pomysły na build pod pvp.

Opublikowano

Atak + element.

2:1

Destroyer zawsze mi się podobał, jednak nigdy nim nie grałem.

Kiedyś spotykałem dosyć często jednego gracza na arenie, który używał tego SP. Bardzo dobrze grał i miałem z nim problemy na 1v1.

Mimo wszystko nie kieruj się tylko moją wypowiedzią, ponieważ grałem łucznikiem, ale SP3 nie miałem chęci zrobić.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jaki des/osłonki/eq/lv?

Po co Ci moje eq itp ! ;p Chce tylko wasze propozycje na full build pod pvp :) !

Destro, karta w sumie używana tylko do zabawy. Ciężko spotkać kogoś na arenie bo jak już wcześniej ktoś napisał została wyparta przez Cannonier'a. 

Dam sobie rękę uciąć, że nikt nie sprawdził czy cannonier wyparł destra ;) 

A Tobie Klaun:# dziekuje za build ;p tylko nie wiem po co w element dawać jak to ma być full pvp :)

Opublikowano

Dam sobie rękę uciąć, że nikt nie sprawdził czy cannonier wyparł destra ;)

CS w 5 skilach na stun, w 4 ma debuff, dodatkowo ma bardzo duzy zasieg ataku. Wiec, tak- wyparl juz dawno desa.

Teraz tylko nie liczni z desem chodza na pvp, rzadko kiedy widuje sie ich na glacu. Teraz des jest jedynie na rajd krolowej.

Opublikowano

Destro, jest SP które musi być dobre żeby być dobre.

Znam ludzi którzy mają owe SP 99+13-15 i co? Niszczą. Wyjebane na EQ u7+10 i resy 200% oni i tak niszczą

Ale majac desa 80-99+9, choć mała różnica to juz jestes gównem i pierwszy lepszy CS cię zniszczy.

Co do wyparcia, to coś w tym jest. Niby des działa podobnie, bijesz z daleka i uciekasz + odepchnięcie i miny. Ale z 2 strony Cs ma stuna wszdzie, mega dmg, buff który niszczy no i rakieta która ściągnie Cie z połowy areny.

Moim zdaniem niszczyciel jest niszczycielem gdy jest serio mocno upnięty.

@@@@@

900post xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up

Destro to sp które musi być dobre aby być dobre.

Zdanie bez sensu

Cs może na zasięg ale destro ma niezastąpiony dbf, miny no i oczyszczenie. Genialny przeciw myśliwym.

I wcale ne potrzeba dobrego sp. Osłonki w broni wystarczą.

Opublikowano

Cannonier wyparl destro~Głupota,

Jeśli tak myślicie to niech Cannonier walczy z destrem ale nie tak ze cannonie +15 a destro +0 na dodatek z 20job. 

nie bedzie takiej walki-wasz tok myslenia destro wyparty jest błędny

Opublikowano

Jeden człowiek mnie popiera ! Canzyz ! ;p

Napiszcie jeszcze swoje propozycje na build full pvp bo tylko 1 osoba napisała :c ! ( oczywiście pod destra ) ! :)

Uzbierałem w 1 msc 115kk na ulepszenia pod destra więc + 13-14 myślę, że będzie ! :p

Opublikowano

Bo Destra trza ogarnoć jak chce sie robic pvp i  expic, 

Nie umiesz expic?-Palant

Rzeczywiście coś trudnego po coś są te minki i claymore chyba by pomoc mu?

Opublikowano

Od kiedy w buldzie pod pvp pakuje się punkty w element? Przeciwnik założy res na ogień i nic tym destro nie walnie. Ja bym polecał któryś z tych buildów: 80/0/0/x - jak nie masz w eq sl obrażeń, albo 100/0/0/x - jak masz sl obrażeń. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...