Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O ktorej konczyliscie w 2 gimnazjum?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam z ciekawosci bo jestem w plastyku i codziennie o 15, raz o 14 o raz o 16 wiec chce wiedziec jak duzo trace w stosunku do normalnych ludzi xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Serio??? Uff, myslalem ze o 1 koncza ludzie :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ja kończyłem po dwóch godzinach o ile trafialem do szkoły czy obok pod monopolowy bo na ławetce przy monopolowym to zdarzało się że siedziałem do 13:00 z tanim wimen w dłoni

@ tak na poważnie to chyba u was w szkole są pojebani ludzie lub zostajecie na dodatkowych zajęciach dla opóźnionych w rozwoju bo ja jak uczeszczalem do GIMNAZJUM to było jakieś 2 lata temu to miałem 3 dni po 7 lekcji i kończyłem lekcje o 14 jakoś tak i 2 dni po 6 lekcji to wracałem o 13 chyba (nie licząc tego jak autobus w zime spóźniał się o 30 min - 1h :)

jest to też kwestia przerw między lekcjami bo u mnie lekcje zaczynały się o 8 rano i były 4 przerwy po 5 minut, jedna 15 minut i jedna 30 minut

także pewnie was tam w chuja robią więc idz do dyrektora i powiedz mu co myślisz na jego temat :D

W gimnazjum od 8 do 14 zawsze.

W liceum 1 dzień do 15:20, 4 dni do 14:25, przy czym 1 dzień jadę na 10, 1 na 8, a 3 dni na 9.

o czym Ty pierdolisz synu jak przecież masz jeszcze w podstawówce dwie klasy do odklepania :)
Opublikowano

ja kończyłem po dwóch godzinach o ile trafialem do szkoły czy obok pod monopolowy bo na ławetce przy monopolowym to zdarzało się że siedziałem do 13:00 z tanim wimen w dłoni

@ tak na poważnie to chyba u was w szkole są pojebani ludzie lub zostajecie na dodatkowych zajęciach dla opóźnionych w rozwoju bo ja jak uczeszczalem do GIMNAZJUM to było jakieś 2 lata temu to miałem 3 dni po 7 lekcji i kończyłem lekcje o 14 jakoś tak i 2 dni po 6 lekcji to wracałem o 13 chyba (nie licząc tego jak autobus w zime spóźniał się o 30 min - 1h :)

jest to też kwestia przerw między lekcjami bo u mnie lekcje zaczynały się o 8 rano i były 4 przerwy po 5 minut, jedna 15 minut i jedna 30 minut

także pewnie was tam w chuja robią więc idz do dyrektora i powiedz mu co myślisz na jego temat :D

Mamy przerwy 10 minut i okolo 6 godzin zajec tygodniowo wiecej niz normalne gimnazja- malarstwo, reklama wizualna, podstawy projektowania itp. :)

Opublikowano

o czym Ty pierdolisz synu jak przecież masz jeszcze w podstawówce dwie klasy do odklepania :)

Kolega mnie chyba ze swoimi rówieśnikami pomylił.

Opublikowano

Poniedziałek od 9:35 do 14:05, wtorek & środa & czwartek od 8:00 do 14:05 i piątek od 8:00 do 13:15 ;)

Opublikowano

wtorek i czwartek o 14:05, poniedziałek, środa, piątek o 15:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...