Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer S&F

Seremo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już odpali ten Serwer i będzie działać to zagram na Bank, a przy okazji powie mi ktoś czy już jest jakiś priv działający? nawet nie musi być polski

#edit

Kiedy serwer będzie działać?

Serwer podobno jutro startuje na VPS :)

Opublikowano

Dziala czy nie? bo nie wiem czy pobierac hamachi ;d

chlopie spadles mi z nieba!!!! to jest epicki serwer zero lagow wszystko pieknie wiecej takich serwow

Opublikowano

Niestety sieci full, radzę vps mieć gdzieś w Rosji lub innym kraju gdzie nie przykładają dużej wagi do praw autorskich, bo twórcy gry na pewno się przyczepią.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

W sklepach są same epiki i nic więcej ( całe pełne). Więc teraz tak potrzebuje pomocy z eliksirami które zakładają się na głowę i z wieżą :D 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

eliksirami na głowe?

co chcesz z tych eliksirów ?

Chodzi o to że gdy ustawie żeby losowało eliksiry kupie je i chce użyć to zakładają się pod hełm lub nad :P ss:

eliksiru:http://scr.hu/25fq/r4gtk

po założeniu:http://scr.hu/25fq/866yc
I moje cudowne epiki :Dhttp://scr.hu/25fq/top5e

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja pitole ....

nic nie wiesz o tworzeniu serwera. ... to nie jest pot a podmieniona tekstura ... 

Wiem dużo napewno lepiej niż ty i to jest pot bo znam id... Mam ci inne pokazać ?

Jak sie kupuje są % dopiero potem robi sie to bo tak mam ustawione.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wiem dużo napewno lepiej niż ty i to jest pot bo znam id... Mam ci inne pokazać ?

Jak sie kupuje są % dopiero potem robi sie to bo tak mam ustawione.

wakc ma racje, nie umiesz nic zrobic.

Niemasz napisane w request.php zeby eliksiry miec, jednak marcel ogarnia wiecej niz ty plemiona pisales wczesniej ze umiesz wszystko a nie umiesz pieprzonego eliksira ustawic.

Musisz ustawic eliksiry pod wzgledem inteligencji np inteligencja +25% ta duza zielona a nie jakies inne gowniane dodatki do nich bo nie dziala to tak..

Musisz napisac cos wiekszego w request.php

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

wakc ma racje, nie umiesz nic zrobic.

Niemasz napisane w request.php zeby eliksiry miec, jednak marcel ogarnia wiecej niz ty plemiona pisales wczesniej ze umiesz wszystko a nie umiesz pieprzonego eliksira ustawic.

Musisz ustawic eliksiry pod wzgledem inteligencji np inteligencja +25% ta duza zielona a nie jakies inne gowniane dodatki do nich bo nie dziala to tak..

Musisz napisac cos wiekszego w request.php

Wiem o co z tym chodzi ;)

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...