Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemoria.pl [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, administracja się interesuje graczami, starają się cały czas ulepszać serwer. Serwer godny uwagi :) Gram na nim i mam nadzieję, że szybko nie upadnie. :)

Jednak exp na 68 do 70 mógłby być troszke lepszy :)

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jak co ale OK.
Kasthan jestes team a z toba osoby z akle**** ? ._.
Jesli tak to nie warto polecac serwera -.-.

Serwer fajnie sie zapowiada lecz jest tak jak mowie z osobami w team'ie.. szkoda slow.

Opublikowano

Co jak co ale OK.

Kasthan jestes team a z toba osoby z akle**** ? ._.

Jesli tak to nie warto polecac serwera -.-.

Serwer fajnie sie zapowiada lecz jest tak jak mowie z osobami w team'ie.. szkoda slow.

a dlaczego tak sądzisz ze nie zagrasz bo są Jakieś osoby w team'ie  Nie rozumiem tej Logiki Ludzkiej

Opublikowano

a dlaczego tak sądzisz ze nie zagrasz bo są Jakieś osoby w team'ie  Nie rozumiem tej Logiki Ludzkiej

Ty zacznij uczyć się składać zadania, potem pytaj.

Jeżeli jest jakaś nieproszona osoba w Team [ która wcześniej zrobiła coś czego nie powinna ] to wiadomo że po jakiś czasie zrobi to samo.

Opublikowano

Ty zacznij uczyć się składać zadania, potem pytaj.

Jeżeli jest jakaś nieproszona osoba w Team [ która wcześniej zrobiła coś czego nie powinna ] to wiadomo że po jakiś czasie zrobi to samo.

Ale wiesz kolego, że Aklerios padł nie z naszej winy?  o.O

Sponsor zabrał hajs, usunął pliki i zwiał.

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Teraz jest inaczej.

Co do serwera, szykujemy sporo zmian, listę podam tutaj.

Tymczasem zapraszam na serwer.

Opublikowano

Witajcie,
Już za 2 dni (07.03.2014) od godziny 20:00 do godziny 24:00 zostanie zwiększony poziom zdobywanego doświadczenia o 50% + Do tego 50 + drop yang smile.png
Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

Serwer zajebisty.. Dawno nie grałem na takim ;>, naprawde godny poświęcenia czasu :). Nawet jak zapytałem w mieście, że zniknął mi hajs z eq w 5 sec już szeptał do mnie GM..
Ale zaktualizowałem patcherem, i w momencie skończenia ładowania po wybraniu postaci wyłącza mi się metin.. bardzo nie fajnie .

ban_pl_72890_520638.gif
Opublikowano

Serwer zajebisty.. Dawno nie grałem na takim ;>, naprawde godny poświęcenia czasu :). Nawet jak zapytałem w mieście, że zniknął mi hajs z eq w 5 sec już szeptał do mnie GM..

Ale zaktualizowałem patcherem, i w momencie skończenia ładowania po wybraniu postaci wyłącza mi się metin.. bardzo nie fajnie .

Proszę Pobrać Nowego Clienta  Na stronie 

Opublikowano

Jest nowy klient.

Należy go pobrać. Na razie jest na Mega.co.nz

Właśnie wrzuca się na nowy hosting (0 limitów).

Linki będą w dziale "Pobierz" na stronie głównej.

Opublikowano

Zapraszamy Na Dzisiejszy Event 50 + Więcej Doś na 5 H I Drop Przedmiotów  Serdecznie zapraszamy

Team

Nemoria

Opublikowano

Witajcie!

Z Okazji Dnia Kobiet, na serwerze Nemoria.pl zostanie aktywowany następujący drop itemów:

• Szkatułka Blasku Księżyca

Wydarzenie zaczyna się jutro o godzinie 14:00. Potrwa do godziny 18:00.

Mamy nadzieję, że będziecie się dobrze bawić.

Pozdrawiamy!

A dziś zapraszamy na +50% expa.

Start o 20:00, a potrwa aż do 24:00 ;)

PS

Lista zmian:

-zmieniono szansę na pomyślne ulepszenie przedmiotu (zobaczycie w grze ;) )
-zmieniono wygląd broni (nad zbrojami jeszcze pracujemy)

-dodano nowy quest fabularny dostępny od 40 poziomu

-zwiększono exp na mapach od 90 i 100 poziomu

-zmniejszono DMG mobów w Atlantydzie V2.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Jak sprawa z bonusami? Wchodzą w maxymalnych wartościach?

BS dozwolony?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Hmm ludzie czemu takie słabe zainteresowanie?! serwerek fajny, nie jest przekombinowany jak dla mnie bomba. Aczkolwiek postarajcie się urozmaicić prezentacje i dodać 2reke bo woj ma ułatwione życie, omija go 1 system ulepszeń. Oprócz tego same pozytywne komentarze a tak mało graczy ;/ smuci mnie kierunek metina. Ludzie wolą 20 petów, 40 wierzchowców, niekończący sie system ulepszeń i rosy +20 niż klasyk z drobnymi ulepszeniami ehh... Zagram i postaram się ściągnać ludzi z Dreikona tam i tak co 4 godziny "przerwy techniczne", problemy z kanałami i aktualnie off -.-" 

@Edit client 1.3GB? co wy tam włożyliście? ;o 

Opublikowano

Hmm ludzie czemu takie słabe zainteresowanie?! serwerek fajny, nie jest przekombinowany jak dla mnie bomba. Aczkolwiek postarajcie się urozmaicić prezentacje i dodać 2reke bo woj ma ułatwione życie, omija go 1 system ulepszeń. Oprócz tego same pozytywne komentarze a tak mało graczy ;/ smuci mnie kierunek metina. Ludzie wolą 20 petów, 40 wierzchowców, niekończący sie system ulepszeń i rosy +20 niż klasyk z drobnymi ulepszeniami ehh... Zagram i postaram się ściągnać ludzi z Dreikona tam i tak co 4 godziny "przerwy techniczne", problemy z kanałami i aktualnie off -.-" 

@Edit client 1.3GB? co wy tam włożyliście? ;o 

Jak Narazie Został ZMieniony Wygląd Broni :) Grafika Już Zanidługo będzie do prezętacji narazie macie takie ss :) 33a3rdd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...