Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked to Diamond in 7 days

SyndrowyMaciej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tutaj będę wrzucać moje gry od unrankeda do diamentu na nowym koncie.

Było 4:4 w rankedach gdy je kupiłem. Teraz jest już Silver 5. Mam nadzieję że uda mi się wyjść z tego elo hella i wbić diament.

Screeny wkrótce.

Opublikowano

nie ładnie tak kłamać, wszyscy wiemy kogo to konto i że napierdalasz na bolu :D

wiesz kogo to konto? to niezle, jak mi napiszesz chociaz nick to ci dam 100 dolcow na PayPal. 

dzis lece po platynke, jutro dbijam diament.

bol jak chuj, prosze wyjdz i nie wracaj.

chuj ze BoL, wazne ze zarabiam grubą kase na boostingu.

Opublikowano

Na forum o Cheat'ach wyzywają kogoś, że gra na BOL'u. 

:huh: 

Powodzenia ;-)

Opublikowano

Kurwa jak tak was boli odbyt to pobierzcie bola i wypierdalać do challengera, kto wam broni?

Własny honor i szacunek do innych ;)

wiesz kogo to konto? to niezle, jak mi napiszesz chociaz nick to ci dam 100 dolcow na PayPal. 

chodzi mi o twoje inne konto, Syndra czy cuś xD

Opublikowano

Własny honor i szacunek do innych ;)

Chyba brak skilla.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

na lolu : xkasha i nidzgor

na forum : SyndrowyMaciej , Syndra , xKasha , Adolf Hipster

Wbijesz na luzie skoro na innych kontach masz Diament 1 wiec easy ^^

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

na lolu : xkasha i nidzgor

na forum : SyndrowyMaciej , Syndra , xKasha , Adolf Hipster

Wbijesz na luzie skoro na innych kontach masz Diament 1 wiec easy ^^

nie wbije tu d1, bo to konto do boosta, razem na duo boostujemy 2 konta z pewną osobą. do platynki 5 oplacone.

Opublikowano

Jakbyś chciał sobie posmurfować to pisz, mam konto na którym nie gram a chciałbym sprzedać ;).

AntyWarn. Wow, dobra robota, super winy, tak dalej!

Opublikowano

nie wbije tu d1, bo to konto do boosta, razem na duo boostujemy 2 konta z pewną osobą. do platynki 5 oplacone.

Teraz cofam to co mówiłem chociaż jesteś totalnym zerem :) bo pewnie masz poziom gry d6(drewno) to widać że nie masz co robić, to wbijasz konta innym osobą żeby takie drewna jak ty siedziały w platynie ja się dziwie że oni ci za to płacą o.O dobry pomysł życzę ci wszystkiego najlepszego w bijaniu kolejnych kont oraz abyś nadal miał poziom plastik'a 10 dziękuje ;) (BÓL DUPY ŻE ZA TO MU PŁACĄ CHOCIAŻ POMYSŁ JEST DOBRY) :D

Opublikowano

Teraz cofam to co mówiłem chociaż jesteś totalnym zerem :) bo pewnie masz poziom gry d6(drewno) to widać że nie masz co robić, to wbijasz konta innym osobą żeby takie drewna jak ty siedziały w platynie ja się dziwie że oni ci za to płacą o.O dobry pomysł życzę ci wszystkiego najlepszego w bijaniu kolejnych kont oraz abyś nadal miał poziom plastik'a 10 dziękuje ;) (BÓL DUPY ŻE ZA TO MU PŁACĄ CHOCIAŻ POMYSŁ JEST DOBRY) :D

dziekuje bardzo i rowniez pozdrawiam, tak zeby twoj bol dupy byl jeszcze wiekszy to powiem ci ze zarabiamy srednio 50 euroskow dziennie na glowe (2 osoby), jedna dywizja w platynce +30 euro do kieszeni, pozdrawiam jeszcze raz! 

Opublikowano

Nie ma takich idiotow żeby dali 30$ za 1 dywizje.

skoncz pierdolic i tak nikt ci nie zazdrości.

hahah popatrz sobie na ceny elitepvpers, to nie jest Polska. pajacu, widac jaki bol dupy tam pan na gorze ma ; ) niech ma wiekszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...