Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazva [Wojny Gildii] [McMMO] [Jobs] [OtherDrops] [Quests] [Handel] [1.7. 2/4] [Start 28.02 godz 18]

Gość

Wcześniejszy start (jeśli będzie sporo osób)  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciałbyś już zagrać na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam dostępu do maszyny na tą chwilę, ale serwer wystartuje normalnie.

Opublikowano

Reklamujcie serwer i zapraszajcie znajomych!
Za wspieranie serwera można dostać vipa na tydzień!

Opublikowano

Dodałem SS jak wygląda runa którą trzeba wybudować, aby dostać się na spawn 
83co.png

Opublikowano

Jakby co to na naszej stronie - google sites minecraftnazva - jest kontakt do administracji,
gdyby się coś działo proszę pisać, ale proszę też nie spamować z byle głupotami. :)
Na serwerze są ludzie którzy grali wcześniej, np empires chętnie pomoże.

Opublikowano

Serwer był wyłączony z powodu maszyny, już działa, dostęp na maszynę wrócił. Zapraszamy wszystkich na serwer :) 

Dziś dodany zostanie craftbook oraz <moze> jeden plugin który sprawdzamy na "moby gildyjne
Co do tego drugiego nie jesteśmy pewni, a co do craftbook'a to po
więcej info zapraszam na strone serwera. (czyt. prezentacje) 

Opublikowano

Spolszczyłem własnie parę pluginów, i wgrałem craftbooka, pod spawnem dostępne są informacje.
Dodałem między innymi mozliwość kupienia permisji [gate], jest 0,1% szansy na wypadnięcie głowy z graczy, potworów i zwierząt.
Teraz zabieram się za plugin Faction Mobs dzięki któremu za opłatą będzie można kupić moby do pomocy, którym można rozkazywać.
Zapraszam na naszą stronę gdzie pojawią się poradniki i informacje o serwerze.

https://sites.google.com/site/minecraftnazva/home
Opublikowano

Zapraszam na serwer!

W razie problemów kontakt do administracji podany jest na naszej stronie.
Równolegle rozpoczęliśmy pracę nad mapą z gothica 1 pod RP (na wzór rozgrywki serii gothic i silkroad)

Wkrótce pierwsze screeny z budowy :)

Opublikowano

Pisałem że aby zrobić obsydian należy włożyc wiaderko z lawą i wodą do craftingu 

Opublikowano

Aha to git nie wiedziałem o tym :)

Zapraszam nowych graczy naprawde warto dawno nie grałem na tak dopracowanym serwerze 

gram 2 dni i nie miałem żadnego laga nawet podczas zapisu mapy

Zapraszam serdecznie

thccc.jpg

Opublikowano

Ehhh... Nie zapraszam wbilem -> zacząłem robić zadania i gdy byłem na statku dostałem bana za: "Admin ma zawsze racje" nie wiem za, nie wiem dlaczego ale widać że serwer chyba dzieci robiły...

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Nie mogłeś dostać bana, z tego powodu że u nas tylko 4 osoby mogą banować z czego 2 nie grają, a 2 pozostałe tj ja i Łukasz budujemy mapę RP.

@Edit
sory ale dzielimy maszynę i widać że twórcy 2giego serwa to dzieci bo pobanowali was pisać nicki o UB

@Edit2
Wszyscy odbanowani

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...