Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ludzi Do Gry W team Serwer; Antica

saklak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o kontakt ludzi którzy mialiby ochotę zagrać na owym serwerze. Coś mnie tchnęło aby znowu rozpocząć przygodę z Tibią , ale patrząc na ilość graczy na reszcie serwerów doszedłem do wniosku , że Antica jest najbardziej odpowiednia. Wybrałem serwer pvp , i dlatego poszukuję ludzi , gdyż samemu na pvp niema sensu grać . Zawsze , gdy wbijają jakieś pk-ery , jest szansa że znajomy to zauważy w przybędzie z pomocą . Liczę na odzew z waszej strony , nie mówię tu odrazu o zakładaniu Gildii , sam narazie zaczynam na facc koncie , ale o zebraniu (10 może wiecej ludzi) , i o założeniu nieoficialnego (jak na tą chwilę) Teamu.

Piszcie na PW lub na Antice pod nickiem "Joozek Zamachowiec" . Najchetniej widziałbym kilku druidów (ze względu na kolejne etapy gry).Oczywiście Najty też sie przydadzą , Palkowie i Sorcowie również , zapraszam wszystkich !

Dla wiadomości tych którzy będa zaczynać ze mną.

Nie szukam dzieci w wieku 8-13 lat , którzy wejda i wbija 7 lvl i wyjdą ...

Poszukuje ludzi którzy przyłączą sie do gry na spory okres czasu, nie mówię o no-life , bo każdy ma swoje zajęcia,

prace i obowiązki , ale dla umilenia wolnego czasu można przecież pograć w starą dobra Tibię? Mam rację?

Mój wiek 19l.

Staż w Tibii : Dobre 8 lat , z przerwami.

Szczytowe osiągnięcie to 80 MS , ale była to gra tylko dla fannu , teraz szukam czegoś na dłuższy okres.

Powodzenia w Lvl-owaniu i Zapraszam.

Opublikowano

Także mam ochotę pograć na antice, może jutro zrobię tam postać.

Taka rada na przyszłość, jest już od tego temat.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie ogarniam jeszcze tego forum . Sorka ale nawet nie szukałem , Mod przeniesie jeśli to problem .

Opublikowano

Ja wybrałem Antice , przez wzgląd na ogromną liczbę graczy. Nie interesuje Mnie gra na jakimkolwiek innym serwerze.

Opublikowano

Także bym mógł sobie z wami pograć :D Jakby co piszcie na pw.

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Tak lecz na Aurore trudno sie zalogowac bez premium w godzinach wieczornych :D Ostatnio czekałem 30minut i się zawiesiła tibia i wywaliło i  musiałem czekać kolejne 30 minut :D

Opublikowano

Poczekam do jutra , zobaczymy ile osób się zdecyduje . Będę odpisywał jutro Tym co piszą , że są chętni do gry. Liczę na kolejne osoby

Joozek Zamachowiec

ps.Knight

Opublikowano

Btw będziecie płakać jak wyboce skille ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie widzę odpowiedzi na PW , wieć piszę tutaj ... Niema dla mnie znaczenia , jak będziecie wbijać tu lvl , nie czuję się też w obowiązku żeby was poucząć , nie jestem komanderem tylko pomysłodawcą tej ideii. Więc pytanie cyt."będziecie płakać jak wyboce skille ?" , jest tutaj kompletnie nie na miejscu. Grajcie jak chcecie , z botem czy bez , to Wasza decyzja . ja oczekuję tylko , że stworzymy tutaj "paczkę" graczy , którzy pograją i spędzą miłe chwile na tym serwerze.

Pozdrawiam

Joozek Zamachowiec

10 knight (skiluje)

Powodzenia.

Opublikowano

Lajk up :D Juz cie lubie  :D  To jednak serwer Anitca? Jak tak to jutro odpalam bota + skrypt 100% afk :D i  gramy. Mam nadzieje ze znajdziemy sb jakiegoś tsa. Lub zrobimy własną grupę za prośrednictwem FB ,iż fajnie byłoby by się poznac blizej a także byśmy sie dowiedzieli wiecej o sobie i byłba by mniejsza szansa na oszukanie :)

Opublikowano

Jeśli plan założenia tekiej grupki grających wypali , to postaram się załatwić jakiś Ts, ewentualnie ktoś z Was , jeśli ma możliwość udostępnienia.

Myślę, że to jeszcze zbyt wczesny okres by się zajmować takimi sprawami , jak na ten moment , Ci którzy mają zamiar grać na Antice niech piszą tutaj. Jutro napiszę do Wszystkich (nick w grze itp- słowem:formalności).

Powodzenia w lvl-owaniu.

Opublikowano

TS będzie , znajomy już nad tym pracuje. Kiedy wszyscy się określą (graja czy nie,jaka profa , i jak czesto ), podam info dla pewniaków , myślę, że wszystko idzie w dobrym kiedunku , kilka osób wyraziło chęć gry z czego jestem zadowolony. Myślę, że w dalszym okresie gry może powstać fajny zespół, a może nawet gildia.... No ale to już wybiegam w bardzo daleką przyszłość.

UP. Ktoś tam pisał coś o Aurorze. Nie wybrałem jej właśnie przez wzgląd na te kosmiczne kolejki, ogromna ilość pk oraz masę botów. Oczywiście wiem, że Antica też jest serwerem obleganym przez boty , ale to już jest zmora tej gry i nikt nic na to nie poradzi , ale spokojnie jakoś sobie z tym poradzimy. Bądżmy dobrej myśli.

Powodzenia i zapraszam do tworzenia postaci.

PS. Joozek Zamachowiec

11 Knight   (Skilluje 49/48)

Opublikowano

Ci którzy się zdecydowali proszę o podanie nicków na PW , bądż GG(15558574) , możecie również podać swój Fb  i myślę, że jest to dobry pomysł , jeśli sie na to zgadzacie napiszcie. Chodzi o to aby nie zaśmiecać Forum MPC , zakładajac grupę na Fb , lepiej się poznamy , będziemy mogli bez ograniczeń wymieniać sie spostrzeżeniami oraz uwagami na Forum Naszej Grupy. Ludzi już zdecydowanych proszę o podanie Nicku w grze, profesji , częstotliwości gry i jeśli nie macie nic przeciwko , swoich namiarów na FB. Ja ze swojej strony oświadczam, że wasze dane nie będą nikomu przekazywane, jest to dobrowolne przedsięwzięcie do którego nikogo nie zmuszam, aczkolwiek wydaje mi sie , że bedzie to dużo skuteczniejsza forma komunikacji jak i możliwość pozyskiwania nowych członków.

Czekam na informacje.

Miłego lvl-owania.

PS.

Joozek Zamachowiec

Opublikowano

Jeśli nikt nie napisze w ciągu 5h (tutaj) , że chce się przyłączyć proszę o usunięcie tematu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam tam 8knighta 71/63 zostaly mi jeszcze 10dni pacca wyskiluje go przez te 10dni i pewnie pogram, podajcie nicki swoje na pw

Opublikowano

Fajny pomysl na granie sam mam chyba 29lvl knighta na Antice ale kurcze nie kreci mnie juz wsumie RL jak kiedys nie podoba mi sie ich nowy system pvp ;/ Gram na otsie Shadowcores jak ktos chetny na gre na Shadowcores to piszcie PW . 

P.S - jezeli potrzebujecie jakiegos ts'a moge wam zalatwic kanal na pewnym ts'a bo kolega ma tam admina :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...