Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy w Polsce! *Survival Islands* sieć serwerów SpecCraft [Duże wyspy][100S][Miła Administracja][Drop ze Stone!]

Larin1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ernesternest

Podaj nick z serwera, bo możliwe że przez wczorajsze przerwy w dostawie prądu była cofka i to mnie najbardziej martwi :/

A co do sklepu, nie chcemy robić sklepu ze wszystkim tylko z najpotrzebniejszymi rzeczami ;>

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Serwer fajny, tylko, że administracja trochę taka nie pomocna. 1. Czasami się kłócą i mówią, żal nie mam wyspy (zachowują się jak dzieci). 2. Gdy pytam się czy dostanę zestaw vip to nie odpowiadają albo piszą, że są zajęci a mogliby to zrobić 3 komendami /give....

Opublikowano

Cała administracja została zawieszona, wystarczy że wezmę sobie 3 dni urlopu od MC (bo już chyba tydzień na dworze nie byłem...) i na serwerze robi się jednym słowem syf, teraz zamierzam się nim zająć bardziej bo doszły mnie słuchy że na wyspach można okradać ludzi i ogółem takie rzeczy...

Jeszcze raz Was przepraszam za to, jedyne co chciałem to parę dni urlopu i nie wiedziałem że aż tak się sprawa potoczy... :(

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

@UP Radze trochę dopracować serwer , dodajcie jakieś mini gry i jakiś dobry spawn dajcie.

PS.Startujcie dopiero wtedy jak już bd wszystko gotowe , bo z tym sklepem to zje*** (Przepraszam za to słowo ale taka prawda)

Opublikowano

@Chirico

Dodamy minigierki na serwer ^-^

Serwer nie był dopracowany gdyż robiłem go sam, bez pomocy budowniczych czy techników , i można powiedzieć że nie wyrobiłem się w czasie :(

Jedną z dodanych minigierek będzie Survival Games :)

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...