Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto z serwisu DoGry.pl grozi banem

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś doładowałem sobie tym golda... No nic, może mi się uda przejść bez bana ;/ Tylko dziwne, bo kolega doładował z 3 tyg temu i bana nie dostał. 

Dopiszę, że jest szansa na bana za to i poradnik zostanie.

Opublikowano

Nie współpracują? To skąd dogry ma te kody... Jakiś generator mają, wirusa wprowadzili do systemu WG i dlatego WG ich nie lubi? Nie, nie ogarniam tej odpowiedzi. Spytaj się tej gośćki skąd w takim razie oni biorą te kody.

Opublikowano

Nie współpracują? To skąd dogry ma te kody... Jakiś generator mają, wirusa wprowadzili do systemu WG i dlatego WG ich nie lubi? Nie, nie ogarniam tej odpowiedzi. Spytaj się tej gośćki skąd w takim razie oni biorą te kody.

http://dogry.pl/regulamin

Tu zapewne będzie pisać. Weź oblookaj, ja lecę, miłej nocy ;p

Opublikowano

Pewnie coś typu allegro, jakiś sms czy cuś. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Pewnie coś typu allegro, jakiś sms czy cuś. 

Ale jak to jest , kupują golda i nie mają z tego zysku bo w sumie za free go oddają , a że nie mają członkowsta czy tam czegoś z Wg no to nikt im nie zwraca...nie ogarniam.

Oni twierdzą że współpracują z Wg a wg że nie..

Opublikowano

Ew. gościowi z supportu nie chciało się sprawdzić z kim współpracują bądź chciał aby ludzie kupowali złoto normalnie. Mogło mu się to też wydać podejrzane więc ot tak sobie na wszelki wypadek "Nie, nielegalne, be!".

Opublikowano

Ew. gościowi z supportu nie chciało się sprawdzić z kim współpracują bądź chciał aby ludzie kupowali złoto normalnie. Mogło mu się to też wydać podejrzane więc ot tak sobie na wszelki wypadek "Nie, nielegalne, be!".

W sumie taka możliwość też jest całkiem realna. Znając stosunek WG do graczy, takie rzeczy to codzienność. Jak dostane bana, to Was o tym poinformuje. Zobaczymy co odpisze support dogry.pl.

Opublikowano

Po jakim czasie dodaje wam punkty?

Dodawałem ss, odpowiadałem na różne komiczne pytania a punktów brak już od kilku dni.

Jak to działa? >.<

To wszystko musi "sprawdzić" administracja zatwierdzić to i wgl...

Opublikowano

Tak i ma na to ileś tam godzin, wedle komunikatu.

Nie XXX dni.

Najwyraźniej odrzucili. Mają na to 48h. Wrzuć inne ss'y, najwyraźniej im się nie spodobały.

Opublikowano

Skoro wiele ludzi kupuje złoto z allegro i gra, wiec wątpię by zbanowali za jakiś serwis.

Lub mają swoich sponsorów i sami kupują kody, a potem wymieniają za punkty.

Opublikowano

Witaj Czołgisto,

Korzystanie z nieautoryzowanych pośredników zakupu złota jest niedozwolone oraz - w przypadku wycofania wpłat - może skutkować blokadą konta. Dlatego też decydując się na zakup na Allegro ryzykujesz bezpieczeństwo konta, dlatego zdecydowanie odradzamy korzystanie z aukcji. Ponadto w razie kłopotów z płatnością, nie będziemy mogli zaoferować Ci pełnego wsparcia.

Mam nadzieję, że to wyjaśnia Twoje wątpliwości.

Pozdrawiam serdecznie,

XYZ

Opublikowano

http://scr.hu/1yc8/n5wv1

Trololoolo, dziękuje, dobranoc. Albo powyższe ss'y pokazują stosunek supportu do graczy, albo DoGry.pl kłamią.

Napisz do WG i daj im tego linka i się zakładamy po ilu godzinach od przeczytania zamkną tą strone, bądź zniknie WoT z ich oferty =D

Chodzi o to, że nawet jeżeli WG ma jakiś zysk z tego, to oni nie mogą pozwolić, aby zyski z GOLDA OD WG czerpał również ktoś inny

76561198018588473.png
Opublikowano

Napisz do WG i daj im tego linka i się zakładamy po ilu godzinach od przeczytania zamkną tą strone, bądź zniknie WoT z ich oferty =D

Chodzi o to, że nawet jeżeli WG ma jakiś zysk z tego, to oni nie mogą pozwolić, aby zyski z GOLDA OD WG czerpał również ktoś inny

Wysłałem im tego ss z 1 posta. Zobaczymy co odpiszą.

Opublikowano

Stawiam na WG bo znam trochę tą firmę... Zobaczymy odpowiedź dogry.pl i wyślę to do supportu WG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...