Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start serwera : Inducraft : 100 Slotów Drużynowe PVP z broniami palnymi! Gift-Code do wygrania !

Marcin2999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1393162356-U810501.png

Chciałbym wam przedstawić serwer Pvp drużynowy z modami o nazwie Inducraft.pl Serwer jest jednym z nielicznych, można powiedzieć, że nawet jedynym serwerem publicznym tego typu.Dwie drużyny mają na celu zabić wroga z przeciwnej drużyny.Gdy dana osoba zabije wroga otrzyma nagrodę w wysokości 5PP[Punktów Premium]
Waluta ta jest do nabycia w rozgrywce tak jak i w Sklepie.Na serwerze są 3 mapy. Jedna to mapa główna czyli ogromne miasto.Druga to minimap jest to mała mapa z dużą ilością ścian, kryjówek.Trzecia mapa to minimapNPC czyli duża wioska.Na serwerze mamy ponad 30 nowych broni.Nasz klient waży tylko 60 mb i osoby z słabym internetem nie będą miały problemu z pobraniem tego moda. Zapraszam wszystkich do gry.

Informacje:

Strona główna : http://inducraft.pl/
Jak zagrać : http://inducraft.pl/jakzagrac.php
Regulamin : http://inducraft.pl/regulamin.php

Jak wygrać giftcode:

Aby wygrać musimy dużo grać na serwerze, pewnego pięknego dnia przy dużej ilości graczy wylosujemy jednego szczęściarza który otrzyma giftcode !! Kiedy będziemy losować ?? Tego nie zdradzimy ale do miesiąca. Może jutro może za miesiąc ?? Graj a może ty otrzymasz giftcode !! 

Opublikowano

Po wcześniejszym temacie wiedziałem, że zagram i że znowu powrócę do mc po długiej przerwie. Jeszcze okazało się, że dzisiaj start ! Dzięki wam znalazłem serwer którego często szukałem ! :) Mogę się zabawić w Ukrainę ! :D 

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Okej dzięki jednak było wszystko w porządku to moja wina, ponieważ miałem spore kłopoty z netem ;)

Po wcześniejszym temacie wiedziałem, że zagram i że znowu powrócę do mc po długiej przerwie. Jeszcze okazało się, że dzisiaj start ! Dzięki wam znalazłem serwer którego często szukałem ! :) Mogę się zabawić w Ukrainę ! :D

Przepraszam ale czy mógłbyś nie wspominać o Ukrainie? :/ To powinno być dla Cb przykre ponieważ to nasi sąsiedzi a oni też są ludźmi więc należy im sie szacunek tak jak i Tobie :) mam nadzieje, że przemyślisz to co zrobiłeś, bo miłe to nie było

Opublikowano

@UP Link bezpośredni już nie jest potrzebny :) 

Cieszę się że wam się podoba zapraszam na serwer i przypominam, że do 20:00 jest event zarobki x2!!

Opublikowano

Również polecam, mega serwer.

Życzę powodzenia w rozwoju.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer fajny,ale jest 1 rzecz ktora przydalo by sie zmienic,a mianowicie ekonomia,

za drogie bronie sa i trzeba 6000 zabic na najslabsza

Opublikowano

Nie ma co grac.

za malo graczy

i za duze ceny broni

trzeba grac conajmniej tydzien caly czas i jak jest pare graczy zeby kupic dobra bron

Opublikowano

O to chodzi żeby nie było łatwo... Co to za zabawa aby po godzinie grania mieć wszystko. Trzeba pograć kilka dni aby mieć dobre eq. A co do graczy to staram się jak mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...