Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MySeB - Simple E-Mail Bomber by VestIT

Doge

Podoba Ci się program?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się program?

• Tak, podoba mi się.
    • Jest jeszcze parę rzeczy do poprawy ale ogólnie jest spoczko.
      0
    • Niestety, nie podoba mi się...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio opłacało się robić multikonto @1361622928-U485574.pngVayner aby opublikować kolejny program?

Dlaczego tworzysz kolejny email bomber gdy w ostatnim czasie na forum jest wysyp tego typu programów?

P.S. popracowałbym na twoim miejscu nad designem, ponieważ textboxy nie są równo ustawione.

Z tego co widzę tylko krytykować potrafisz , skoro tak popisz się swoimi umiejętnościami.

Opublikowano

tak, już, chciałbyś, żebym tam podał swojego lub kogoś z moich znajomych maila.

twoje wielkie niedoczekanie.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że jak program okażę się dobry to ludzie zaraz kod przekopiują wszędzie gdzie się da, dlatego według mnie jeśli nie masz zamiaru sprzedawać licencji na niego to konieczność wpisywania kody jest średnim pomysłem. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że jak program okażę się dobry to ludzie zaraz kod przekopiują wszędzie gdzie się da, dlatego według mnie jeśli nie masz zamiaru sprzedawać licencji na niego to konieczność wpisywania kody jest średnim pomysłem. :-) 

W sumie byłoby to dobrym pomysłem... A więc chyba usunę kod.

tak, już, chciałbyś, żebym tam podał swojego lub kogoś z moich znajomych maila.

twoje wielkie niedoczekanie.

Spróbuj wysłać chociażby na swojego maila i zobaczysz że działa...

A jak poprostu są jacyś nie dowiarki to mogę nakręcić film,

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

nie chodzi mi o to. chodzi o to, że nie wpiszę tam swojego maila, bo nie wiem, czy to nie jest jakaś baza danych która je zbiera

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

nie chodzi mi o to. chodzi o to, że nie wpiszę tam swojego maila, bo nie wiem, czy to nie jest jakaś baza danych która je zbiera

To zrób sobie nowego maila... Jak mi nie wierzysz. - Proste

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Boisz się o maila ? Nowe konto i jazda a jak nie to , to nie korzystaj , nikt Ci nie każe.

Opublikowano

"Zaawansowani". Ten cydzysłów, słabo oddaje postać rzeczy.

Robicie program (OK!)

Robi to co trzeba i chociaż na poczatku sie jako tako rozwija (OK!)

Ale...
Wymaganie od użytkownika instalacji dodatkowych rzeczy by działał?! (WTF?!)
Prowizoryczne zaciemnianie kodu (tylko nazwy funkcji się zmieniają) (WTF?!)
Robienie sztucznego fejmu na to, że jesteście grupą (...) (WTF?!)

Ps. logo to poracha.

Wracając do programu... to jest jedynie sender. To nie jest nawet mass sender (do wielu osób ), nie mówiąc, że temu do e-mail bombera daleko (i chociażby takiego określenia).

Dla doedukowania "zaawansowanych programistów VestIT". E-mail bomber polega na używaniu wielu kont do spamienia jednego lub wiecej kont mailowych.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Dobra Vayner kolejny program.

Kilka porad dla ciebie:

1. Nie dawaj tych serial code i logowań, bo na chuj.

2. Twoje programy są do dupy bo nikomu nie są potrzebne albo słabo wykonane. Nie pisze tego, bo jak ty to nazwiesz "żeby pohejtować" tylko cię uświadomić. Nie wprowadzają niczego nowego.

3. Na twoim miejscu nauczył bym się coś z rodziny  c, a nie vb (daleko nie zajedziesz z tym językiem).

Chcesz opublikować nowy program? Ok, ale zrób coś na poziomie wyższym niż poradniki ze spryciarzy.pl .

Opublikowano

Dobra Vayner kolejny program.

Kilka porad dla ciebie:

1. Nie dawaj tych serial code i logowań, bo na chuj.

2. Twoje programy są do dupy bo nikomu nie są potrzebne albo słabo wykonane. Nie pisze tego, bo jak ty to nazwiesz "żeby pohejtować" tylko cię uświadomić. Nie wprowadzają niczego nowego.

3. Na twoim miejscu nauczył bym się coś z rodziny  c, a nie vb (daleko nie zajedziesz z tym językiem).

Chcesz opublikować nowy program? Ok, ale zrób coś na poziomie wyższym niż poradniki ze spryciarzy.pl .

Zajdzie... na vb, może dobrze opanować działanie .net (a co za tym idzie np. c#, który to bardziej do tego typu programów mu się przyda, niż powiedzmy c/c++).

9obpmnjr.png

Opublikowano

@up

Po twojej wypowiedzi mogę wywnioskować, że jeździsz na wykłady microsoftu (czy coś z tym stylu). Zgadłem ?

Nie ;)

C# jest dobrym językiem do tworzenia wielu rzeczy, jednak nie jest tak multip. jak java, python etc. (by nie było, że c# forever & dick). Jednak oni w swoim "VestIT" nie będą na to patrzeć przez jeszcze bardzo długi czas ;)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ja jedynie nie polecam VB na początek, bo osoba szukająca materiałów do nauki znajduje over 9000 gunwa, a następnie wchodzi ktoś taki na mpc i robi ten sam program 20 razy tylko w rożnych kolorach licząc na atencje.

Opublikowano

Ja jedynie nie polecam VB na początek, bo osoba szukająca materiałów do nauki znajduje over 9000 gunwa, a następnie wchodzi ktoś taki na mpc i robi ten sam program 20 razy tylko w rożnych kolorach licząc na atencje.

To już mówisz o leceniu na gotowce... co akurat z vb nie ma nic wspólnego, bo gotowców zerowej jakości na necie jest cała masa...

9obpmnjr.png

Opublikowano

Do zamknięcia, postaram się zrobić coś lepszego i mniej "bezużytecznego" i wezmę sobie wasze słowa do serca.

projekt cały czas rozwijany

PS: nie jestem żaden vayner

#wow

1394041940-U1116777.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...