Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Usuwanie cooldown'u z itemków (prawdopodobnie każdy serwer)

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli w okienku zmienicie klasę, to będziecie mogli zmienić i cooldown. Nie zapisujcie od razu, tylko gdy zmienicie klasę danego skilla (potem możecie powrócić do starej), to wpiszcie cooldown 1, po czym wciśnijcie Save Changes. ;)

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm głupie pytanie zapewne ale pierwszy raz widzę takowy poradnik Co daje ten brak tego cow... czegoś ? xD

Na itemku daje to, że nie musisz czekać na ponowne jego użycie (np. eski ładują się chyba 2-3 sekundy, a tak to będzie zero sek.)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Na itemku daje to, że nie musisz czekać na ponowne jego użycie (np. eski ładują się chyba 2-3 sekundy, a tak to będzie zero sek.)

hmm wiem co to cast ale raczej sie nie da dodać samemu casta do itemu jak się nie ma dostępu do bazy danych Czy to ogólny poradnik jak dodać casta do itemu ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

hmm wiem co to cast ale raczej sie nie da dodać samemu casta do itemu jak się nie ma dostępu do bazy danych Czy to ogólny poradnik jak dodać casta do itemu ...

Do itemu z poziomu gry się da to zrobić, nie trzeba bazy danych.  :)

zSCFQrN.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeszcze taka poprawka, kiedy przeskakujemy między skillami, to pojawia nam się okienko, że NIBY brakuje plików, przeskakujemy kilkukrotnie między skillami, aż zniknie. Potem cieszymy się możliwością zmiany wartości w skilach.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dziwne jest to troche bo niby coś udało mi się zrobić cooldown na jinar , amzar , i leki na stuny itp. and problem polega na tym że nawet po wpisaniu 0 w czasi wszystko ma i tak 3sek coldownu? da sie jakos zrobic na 0?

Opublikowano

Dziwne jest to troche bo niby coś udało mi się zrobić cooldown na jinar , amzar , i leki na stuny itp. and problem polega na tym że nawet po wpisaniu 0 w czasi wszystko ma i tak 3sek coldownu? da sie jakos zrobic na 0?

0 nie będzie działało. Musi być 1. Upewnij się, że zapisują się za każdym razem zmiany.

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy chce włączyć ItemALL Editor ... : Nie można załadować pliku lub zestawu 'SlimDX.dll' lub jednej z jego zależności.Nie można odnaleźć określonego modułu.

Opublikowano

pobierz jeszcze raz bo może coś nie alo, ja pobierałem z tej strony i chula jak ta lala;p lub może nie masz coś w systemie jakiejś łatki ja kiedyś coś od plików formatu .dll pobierać musiałem bo też nie mogłem uruchomić

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam mam takie pytanie probuje dodac atk w broni wszystko cacy wchodze do gry pisze ze np mam 50k atk a tyle nie ma czemu??

Bo to, co robisz, to tylko efekt wizualny. Aby faktycznie zmienić wartości, musisz zrobić to z poziomu bazy danych.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jak to działa ? tzw usuwa animacje i ma si e 100% casta ?

Nie powoduje, że ma się 100% castingu (za to odpowiada set/broń, czy co tam jeszcze), ale znacznie skróca animację danej umiejętności.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie powoduje, że ma się 100% castingu (za to odpowiada set/broń, czy co tam jeszcze), ale znacznie skróca animację danej umiejętności.

czyli coś jak skill hack ? 

Deus vult

Opublikowano

Tak. ;)

Je szcze jedno pytanie czy można oberwać bana i czy  moge to w każdej chwili wyłączyć ? i włączyć z powrotem ? Przykładowo na jednej postaci używam  na 2 nie. 

Deus vult

Opublikowano

Je szcze jedno pytanie czy można oberwać bana i czy  moge to w każdej chwili wyłączyć ? i włączyć z powrotem ? Przykładowo na jednej postaci używam  na 2 nie. 

Matko boska, ja cię przepraszam, tu chodzi o usuwanie cooldownu z itemków, myślałem, że oo animację skilli chodzi. xD

To działa na takiej zasadzie, że nie masz czasu ładowania na itemkach - używasz ich do woli bez czekania. Jeżeli chodzi o wyłączenie, to musiałbyś mieć oryginalny plik skills_usa.lod, podmieniać go, po czym restartować clienta. Za takie coś oczywiście możesz dostać bana, ale jak się używa ostrożnie, to można nieźle się podkręcić. :D

zSCFQrN.png

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...