Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Osoby która założy ze mną serwer Minecraft (Konkretna oferta)

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych!

Nie przedłużając przejdźmy do sedna rzeczy. Poszukuje konkretnej i zdecydowanej osoby ze środkami pieniężnymi, która opłaci połowę kosztów związanych z opłaceniem serwera VPS/Dedyk (ewentualnie licencje na Item Shop, hosting www)

Oczywiście, serwer nie będzie typu "Daj kasę, założę, i padnie za 3 dni" Mój tok myślenia przewiduje coś większego, co będzie się samo opłacać i jeszcze będzie z tego jakiś grosz. Nie SPINAM, jestem luzacki (po piśmie można pomyśleć "oo, jaki ważniak" ale tak nie jest) Pisze tak po prostu, żeby odciągnąć uwagę dzieciaków które prawdopodobnie będą spamić mi na GG.

Prawdopodobny tryb rozrywki: (głównie skyblock) poboczne: pvp arena, mob arena i takie tam dodatki.

Znam się bardzo dobrze na serwerach wirtualnych, więc nie będzie żadnych problemów z założeniem serwera i jego prowadzeniem.

Wymagam: Opanowania, ortografii na przyzwoitym poziomie, wiek 15+, znajomość gry, znajomość funkcji admina, pokrywanie 50% kosztów związanych z serwerem, sporo czasu, TeamSpeak3/Skype, (mile widziana znajomość podstaw php, mysql) (może się zmienić)

W zamian: Ranga Właściciel (najwyższa), 50% zarobków z serwera, mój numer telefonu :) dostęp do wszystkich uprawnień maszyny (root), szaczunek  i Przyjaźń ;-)

Prawdopodobny tryb rozrywki: (głównie skyblock) poboczne: pvp arena, mob arena i takie tam dodatki.

Znam się bardzo dobrze na serwerach wirtualnych, więc nie będzie żadnych problemów z założeniem serwera i jego prowadzeniem. Jeżeli takowe będą, ale nie sądzę, to od czego w końcu będzie wspólnik ? :)

Płatności za serwer będę dokonywał przelewem, więc najlepiej jakby ten ktoś kogo wybiorę miał konto w banku, i przelewał na moje konto.

Tylko konkretne oferty, bez wymówek "Za tyg. opłace, daj range" itp." Ostrzegam! Posiadam detektor dzieci neo, więc jeśli takowym jesteś, nawet się nie zbliżaj do mojego numeru!! :-)

No i w końcu numer GG: 49518863

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...