Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki xCrafters.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka razy widzialem jakies stare tematy, gdzie byly pluginy xcrafters. Niestety nie znalazlem DL. Ma ktos je jeszcze?

Opublikowano

Te pliki są własnością xcrafters.pl Ich rozpowszechnianie jest niezgodne z prawem autorskim. Dlatego nie ma dl. A poza tym bez danych o mysql  nic nie zrobisz.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ile razy bedzie takich tematow,dobra ale sie wypowiem juz po raz setny raz ;)
Plikow serwerowych xcrafters nie dostaniesz jest to  wlasnosc Defabriego i nikt ci ich zapewne nie wysle.

Opublikowano

@up

I co z tego?

Ich autor nie wyraził zgody na ich publikację. Tak więc administrator złamał prawo i najpewniej już w tej administracji się nie znajduje.

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Posiadanie takich plikow bez zgody autora jest surowo karane przez prawo Polskie ;)

I to jest własnie nabijanie sobie posta, iz jeszcze nie dawano chciałes mi wcisnać pluginy xcrafters za publikacje mc

@topic Jest to karalne nawet do 2 lat wiezienia, za nie słuszne używanie pluginu która zawiera kod xcrafters.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Jedyny plugin, który działa bez bazy danych MySQL, to bodajże xcrdrop, ale mogą działać też inne. Mam takowy plugin na kompie, jeżeli chcesz napisz na PW. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Umiesz czytać?

Rozpowrzechnianie jest ZAKAZANE!

O dpowiedz sobie sam na pytanie chcaiłbyś aby ktoś rozpowrzechniał twój autorski plugin bez twojej zgody?

Bo ja nie....

Administracja moim zdaniem powinna zamknąc ten temat.

Pozdrawiam.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Po co ty wogóle chcesz ten plugin?

1. Zbagowane gildie, które nie mają tagów, nie możesz ich użyć na serwerze. Bo to jest ich własność

N0thing! :: = ;; :.>

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozwólcie że się wtrącę, a ten kod to jest opatentowany?

Bo ja mam te pliki : >

No nie wytrzymam z takimi ludźmi. Rozróżniasz prawo patentowe od autorskiego? 

Opublikowano

Ile jeszcze czasu będą krążyły tematy o tych pluginach? Polecam zajrzeć na google, najlepiej wpisz: wyciek-xcrafters. Pluginy w większości nie działają a jak działają to są zbugowane.|
Pzdr.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Ile jeszcze czasu będą krążyły tematy o tych pluginach? Polecam zajrzeć na google, najlepiej wpisz: wyciek-xcrafters. Pluginy w większości nie działają a jak działają to są zbugowane.|

Pzdr.

Patrz date.

Wyciek z xcrafters link nie działa ale wystarczy na pastebinie poszukać i się ma :>

Opublikowano

Patrz date.

Wyciek z xcrafters link nie działa ale wystarczy na pastebinie poszukać i się ma :>

Sorry, nie spojrzałem. Ostatnio @MarcinPSP zrobił temat ,że także szuka tych pluginów, z tego co widzę w temacie ktoś dodał link do paczki. Szukaj a znajdziesz ;p

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Pozwolcie ze sie wypowiem...

Aby cos bylo zablokowane prawami autorskimi, trzeba wpierw takie prawa posiadac/wykupic, watpie ze administracja serwera w MINECRAFT wykupila sobie licencje tylko po to by ich pluginy nie mogly by byc w jaki kolwiek dziwny/straszny sposob rozpowszechniane w internecie...

Opublikowano

Pozwolcie ze sie wypowiem...

Aby cos bylo zablokowane prawami autorskimi, trzeba wpierw takie prawa posiadac/wykupic, watpie ze administracja serwera w MINECRAFT wykupila sobie licencje tylko po to by ich pluginy nie mogly by byc w jaki kolwiek dziwny/straszny sposob rozpowszechniane w internecie...

Nie. Prawo autorski posiadasz gdy napiszesz kod, muzykę, książkę itp. Nikt nie może tego publikować, rozpowszechniać bez zgody autora. Czyli nie możesz rozpowszechniać żadnego płatnego pluginu.

Patent to ogólny pomysł, np. wymyśliłeś plugin na gildie, nie ma żadnego innego. Możesz go opatentować. I wtedy nikt nie może zrobić kolejnego pluginu na gildie. I masz dużo haj$ów za sprzedawane licencji na pisanie, sprzedawaniu pluginu swojego itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...