Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rycerz cornwell - jakie umiejentości powinienem wziąć?

mogar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógł by mi ktoś napisać bądź podać link do bulidu dla eslwroda rycerz cornwell ?

Która umiejentońsci brać i które wylewelować do maksa

Opublikowano

Dzięki.

Mam kolejna pytania jak działają pigułki amnzeji Laury ;_;

I jakie umiejentności mieć na pasku ?

Opublikowano

Pigułki Amnezji Laury, czyli te z eventu?

Po użyciu ich na danej umiejętności zostaje ona zresetowana, a Ty otrzymujesz wydane na nią PU. Możesz wybrać wtedy innego skila albo znów rozdać punkty w tego samego.

Co do umiejętności - powinieneś sam je ustawić. Elsword raczej daje Ci wybór i ustaw tak, aby wygodnie Ci się grało.

W przypadku PvP nie możesz też samych skilli za 300 many ustawić, bo tam jest ciężej z nią xDD

Z tego co widziałem na PvP to każdy IS latał z Sword Shield i Sword Fall. Nie wiem jak teraz, ale wcześniej też używano Stoic - skill do denerwowania ludzi ;p

@A co do tych pigułek. Jeśli pytałeś się "jak użyć", to robisz tak:

1. Otwierasz drzewko umiejętności i na dole przy punktach do rozdania masz "Cofnij umiejętność". Kliknij to.

NePZDLQ.png

2. Potem klikasz przy skillu dwie, żółte strzałeczki i klikasz na nie. Akceptujesz i skill zresetowany, a punkty wróciły.

FB2hv3I.png

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...