Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MySeB - Simple E-Mail Bomber by VestIT

Doge

Podoba Ci się program?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się program?

• Tak, podoba mi się.
    • Jest jeszcze parę rzeczy do poprawy ale ogólnie jest spoczko.
      0
    • Niestety, nie podoba mi się...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1393273672-U1116777.png

Inteligentny,jedyny z wielu taki program,prosty w obsłudze.

Służy on do masowego wysyłania wiadomości,jeżeli od dawna pragnąłeś zaśmiecić

komuś pocztę internetową,oto jest rozwiązanie!

MySeB to program wykonany przez programistów pracujących w zespole VestIT,

W programie jest możliwość wpisania swojego e-mail'a , hasła, email'a odbiorcy, tytuł wiadomości, wiadomość, i program co 3sec (możliwość ustawienia)  wysyła e-maila do odbiorcy. Jest to innowacyjny sposób na wysłanie ważnego e-maila do znajomych,pracowników firmy lub innych osób.

Dodatkowe funkcje:

- Możliwość ustawienia czasu wysyłania

- Możliwość zmiany języka bez pobierania jakiegokolwiek patcha
Jeżeli program przypadnie ci do gustu,nie wahaj się i pozostaw po sobię miłą opinię,gdyż dla nas to wielka motywacja do wykonywanie co raz to lepszych programów.

1393355203-U1116777.png

VestIT to zespół który zrzesza mniej doświadczonych i tych bardziej "zaawansowanych" programistów

do wspólnego działania, pomagania sobie nawzajem w realizowaniu projektów.

Jeśli chcesz pomóc w realizowaniu tego projektu napisz do mnie na PW.
Członkowie w zespole:

- Doge

- Mroczeks

- Someil

- LoveCmD/ <wolne>

- <wolne>

- <wolne>

Zrzut ekranu z wersji 0.5:

fk-wqmlnvfvlrpyavmpbozw.jpg

Zrzut ekranu z wersji 1.0 (do pobrania):

ex-igbobbkoooerqznbxfhv.jpg

Program będzie dostępny w pewnym sensie tylko dla mpcforum!

Podczas gdy skończymy pracę, umieścimy tutaj download, umieścimy również "serial-code"

który poprostu umożliwia korzystanie z programu, użytkownicy z innego forum

jeśli będą chcieli skorzystać z programu poprostu będą zmuszeni wejść tutaj na forum,

zarejestrować się (bo gdy się jest nie zarejestrowanym nie da się otworzyć spoilerów) i poprostu pobrać.

Planujemy udostępnić do downloadu wersję 1.0 26 lutego czyli dokładnie 2 dni od założenia tego tematu.

Download:

Skan:

Serial Code:

521A-653B-78KK-3SB1

Pozdrawiam! - W Imieniu całego zespołu VestIT

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

=D Mi tam nie chce nic dojść maxymalnie 2-3 wiadomosci dochodzą później jest przerwa. (gmail)

Opublikowano

Ciekawe, powiedz mi jakie poczty są dostępne + języki. Wcześniej został opublikowany VayToSpam, ale ten program wydaje się być bardziej "profesjonalnym". Powiedzcie mi jeszcze jaki język

/povskill, skąd?! 0.o

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Ciekawe, powiedz mi jakie poczty są dostępne + języki. Wcześniej został opublikowany VayToSpam, ale ten program wydaje się być bardziej "profesjonalnym". Powiedzcie mi jeszcze jaki język

Aktualnie do dyspozycji mamy poczty z :

- interii

- wp

- o2

- gmail

Jeśli jakieś trzeba dodać, to poprostu napiszcie a my dodamy :)

=D Mi tam nie chce nic dojść maxymalnie 2-3 wiadomosci dochodzą później jest przerwa. (gmail)

Emm? Nie do końca rozumiem, chodzi oto że Twój program nie działa Ci czy jak? :P

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Ja tam mam osobiście Gmail, ale możesz jeszcze Onet dodać. Zrób może możliwość dodawania własnych protokołów sftp (czy jak to się zwie) aby dodać własne poczty (np serwery). Można dostać przed czasem betę na testy? I nie odpisałeś jakie języki dostępne i w jakim pisaliscie ^^

3587513.png

Opublikowano

Ja tam mam osobiście Gmail, ale możesz jeszcze Onet dodać. Zrób może możliwość dodawania własnych protokołów sftp (czy jak to się zwie) aby dodać własne poczty (np serwery). Można dostać przed czasem betę na testy? I nie odpisałeś jakie języki dostępne i w jakim pisaliscie ^^

Pisz PW a napewno się dogadamy ;)

PS: Onet już jest dodany tylko zapomniałem napisać :D

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

- interii

- wp

- o2

- gmail

Emm? Nie do końca rozumiem, chodzi oto że Twój program nie działa Ci czy jak? :P

Że dla mnie takie programy to bs xD W sensie ze nie zawsze dzialaja, pamietam ze na onecie mozna niezle spamic, alena gmailu tak jak powiedzialem blokuje mi jakos ;o (nie ze spam, po prostu nie dochodzą)

Opublikowano

Że dla mnie takie programy to bs xD W sensie ze nie zawsze dzialaja, pamietam ze na onecie mozna niezle spamic, alena gmailu tak jak powiedzialem blokuje mi jakos ;o (nie ze spam, po prostu nie dochodzą)

Może to wina programu a nie gmaila? Mi naprzykład normalnie dochodzą z gmaila z tego programu ^^

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Może to wina programu a nie gmaila? Mi naprzykład normalnie dochodzą z gmaila z tego programu ^^

2014-02-24_22-21-29.png

Hmm nie wiem czym by się miały wyróżniać programy tego typu skoro sprowadzają się do jednej akcji (tak sądzę).

", i program co 3sec (możliwość ustawienia)" - ouch, to pewnie dlatego ze ja ustawilem na 0,5 =D

3sec to pewnie będzie działać, a ile minimalnie możesz zeby bylo efektywne?

Może mi jakoś blokuje po kilku wiadomościach od tego samego człeka ;d

Opublikowano

2014-02-24_22-21-29.png

Hmm nie wiem czym by się miały wyróżniać programy tego typu skoro sprowadzają się do jednej akcji (tak sądzę).

", i program co 3sec (możliwość ustawienia)" - ouch, to pewnie dlatego ze ja ustawilem na 0,5 =D

3sec to pewnie będzie działać, a ile minimalnie możesz zeby bylo efektywne?

Może mi jakoś blokuje po kilku wiadomościach od tego samego człeka ;d

Myślę że 2sec to jest już maximum żeby to działało sprawnie :)

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Oj pieseł nie postaraleś się. Jest bład przy przechodzeniu tabulatorem na pola (sprawdz), nie można ustawiać czasu jako ułamek (np. 0.5), no i nie dodałeś onetu... Oj bieda tak oszukiwać :<

3587513.png

Opublikowano

Oj pieseł nie postaraleś się. Jest bład przy przechodzeniu tabulatorem na pola (sprawdz), nie można ustawiać czasu jako ułamek (np. 0.5), no i nie dodałeś onetu... Oj bieda tak oszukiwać :<

:/ czas się  ustawia podając czas w milisekundach np 100,200,300 itp. Błędy tabulatora to akurat znam ;/

Serio nie ma onetu? Może dałem Ci złą wersje bo ja mam onet.

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Nie polecam próbować na serwerach o2/onet/innych crappów bo po prostu nie wypalą przy dużym obciążeniu i może być wolno. Google tutaj oferuje najlepszą oferte :x

Opublikowano

:/ czas się  ustawia podając czas w milisekundach np 100,200,300 itp. Błędy tabulatora to akurat znam ;/

Serio nie ma onetu? Może dałem Ci złą wersje bo ja mam onet.

Aha. Jak ustawiłem 100 to leciało jak krew z nosa... Ogólnie działa. Co do pól zauważ że jedno jest krótsze niż inne... I to te nie działające. Ogólnie GoodWork!

3587513.png

Opublikowano

Aha. Jak ustawiłem 100 to leciało jak krew z nosa... Ogólnie działa. Co do pól zauważ że jedno jest krótsze niż inne... I to te nie działające. Ogólnie GoodWork!

Dziękuje :) Tak, to są te "głupie" błędy, zaraz je naprawie ;)

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Dziękuje :) Tak, to są te "głupie" błędy, zaraz je naprawie ;)

@down

ehh, report ;x

No, naprawiaj :D Ja miałem tylko 4 serwery. Rozpatrz może moją wcześniejszą propozycję: dodaj opcje dodawania (masło maślane) własnych serwerów. No i znowu nie odpisałeś! W jakim języku pisany program?

3587513.png

Opublikowano

No, naprawiaj :D Ja miałem tylko 4 serwery. Rozpatrz może moją wcześniejszą propozycję: dodaj opcje dodawania (masło maślane) własnych serwerów. No i znowu nie odpisałeś! W jakim języku pisany program?

Naprawiłem już błąd z tabulatorem ;)

Dodawanie własnych serwerów tzn SMTP?

Visual bejsik :D

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Naprawiłem już błąd z tabulatorem ;)

Dodawanie własnych serwerów tzn SMTP?

Visual bejsik :D

Tak, SMTP. Co do wiżuala tak myślałem :D

3587513.png

Opublikowano

- interii

- wp

- o2

- gmail

iCloud bezpieczny <3

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Oczywiście nasz team będzie z całych swoich sił polepszał umiejętności owego programu.Nie skończymy na tym programie,aczkolwiek wykonamy różnorodne aplikacje na androida,cheaty oraz inne ciekawe programy ;)

Opublikowano

O kurde, to już 26 luty... Ale ten czas szybko leci! :D

A więc tak, program udostępnie dziś najprawdopodobniej o godzinie 19:00.

Muszę jeszcze podszlifować go troszku i ponaprawiać malutkie błędy.

//Właściwie, czemu by nie udostępnić wcześniej... Wersja 1.0 już do pobrania!

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Serio opłacało się robić multikonto @1361622928-U485574.pngVayner aby opublikować kolejny program?

Dlaczego tworzysz kolejny email bomber gdy w ostatnim czasie na forum jest wysyp tego typu programów?

P.S. popracowałbym na twoim miejscu nad designem, ponieważ textboxy nie są równo ustawione.

Opublikowano

Serio opłacało się robić multikonto @1361622928-U485574.pngVayner aby opublikować kolejny program?

Dlaczego tworzysz kolejny email bomber gdy w ostatnim czasie na forum jest wysyp tego typu programów?

P.S. popracowałbym na twoim miejscu nad designem, ponieważ textboxy nie są równo ustawione.

Co, kurwa? Jakie multikonto? I jaki vayner?

Nie widziałem wysypu tego typu programów... Widziałem tylko marny VayToSpam.

Dzięki za info o tych textboxach, poprawię.

WTF, ty marny nabijaczu postów... Przecież jak mają tu być krzywe textboxy? (Patrz wersja 1.0)

#wow

1394041940-U1116777.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...