Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer S&F

Seremo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem pewny :/ Jak już to dedyk za jakieś 500-800 zł z zaporami anty ddos i panel musze skończyć .

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Już dorabiam. Gra ponad 400 osób . Jestem normalnym człowiekiem i codziennie korzystam z komputera oraz gram ;) Mam komputer 4gb ram , karta 1gb. Więc raczej nie utrzymam kilku tysięcy osób więc nie będę ciągle dorabiać sieci.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer i tak jest wylaczony, joker oklamuje wszystkich z hamachi jak i forum ze serwer mu niedziala, niechce sie odpalic bo czarny obrazek jest, tak naprawde skusilem sie na pobranie web copiera, skopiowalem jego strone z hamachi? Co tam patrze? Strona glowna oraz foldery S1, S2 ze strona default ( index ) z ramka specjalnie ustawiona na czarny ekran oraz oklamuje innych..

Nie polecam jego serwera.. boty, boty jeszcze raz BOTY

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Już dorabiam. Gra ponad 400 osób . Jestem normalnym człowiekiem i codziennie korzystam z komputera oraz gram ;) Mam komputer 4gb ram , karta 1gb. Więc raczej nie utrzymam kilku tysięcy osób więc nie będę ciągle dorabiać sieci.

Hahah, 400 osób, dobry żart.

Na 2 serwerach jest max online 50 osób. Masz wyjebane na graczy, odnosisz się do nich wulgarnie..

Opublikowano

Serwer i tak jest wylaczony, joker oklamuje wszystkich z hamachi jak i forum ze serwer mu niedziala, niechce sie odpalic bo czarny obrazek jest, tak naprawde skusilem sie na pobranie web copiera, skopiowalem jego strone z hamachi? Co tam patrze? Strona glowna oraz foldery S1, S2 ze strona default ( index ) z ramka specjalnie ustawiona na czarny ekran oraz oklamuje innych..

Nie polecam jego serwera.. boty, boty jeszcze raz BOTY

Ty jesteś jakiś poje*bany ? Serwer działa cały czas ... Po prostu była przerwa krótka.  Ciekawe kogo okłamuje ? 

Na 2 serwerach jest max online 50 osób. Masz wyjebane na graczy, odnosisz się do nich wulgarnie..

Hmm ja nie mówię o online tylko o wszystkich razem ;) Nie mam na nikogo wyjebane a odnoszę się wulgarnie do tych którzy sami odnoszą się tak do mnie ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ty jesteś jakiś poje*bany ? Serwer działa cały czas ... Po prostu była przerwa krótka.  Ciekawe kogo okłamuje ? 

Hmm ja nie mówię o online tylko o wszystkich razem ;) Nie mam na nikogo wyjebane a odnoszę się wulgarnie do tych którzy sami odnoszą się tak do mnie ;)

Tak, dzialal. 400 osob masz bo ludzie z botow tworza Ci konta. Przestan sie osmieszac kazdy wie ze jestes ZEREM!

Co chwile wywalasz mnie z sieci albo moich kolegow pod pretekstem "WYPIE**ALAJ" W temacie napisales ze za pare dni serwer bedzie na VPS i co? Do teraz niema.

Serwer nie dzialal caly czas ja wiem lepiej co widzialem.

Bym ci proponowal przychamowac bo puszcza mi nerwy, zglosze Ciebie do playi i sie skonczy z placzem i grzywna..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Tak, dzialal. 400 osob masz bo ludzie z botow tworza Ci konta. Przestan sie osmieszac kazdy wie ze jestes ZEREM!

Co chwile wywalasz mnie z sieci albo moich kolegow pod pretekstem "WYPIE**ALAJ" W temacie napisales ze za pare dni serwer bedzie na VPS i co? Do teraz niema.

Serwer nie dzialal caly czas ja wiem lepiej co widzialem.

Bym ci proponowal przychamowac bo puszcza mi nerwy, zglosze Ciebie do playi i sie skonczy z placzem i grzywna..

Omg... Następnym razem zrób ss tego ''wypier*dalaj'' to pogadamy ;) Nie będzie na vps bo wole nazbierać na dedyka. I mam 400 osób bo są normalne nicki levle wbijają kupują eq itd śmieszny jesteś żegnam ;) Nie pograsz na moim serwerze gdyż zakładasz konta botami gimbie.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...