Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. ludzi grającymi Tryndamere w Srebrze.

keSar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co nadal nie zmienia faktu że od brązu do golda jest taka masa debili, że wolą nie próbować nawet użyć ulti annie i gragasa bo oni wiedzą z góry że to nic nie da(przykład mojego ostatniego meczu w którym zrobiłem 4/0 na lini, poszedłem do tfu, zainiciowałem idealnie, annie ult gragas ult i przeciwników nie ma, oni woleli być mądrzejsi i przegrywać tak wszystkie tfy.)

Takich meczy jest masa, jest to prawdą, że jak jesteś dobry to wyjdziesz, ale zajmie Ci to dużo wiecej czasu bo jest masa KRETYNÓW.

Nope, może i są ale tam przynajmniej idzie to wygrać... a takiej platynie do diament I to gorsze debile się trafiaja niż w bronze/silver >.< I to jest właśnie różnica poziomów, że do golda jak są debile to wygrasz a od platyny+ nie wygrasz jak dostaniesz takiego hard nooba...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nope, może i są ale tam przynajmniej idzie to wygrać... a takiej platynie do diament I to gorsze debile się trafiaja niż w bronze/silver >.< I to jest właśnie różnica poziomów, że do golda jak są debile to wygrasz a od platyny+ nie wygrasz jak dostaniesz takiego hard nooba...

Zgadza się.Powiedzmy że w goldzie ludzie "zaczynają" ogarniać, nie dadzą sie zrobić tak łatwo jak braz, ale nie wykorzystują fajnych akcji.Przegrałem w goldzie na razie( w sensie lose) 9 meczy, przynajmniej połowe tego mogłem wygrać, ale jest na prawde ciężko jak wpada na ciebie w tfie overfeed renekton, a twój team ma wyjebane i jeszcze flame że zdechłeś w sekunde;)

Opublikowano

Nie polecam zarywać nocy dla gry,lepiej się przespać i być wypoczętym, co do gry to od 7rano do 10 potem od 18/19 do 23

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...