Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. ludzi grającymi Tryndamere w Srebrze.

keSar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio spadłem z golda do srebra przez lose strike. I w srebrze zobaczyłem już przedziwną rzecz. Otóż w KAŻDEJ grze mam TRYNDAMERE z GHOST + FLASH który pisze, że GRA PIERWSZY RAZ i TROLLUJE na dodatek OBRAŻA CAŁY TEAM. Czy to jest jakiś przypadek? Do tego w każdej grze jest TYLKO W MOIM TEAMIE a enemy ma dobry, zgrany zespół z obrażającym wszystkich midem i grożącym, że pójdzie afk. ZAWSZE. O co chodzi? 

@edit: Warto jeszcze napisać, że w co drugiej grze owy Tryndamere pyta się czy trynda jest AD czy AP. 

Opublikowano

Ty masz 69 postów, czy to również przypadek? xD

Dobra, wracając do tematu. Po prostu masz dużego nie farta. Ja przez takie zachowania nie gram rankedów, a jak gram to tylko duo. To jest kwestia szczęścia i godziny w której się gra.

Opublikowano

Godziny grania na EUNE: 

Poniedziałek - Piątek: od 23:00 do 6:00.

Sobota - Niedziela: od 01:00 do 05:00.

Szansa na znalezienie przyzwoitej drużyny jest  duża wyższa niż grając w dzień ;c.

p.s: w dzień też zdarza się trafić team bez trolli ale to święto,

Opublikowano

Godziny grania na EUNE: 

Poniedziałek - Piątek: od 23:00 do 6:00.

Sobota - Niedziela: od 01:00 do 05:00.

Szansa na znalezienie przyzwoitej drużyny jest  duża wyższa niż grając w dzień ;c.

p.s: w dzień też zdarza się trafić team bez trolli ale to święto,

Rankedy gram tylko w nocy, dzisiaj tylko zdarzyło mi się od ~8:30 do ~9:00 zagrać, a i tak trafiam na tych tryndamere. Serio chyba muszę mieć ogromnego pecha. 

@DieKasia tak, 69 postów to był przypadek xD też chyba zacznę grać duoq z kolegą

Opublikowano

wczoraj mialem volibeara zamiast supporta i akali zamiast adc, nie jestes sam

ja tez nie wiem co sie dzieje, mialem 3 z zrzedu afkerow, trolli i feedujacych trolli, dlatego ide expic smurfa bo to co sie dzieje w tym silverze przekracza ludzkie pojęcie

userbarwb.png

Opublikowano

Jak sie grać nie potrafi to się zwala na team pozdro

nie potrafisz wycarować peszek bedziesz siedział w srebrze proste

po uj wy tak płaczecie na tty forum daje to cos wam?

Opublikowano

Jak sie grać nie potrafi to się zwala na team pozdro

nie potrafisz wycarować peszek bedziesz siedział w srebrze proste

po uj wy tak płaczecie na tty forum daje to cos wam?

Wybacz, ja nie płaczę :). Po prostu pytam się o co biega. Do tego, powiedz mi, jak mam wycarry'ować z dość miernym teamem i Tryndamere 0/100000000000/0, 13 farmy w 20 minucie, ghost + flash, robiący się pod ap na dobry, zgrany team, który mimo, że ma jednego/dwóch flamera/-ów to się dogadują i grają normalnie?

@edit: Grając oczywiście trochę lepiej od typowego gracza w srebrze 

Opublikowano

volibear na supporcie to nie jest troll pick. smurf ci nic nie da bo jak tu nie mozesz ze srebra to na nowym koncie bedzie to samo.

w zasadzie nie, ale są lepsze picki

ale bym go zrozumiał, gdyby na 5 lvl nie miał 0/4

a co d smurfa chce nowe konto poprostu zrobic i wbic na nim 30lvl, bo tam lamienie jest uzasadnione ze ludzie zaczynaja dopiero grac, zyra adc.... sorry

Wybacz, ja nie płaczę :). Po prostu pytam się o co biega. Do tego, powiedz mi, jak mam wycarry'ować z dość miernym teamem i Tryndamere 0/100000000000/0, 13 farmy w 20 minucie, ghost + flash, robiący się pod ap na dobry, zgrany team, który mimo, że ma jednego/dwóch flamera/-ów to się dogadują i grają normalnie?

ap trynda jest dobry, jak sie umie nim grac, heal i przelicznik 1.0 pod e boli

userbarwb.png

Opublikowano

Daj swój nick na lolkingu, bo nie wierzę, że w silverze W KAŻDYM MECZU JEST TROLL TRYNDA. 

Raz Ci się trafił i qq, co nie? Ja z silvera 5 do golda 5 wyszedłem bez większych problemów (w s3 miałem g1, w s4 po 3/7 przydzieliło mnie do s5 ). Trafiają się trolle, ale bardzo rzadko, nie wiem o co ci chodzi.

Nie pomyślałeś nad tym, że to dywizja dla ciebie?

btw. Voli supp jest op. Jak ktoś nie pickinie adc to nie koniec świata.

Opublikowano

Pierwszy raz spotykam się z pojęciem o trollującym tryndzie.

Postać jak każda inna, a to, że w jednej grze trafił Ci się taki troll o niczym nie świadczy.

Opublikowano

Ktoś tam wspomniał a akali plus voli na bocie. Jeśli sam byś grał swoje to duża szansa że byś wygrał. Na takim poziomie ludzie głupieją przy takich sytuacjach i często przez to tracą szansę na "eizi wina".

Opublikowano

w zasadzie nie, ale są lepsze picki

ale bym go zrozumiał, gdyby na 5 lvl nie miał 0/4

a co d smurfa chce nowe konto poprostu zrobic i wbic na nim 30lvl, bo tam lamienie jest uzasadnione ze ludzie zaczynaja dopiero grac, zyra adc.... sorry

ap trynda jest dobry, jak sie umie nim grac, heal i przelicznik 1.0 pod e boli

AP moze byl dobry rok temu ziomus ale nie teraz....

aa co do cb to graj duo a nie zale na forum walisz ze ci troluja ...

wszedzie sie jakis troll trafi i inni potrafia grac  i nie plakac na forum pozdro 

Opublikowano

Ja tego nie odczuwam jakos ;) chciałem się przekonac na własnej "skórze" czy nei da się wyjsc z bronzu 5 (konto w s3 tez b5) i juz silver 1 ... po prostu musisz współpracować z junglerem a wygrasz 2v5 ... nei jest to jakis wyczyn ...

Opublikowano

W silverze i goldzie grają mega debile, kretyni, dzieci do odjebania. Taka prawda.

Ale i tak zaraz przyleci jakiś pro debil i powie, że nie umiesz kernąć, chuj z tym że twój team bardziej przeszkadza niż pomaga..

Staraj się nie wpadać w lose streaki, będziesz musiał nadrabiać i stracisz czas tylko

Opublikowano

Ja tego nie odczuwam jakos ;) chciałem się przekonac na własnej "skórze" czy nei da się wyjsc z bronzu 5 (konto w s3 tez b5) i juz silver 1 ... po prostu musisz współpracować z junglerem a wygrasz 2v5 ... nei jest to jakis wyczyn ...

Z bronze I wybiłem się w ~tydzień do golda grając soloq. W s3 z Silvera 3 do Golda IV też wybiłem się bez problemu. Potem miałem lose strike, trafiłem do Silvera I i tak spadam po woli w dół grając w KAŻDEJ GRZE z TRYNDAMERE TROLLEM GHOST + FLASH. No niestety, trzeba będzie się wybić dzięki BoL'owi. Kupiłem go sobie dla zabawy na normalach, teraz już mam na to wyjebane i będę carry'ował się do ~golda II a potem gram normalnie

Opublikowano

Po co kłamiesz? Raz ci się trafił i głupoty gadasz, że za każdym razem -.-

Raz ci się trafił i tyle każdemu się zdarza.

Opublikowano

Nie ma co przeprowadzać dyskusji na tym forum. Do tego jeszcze próbują mi coś w mówić, że głupoty gadam. Typowi userzy. Do zamknięcia.

Opublikowano

Jak masz wycarrować? Yyy normalnie? I jak zawsze każdy myśli, że jest ,,lepszy od typowego gracza" pomyślało 98% społeczeństwa. Skoro ,,niby" grasz lepiej niż typowy gracz z silvera to powinieneś to wycarrować mając takiego trynde w teamie... Poza tym troll = 95% win ... wiem to z doświadczenia... Poza tym mi się już nie chce pisać w takich tematach jak ten bo zawsze to samo...... po prostu jakbyś był dobry to byś wygrał ten mecz z tym tryndą w tym silverze, nie wygrałeś po prostu nie jesteś lepszy i tyle w temacie deal with it...

Nie ma co przeprowadzać dyskusji na tym forum. Do tego jeszcze próbują mi coś w mówić, że głupoty gadam. Typowi userzy. Do zamknięcia.

Typowy user.... prawda boli i tyle, nie dasz sobie uświadomić prawdy i najlepiej, że typowi userzy LOL Gram już trochę w lola i nie wmówisz mi bullshitu, że nie wygrasz jak ten z tym tryndą...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Banuj trynde, proste.. ja kiedyś banowałem blitza, żeby nie trafić go w swoim teamie Kappa.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak masz wycarrować? Yyy normalnie? I jak zawsze każdy myśli, że jest ,,lepszy od typowego gracza" pomyślało 98% społeczeństwa. Skoro ,,niby" grasz lepiej niż typowy gracz z silvera to powinieneś to wycarrować mając takiego trynde w teamie... Poza tym troll = 95% win ... wiem to z doświadczenia... Poza tym mi się już nie chce pisać w takich tematach jak ten bo zawsze to samo...... po prostu jakbyś był dobry to byś wygrał ten mecz z tym tryndą w tym silverze, nie wygrałeś po prostu nie jesteś lepszy i tyle w temacie deal with it...

Typowy user.... prawda boli i tyle, nie dasz sobie uświadomić prawdy i najlepiej, że typowi userzy LOL Gram już trochę w lola i nie wmówisz mi bullshitu, że nie wygrasz jak ten z tym tryndą...

95% szans na win z trollem? Pierdolisz głupoty. Do tego, tak, gram lepiej od typowego gracza w srebrze. No ale nie wiem jak ty, sam gry nie wycarry'uje z tryndamere 0/15/0, draven afk, soraka idąca full ad, i junglerem ze skillem trochę większym od typowego w srebrze. To jest gra zespołowa. A grając mid postaciami easy carry nie wygram ci gry na malphite + pantheon + yasuo + jinx + leona/thresh/nami :) A na składany armor wystarcza im armor pene

Opublikowano

95% szans na win z trollem? Pierdolisz głupoty. Do tego, tak, gram lepiej od typowego gracza w srebrze. No ale nie wiem jak ty, sam gry nie wycarry'uje z tryndamere 0/15/0, draven afk, soraka idąca full ad, i junglerem ze skillem trochę większym od typowego w srebrze. To jest gra zespołowa. A grając mid postaciami easy carry nie wygram ci gry na malphite + pantheon + yasuo + jinx + leona/thresh/nami :) A na składany armor wystarcza im armor pene

yy to ich banuj o.0?

BTW. podaj lolkinga, skoro mówisz, że jestem typowym userem i to ja kłamię, a nie ty, że niby masz w każdej grze trynde trolla, sprawdzimy to, i twój build/farmę.

Może wina leży w tobie ?

Opublikowano

Jak nie, no to widocznie nie grasz lepiej od typowego gracza z silvera. Wycarrowałem już nie raz gre na bronze/silver + 4 vs 5 bo miałem afka w teamie od początku gry easy enemy surr w 20. enemy adc 17/ileś tam mój 0/17 i co? Też to wygrałem.... bo to jest silver/bronze oni nie umieją wykorzystać przewagi.... I skończ pisać takie bzdury jak nie wiesz....

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Autor gra lepiej niz typowy silver, ja mu wierze. Kazdy gracz z bronze/silver gra lepiej niz typowe silvery, to sa potyczki challengerow ktorzy zwyczajnie maja pecha.

Nie spotkalem chyba jeszcze gracza ktory by powiedzial "siedze w bronze/silver bo to moj poziom". Moze czas by ktos otworzyl oczy?

Opublikowano

Autor gra lepiej niz typowy silver, ja mu wierze. Kazdy gracz z bronze/silver gra lepiej niz typowe silvery, to sa potyczki challengerow ktorzy zwyczajnie maja pecha.

Nie spotkalem chyba jeszcze gracza ktory by powiedzial "siedze w bronze/silver bo to moj poziom". Moze czas by ktos otworzyl oczy?

Co nadal nie zmienia faktu że od brązu do golda jest taka masa debili, że wolą nie próbować nawet użyć ulti annie i gragasa bo oni wiedzą z góry że to nic nie da(przykład mojego ostatniego meczu w którym zrobiłem 4/0 na lini, poszedłem do tfu, zainiciowałem idealnie, annie ult gragas ult i przeciwników nie ma, oni woleli być mądrzejsi i przegrywać tak wszystkie tfy.)

Takich meczy jest masa, jest to prawdą, że jak jesteś dobry to wyjdziesz, ale zajmie Ci to dużo wiecej czasu bo jest masa KRETYNÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...