Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoxMS v75 Polski Private Serwer

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16c3rq9.png

O godzine 19:00 został włączony serwer NoxMS.

Strona serwera: http://89.73.164.246/?cype=main

Strona forum: www.noxms.yoyo.pl

Online: Pon. - Pt. : od 15-16 do [Różnie]. Weekendy: 10-11 do min. 20

Krótka informacja: klikać tylko raz, jedyny na NPC inaczej DC.

Zanim rozpoczniesz gre proponuję odczekać 10-20 sekund (podczas gry) występuje wiele DC.

Ale to lepsze niż logowanie tylko jedyny raz.

Komendy możemy zobaczyć pod @pomoc

Są nieskończone buffy.

Jeżeli chcemy max skillera, klikamy jedyny raz na Fredricka (gwarantowany dc :D)

Update możemy czytać w dziale na forum.

DC nie są zależne od mnie, mogą być naprawdę wkurzajace.

Roku pozwolił na założenie tematu, dziękuje dobranoc!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Dzięki za opinie. Dodam, że pracowałem ok. miesiąc nad serwerem i nie został jeszcze dokończony. Serwer by był dawno skończony, ale z powodu braku hostera nie mogłem nic z tym zrobić.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Aciek, jeszcze jedno. Nie ma Summonig Rocków?! A i możesz dodać więcej map do Map Warpera(mogą być i te z Bossami) ;) Dodawać do buddy Rokushou.

A i Aciek, mówiłem żebyś zrobił temat w dziale głównym MapleStory, tam więcej osób zobaczy ten temat. Przenoszę i przyklejam ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

to może od razu przenieśmy kosz do działu ms ?? więcej moderatorów go zauważy ? o.0 ...

poco nam pod dział "Maple Story prywatne serwery" skoro temat trafił do działu głównego ?... te osoby które chcą grać na priv to wchodzą do pod działu ....

może będę grać... ale nie wiem ostatnio mam coraz mniej czasu

@down

to po ch*j w takim razie jest pod dział prywatne serwery ? ....

<facepalm>

Opublikowano

to może od razu przenieśmy kosz do działu ms ?? więcej moderatorów go zauważy ? o.0 ...

poco nam pod dział "Maple Story prywatne serwery" skoro temat trafił do działu głównego ?... te osoby które chcą grać na priv to wchodzą do pod działu ....

może będę grać... ale nie wiem ostatnio mam coraz mniej czasu

W tym poddziale ostatnio nic się nie działo, więc nikt tam nie zaglądał, a dział główny odwiedza więcej osób.

@top

Może wejdę dziś, a jeśli nie dziś to jutro.

@up

You're doing it wrong. Don't ask me, i'm not an admin.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja tak zadecydowałem i tak ma być. Nie będziesz Lenart podważał moich decyzji. To na razie jedyny polski prywatny serwer, do tego bardzo fajny, więc może znajdować się w głównym dziale, żeby więcej ludzi widziało ten topic... A jeśli coś nie pasuje to możesz w ogóle tu nie wchodzić...

Zastanów się nad tym co piszesz troszeczkę...

A teraz coś do Acka. Braki itp. które znalazłem w grze.

- Nie można wejść na Zakuma, ani kupić EoF.

- Z HT jest prawdopodobnie to samo.

- Nie można wejść do Hideout'u w Showa, czyli nie ma Anego ani The Bossa.

- W Map Warperze brakuje trochę map do expienia, dojśće do Skele zajmuje dużo czasu, Czarna Taxi w Leafre też nie działa. Można by było dodać też warp do Boss'ów.

- Przydałoby się zwiększyć opłatę za GM Scrolle.

- Brak Summoning Rocków, Magic Rocków i All Cure Potionów, czyli jednych z ważniejszych itemów.

- Przydałby się Pet Seller(chociaż tu można się powstrzymać).

- Przydało by się zrobić jakiś fajny Gachapon(np. taki jak na NidoMS, imo najlepszy w jakim grałem, w Gacha można znaleźć różnorakie scrolle, krzesełka, Reverse Weapony itp).

- Jeśli nie Gachapon to zwykły Chair Seller.

- Według mnie ceny Timeless Weaponów i EQ są trochę za duże, 15 Chees to 30bil, a taką kasę wydać na jeden item...

- Z tymi NX'ami też jest trochę dziwnie. Kupić ich na razie nie można. I przydałoby się więcej itemów w tym VIP Shopie(takie jakie są w prawdziwym v75 Maple np. nie ma tej zajefajnej czapki z daszkiem na bok, która przy podskakiwaniu się świeci na niebiesko.)

- Ceny itemów też są dziwne. Można by było dać itemy tylko od ~50 levela. Bo np. taki Garnier w shopie kosztuje 1.2mil a w zwykłym sklepie można go kupić za 3k.

- Można by było dodać jeszcze(jeśli zrobiłbyś Gachapon) Chacha Tix do Shopu(np. za 5mil jeden), AP Resety(5mil ea albo 10mil ea) tak samo i z Hammerami.

To tylko takie moje pomysły, fajnie będzie jakbyś dodał je do PS'a. Wiadomo to na razie beta, ale można go trochę ulepszyć. Wtedy będzie już na prawdę super. Jeszcze postawić go na dedyku i możemy zrobić nie tylko polski PS, ale PS dla wszystkich.

Po za tym, musisz robić te wipe jutro? Szkoda mi moich itemów(zowniłem Acka - 4x większe hity od niego) xD Ale jak już musisz to ja chce wszystko co miałem f3

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Piteren był na kompie, ale zapomniał włączyć. Zaraz z tego co wiem, serwer będzie włączony.

Wybaczcie, że mnie nie stać na dedyka. Wybaczcie, ze nie mam pieniędzy. Wybaczcie, że żyje... albo lepiej:

NIE WYBACZAJCIE :)!

Opublikowano

Okej, Server jest niedopracowany a ty jeszcze od nas wymagasz kasy na sugar ^^,

Serv był włączony kurwa mać 40min

Opublikowano
Serv był włączony kurwa mać 40min

Co do tego. Piteren to nie jest kurwa robot, on ma też swoje życie, dzisiaj jest niedziela, może gdzieś wyjechał, może komputer mu się popsuł, po za tym to on płaci rachunki za prąd, nie wy. Hostuje serwer z własnej woli, więc cieszmy się że w ogóle działa, jakby chciał to w ogóle byście nie grali, więc nie oczekujcie od niego nie wiadomo czego.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

to ja polecam poduczyć się szukania w google .... bo jakoś ci to nie wychodzi ... starczy znaleźć priv serw pod 0.75 i wejść w dział download ... http://rydahms.org/download.php

@iRokushou

wiedziałem że tak będzie, jak widzisz nic nie dało to że podkleiłeś go pod dział główny

Opublikowano

Wee, mi jakoś się już odechciało grać tutaj, za mało osób(i to jest najgorsze, na raz online są 2 góra 4 osoby - ja, Mateq, Piteren i Aciek) i serwer nie chodzi cały czas(no tutaj to wiem, kasy nie ma na serwer dedykowany to wiadomo, więc to aż tak bardzo nie przeszkadza). I do tego jeszcze brak niektórych itemów przez co nie można expić, szkoda też że NX nie można kupić.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

NIE MA HOSTERA, SERVER OFF...

Nie ma się co dziwić, graliśmy tylko my + 2 GM'ów.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No niestety, Piterenowi komputer już siada, a kasy na serwer dedykowany nie ma(chociaż gdyby więcej osób chciało zagrać, nie tylko ja i Mateq, to może by się skombinowało kasę na wykupienie hosta, jakieś SMS albo coś, nie wiem ile to kosztuje ale pewnie dalibyśmy radę). Ja bym mógł spróbować z hostem, ale wątpię czy mój Internetnet to uciągnie, problemu z komputerem by nie było, bo jest nawet bardzo dobry, ale Internet... Też bym sobie jeszcze pograł, zawsze granie na Polskim serwerze jest fajne, no ale cóż, zapowiadało się fajnie, a wyszło jak zawsze :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Przekażmy 1% podatku na dedyka!

Kasę można by skołować, ale jeśli mają grać 3-4 osoby to ja podziękuję. Szkoda kasy.

Km5iG.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...