Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto z serwisu DoGry.pl grozi banem

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne pracownicy WG nie widzą z kim współpracują i stąd te niejasności lub liczą się dla nich zyski ze sklepu.

http://scr.hu/1yc8/4ejne

Beka z WG. Ciekaw jestem czy mi jakoś zrekompensują to, że poinformowałem ich o tym, co pisze WG xD Na bank jest tak jak mówisz - Albo nie wiedzą z kim współpracują, albo dlatego, że więcej kasy dostają ze sklepu niż od dogry.pl 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z tego co mi wiadomo działa to na zasadzie że jak uzbieramy wymaganą ilość punktów i bedziemy chcieli tego golda doładować przyśla nam kod paysafecard sms i sami bedziemy mogli sobie doładować złoto więc czemu miało by być nie legalne w końcu wg dostanie te kase

Opublikowano

z tego co mi wiadomo działa to na zasadzie że jak uzbieramy wymaganą ilość punktów i bedziemy chcieli tego golda doładować przyśla nam kod paysafecard sms i sami bedziemy mogli sobie doładować złoto więc czemu miało by być nie legalne w końcu wg dostanie te kase

To jest legalne , wszystko się wyjaśniło

niezły zapłon

Opublikowano

Zbędny odkop. Wszystko jest w 100% legalne, wszystkie nie porozumienia wynikają z niewiedzy WG. Odpowiadają szablonowo, nie czytają nawet co się do niech pisze. Jest to kod PSC, więc dlaczego miałoby to być nielegalne? Firma kupuje kody i następnie nam je daje. Tyle w temacie. Wszystko się wyjaśniło, temat został wyczerpany.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...