Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa wygrana od riotu

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj sobie wszedłem na rankeda. Już gra się miała rozpoczynać, cały czas minął, ale niestety nikogo nie dodało do gry. Po 5 minutach pojawiło się okno ładowania do gry. Oczywiście pare osób wywaliło. Graliśmy przez jakieś 5 minut 3vs2, zdążyliśmy ubić po 1 wieży na wszystkich liniach. Potem do gry dołączyli ci których wywaliło i było 5vs5. Oczywiście wygrać nie było ciężko dzięki początkowej przewadze.

Niestety troche mało lp było za wygraną - nikt nie dostał więcej niż 10.

1393073036-U383457.jpg

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kto Cie wyboostował z brązu V ?

@topic

farma >.<, płakać mi się chce, już ten brąz battlelet lepiej farmi.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Strasznie słabo farmisz, poskilluj troche, bo jak nie będziesz miał killi nic nie zrobisz.

Opublikowano

Gratulacje wygranych.

Wszystko pięknie ładnie, tylko ta farma wszystko psuje.

No ale jakby nie było, to póki co idziesz w gorę z dywizją! :)

Poćwicz z farmą, a Twoje wyniki w następnych grach będą bardziej zadowalające.

ps. carrnąłeś Miss, bo w cfa się grało :P

Opublikowano

Niby farma taka ważna, ale po zrobieniu Full Build'a już jest tak na prawdę nie potrzebna... (Tylko na eliksiry jest troszeczkę potrzebna, ale to tam pikuś) No może dla niektórych jest ważna bo fajnie to wygląda na screenach czy na match history. A tak w ogóle to cześć wszystkim.

Opublikowano

Niby farma taka ważna, ale po zrobieniu Full Build'a już jest tak na prawdę nie potrzebna... (Tylko na eliksiry jest troszeczkę potrzebna, ale to tam pikuś) No może dla niektórych jest ważna bo fajnie to wygląda na screenach czy na match history. A tak w ogóle to cześć wszystkim.

Ale farmiąc, szybciej kupisz pełny build.To logiczne, że w ~50min nawet ze słabą farmą ktoś może mieć fullbuild :)

Opublikowano

Lecz gdy masz staty 18/3/21 to farma jest mało potrzebna.

Ale nie przyzwyczajaj się, że w każdym meczu będziesz miał takie staty i będziesz snowbollował. Może wyjść Ci gorszy mecz. W early będziesz miał np. 1/4 , to bez farmy mało co zrobisz. 

skcg.png

by kml14

Opublikowano

No to chyba oczywiste, tylko chodzi mi tu o to, że gdy człowiek ma NP. 18/3/21 i ma NP. 183 farmy to wszyscy nagle piszą "Wooo, ale mało farmy" tak jakby nie dostawał złota z killi, ale dobra... Koniec tematu odnośnie farmy.

Opublikowano

Zazwyczaj staram się lepiej farmić, ale czasami w niektórych meczach farma do niczego mi nie jest potrzebna.

W tym meczu Gragasem już na początku gry było wiadomo że moja drużyna wygra, a MF'ką słaba farma dlatego bo cały czas miałem jakieś okazje na zabicie kogoś, na 51 killi drużyny, brałem udział w 39 i do tego moja drużyna nie mogła sobie poradzić z Lee Sinem dlatego musiałem latać po wszystkich liniach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale farma ;D... tematu nie rozumiem. prezent od riotu???

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ale farma ;D... tematu nie rozumiem. prezent od riotu???

Były jakieś problemy z serwerem, przez co wywaliło prawie wszystkich z gry, stąd ta nazwa tematu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A tutaj podsumowanie moich gier z ostatniego tygodnia:

1393929968-U383457.png

Rengarem troche słabe staty, ale to przez to że miałem 2 afk w drużynie.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to chyba oczywiste, tylko chodzi mi tu o to, że gdy człowiek ma NP. 18/3/21 i ma NP. 183 farmy to wszyscy nagle piszą "Wooo, ale mało farmy" tak jakby nie dostawał złota z killi, ale dobra... Koniec tematu odnośnie farmy.

Tyle farmy on powinien mieć w jakiejś 25-30 minucie A wtedy nie miał full builda i takich statów, czyli farma słaba

lucyfergif.gif

Opublikowano

No szlag jasny mnie trafi, farma farma farma, w ogóle siedź na linii i nic nie rób tylko farm -,-. Wygrywa grę, to czego się czepiacie, póki wygrywa to who cares ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...