Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski serwer LOL

THE REAL 1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę wierzycie w to, że coś takiego Riot może zrobić bo gracze z jakiegoś mpc forum zechcieli sobie zrobić serwer dla polaków? I nikt z was nie pomyślał, że zrobienie czegoś takiego kosztuje tysiące złotych ... Takie myślenie 7-latków którzy robią sobie petycję o utworzenie własnego kraju, licząc na to, że jak uzbierają 1000 głosów to życzenie się spełni. Zresztą wtedy serwer EUNE uległ by rozpadowi.. 70% graczy na tym serwerze to są polacy.. i co wtedy? Będzie serwer EUNE na którym będzie się czekało po 30 min w kolejce do rankeda? .. Użyjcie trochę mózgów zanim zrobicie taką dziecinną petycję. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. 

Ale Ty wiesz że Ja ironicznie pisałem?

Don't touch me, bitch I'm famous

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem DEFINITYWNIE NA NIE!!! Gra z polakami nie ma sensu ^^ 1 na 50 polaków się trafi ,który ogarnia reszta to barany wracające ze szkoły i trollujące bo nie umieją grać i myślą ,że zabłysną wkurwi...c kogoś 

Opublikowano

Jestem DEFINITYWNIE NA NIE!!! Gra z polakami nie ma sensu ^^ 1 na 50 polaków się trafi ,który ogarnia reszta to barany wracające ze szkoły i trollujące bo nie umieją grać i myślą ,że zabłysną wkurwi...c kogoś 

TYPIE, KURWA, NAUCZ SIE CZYTAC MOJE POSTY

CHCE SERWER DLA POLAKOW, ZEBY TAM GRALY TE CEBULAKI, TAKIE JAK TY, A NORMALNI RGFACZE ZEBY MIELI SPOKOJ NA EUNE OD WIESNIAKOW, ROZUMIESZ?

dobra ziomki, mamy 320 podpisow, wpisujcie sie, ja to reklamuje gdzie sie da, mam nadzieje ze sie nam uda

http://www.thepetitionsite.com/105/692/291/we-want-polish-lol-server/

no witam

Opublikowano

Już teraz na nordicu sie łapie za głowe jak zobacze w moim teamie na yoloQ 4 polaczków to co dopiero na polskim serwerze.
Wypierdalaj z mojej ziemi

siema.

Opublikowano

Nie moge sie doczekać, i niech tylko dadzą możliwość wybrania serwera - pierwszy polece na solo nordic. Co prawda w kazdym narodzie zdarzaja sie eksperci od league of legend, aczkolwiek steżenie patologi, bólu dupy, i biedy umyslowej w Polsce jest szczególnie wysokie - "wystarczy zginąć raz a juz sie zaczyna płacz" ecodriving ciągnik siodłowy

Opublikowano

I wy myślicie, że Riot stworzy wam polski serwer? Śmieszne społeczeństwo.

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Po co to komu do szczęścia ? Wszyscy mówią "o zróbcie serwer dla polaków to ja zostanę na EUNE" więc wtf? po co serwer dla polaków jak NIKT się tam nie przeniesie?

Opublikowano

Ten serwer jest niepotrzebny. Nikt tam raczej grać nie będzie, bo nikt nie chce mieć styczności z polakami w jednym teamie. Bezsensu.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@up to co powiedziałeś było [...] ty też jesteś polakiem może nie zauważyłeś ale tak jesteś polakiem!

prosze mnie nie obrazac na forum, za to sa warny, wypraszam sobie

no witam

Opublikowano

Jesli powstaje serwer dla polaków to ja lece na westa, mam dosyc tej ilosci plebsu w teamach, a jak bede mial pewnosc grania z 9 polakami to zostaje tylko sie wieszac. 0 kultury, afkują, nie umieją grać, fochają się, mają słabe kompy, problemy z netem. NA NIE

Opublikowano

Cooo ? PL SERWER ? hahahahahah dobre. i żeby co mecz było "zamknij morde kurwo" etc.

Podziękuję jak dla mnie i wielu graczy ZŁY POMYSŁ

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

^ +1. Kolejna rzecz, jak już kolega wspomniał, nie wyobrażam sobie żebym miał czekać godzinę na mecz :) Teraz jest fajnie, 3-4 minuty i można grać, poza tym, granie z polakami będzie nudne, wiecie sami jaki niektórzy z nas mają "zbiorowy" charakter. Krótko mówiąc, mam nadzieję że polski serwer nie powstanie.

Opublikowano

A teraz sobie pomysl ile osob pomyslalo ze polski serwer bedzie najgorszy i przejda tam same gowna? Wszyscy? Polski serwer to tylko tracenie czasu i pieniedzy. Polska nie jest az tak duzym pantwem jak Rusja czy ''odlegla'' Turcja. Czemu oni maja wlasne serwery? Otoz bo te kraje nie sa blisko Centrum Europy i dla tego riot stworzyl dla nich oddzielne serwery.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Wątpię żeby to zadziałało, pewnie jak będzie te 1000 to zwiększą do 5000 i dodadzą reklamy... tak jest zawsze, jak była akcje że chcieli RP jako odszkodowanie to tak było, a RP i tak nikt nie dostał. Śmierdzi fejkiem. 

//EDIT: 1000 post  <3  <3  <3  <3  <3  <3

b_560_95_1.png

Opublikowano

Same kurwy na tym forum... Narzekają na Polaków a sami kim są? Właśnie takich jak wy padalców nie chciałbym mieć na servie. Wypierdalać na turecki najlepiej.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...