Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Udyr ?

spedalaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy jest na jungli, bo ma dość szybkie czyszczenie jungli, już w early może robić solo drake. Ale na topa mi się nie podoba, gdyż są lepsze picki, które go zjadą, np. Mundo, Renekton, Shyvana, Trundle.

Opublikowano

Grałem tym championem około 400 meczy, nadal jest moim mainem i wiem bardzo dobrze, że na solo topa się nie nadaje.

Jest wyśmienitym, choć trudnym junglerem. Ma dobre ganki, jest perfekcyjny we wszystkich fazach gry, ale wszystko warunkuje dobrą rozgrywką.

Opublikowano

Junglerem jest wyśmienitym... solo top? wtf... :D

Robisz jakiś dobry build, chodzisz po jungli bijesz tam te potwory i gankujesz, dobry build i ganki są MEGA raz widziałęm jak na rankedzie mój kolega nim grał, wbił się sam na 3x na caitlyn,sorake,tarica ja byłem jaxem i wbił się ja się na q wbiłem i on już wszystkich poskładał hp to mu z 400pkt ubyło... Dobre ganki ma tylko trzeba wprawy... Ucz się nim grać to będziesz zaje. ganki robił :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Dziękuje

Dziękuje bardzo za odpowiedzi,szkoda że najczęściej gram na topie a w jungli mi nie idzie ale poradzę koledze żeby mainował udyra w jungli.

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano

Imo jest ok na niektóre picki. Jeśli nie kontrujesz kogoś ostro to nie warto go brać. Aczkolwiek jest przyjemny w grze i ma przyjemny snowball.

Opublikowano

Na topie daje radę, ale jest tysiąc razy lepszy w jungli.

Na topa masz lepszy pick, więc masz lepszego topa i lepszą jungle :>

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Na topa jest możliwość chodzenia nim, ale to jest marnowanie jego potencjału farmera i roamera w jungli, kiedyś go mainowałem, ale przez pewien czas nie mogłem dostać tej linii więc zacząłem grać supportami (czasy S3, gdzie nikt nie grał supportami "bo nie bije dmg").

Ihmo Udyr i Jax to byli moi najskuteczniejsi junglerzy którymi potrafiłem dobrze grać, teraz na jungle próbuję wymainować Alistara :D.

Opublikowano

Jak chcesz grać nim topa to jak najbardziej graj, idziesz w early pod tanka, maxujesz r i skupiasz sie na farmie, r ma wyśmienity wave clear, więc możesz nawet pobawić się w proxy. :P

W late wyfarmiony możesz nawet wymaxować q i zbudować trochę dmg'a, udyr ma milion możliwości gry. :)

Polecam pooglądać trick2g, od niego możesz się wiele nauczyć jako udyr.

Opublikowano

Junglerem jest wyśmienitym... solo top? wtf... :D

Robisz jakiś dobry build, chodzisz po jungli bijesz tam te potwory i gankujesz, dobry build i ganki są MEGA raz widziałęm jak na rankedzie mój kolega nim grał, wbił się sam na 3x na caitlyn,sorake,tarica ja byłem jaxem i wbił się ja się na q wbiłem i on już wszystkich poskładał hp to mu z 400pkt ubyło... Dobre ganki ma tylko trzeba wprawy... Ucz się nim grać to będziesz zaje. ganki robił :)

Sądząc po pickach to nie masz 10lvla jak masz w enemy tarica i sorake więdz nie sie udzielaj i tym bardziej nie flamuj innych. Ja jakbym grał na takie gówno to solo penta z full hp i pod fontanną.

Udyr jest dobry 1v1, fajny sustain, sheld, i escape. Jednak boli go wszelkie cc, a najbardziej mocne slowy, które w lolu coraz bardziej są popularne.

Ja na topa pickam go np jak wiem że bede grał vs kha, powiem że kha albo idzie na afka od farmy albo mnie feeduje xD. Ale raczej nie jest dobrym topem, to typowy gtank, stunujesz carry tankujesz i spierdalasz.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

udyr ogolnie poradzi w laning phasie, ale w late wiele nie zrobi, gdyz musi wbic zeby zrobic dmg, dlatego jayce wypadl z mety

na laning phasie jest niezly, ma sustain, cc i dobry wave clear, moze byc tankowaty i robic dmg, ale w late musi wbic w srodek tf, jak team nie ma inicjacji twoj to nie warto chyba ze chcesz skonczyc mecz w 20/30min to sie nada

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...