Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Projekt - skrypt na gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje oczy, boli, bardzo boli, ten kod, boli, dalej boli, ciągle boli.

Chłopie! 

Czyszczenie chatu robisz jednym prostym eventem -.- 

- twoja metoda- cięższy kod

A całe "if player has {@x}" nie robimy linijki po linijce, lecz "if player has {@1x} and {@2x}" etc!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są błędy. Takie jak. Ktos zalozy gildie to może zakładać ile chce nawet jak ma gildie. Jak ktoś załozy gildie i inni gracze nie sąw niej to mogą rozwalać na ich terenie.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jakie mam dac permisje graczowi zeby mog komend uzywac dalem mu takie :

- gildia
    - gildia.zaloz
    - gildia.zapros
    - gildia.wyrzuc
    - gildia.awansuj
    - gildia.degraduj
    - gildia.usun
bo mi nie dziala i gracze nie maja permisji   
Opublikowano

Myśle, że to będzie po prostu przerobiony UltimateClans dzikoyska. Trudno jest napisać taki skrypt, musiałbyś go testować i obserwować pod wpływem bugów. Pomysł jest dobry, ale sama realizacja jest dość trudna.

ZXgadzam sie w 100% zglosiłem go juz

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Skrypt jak skrypt, nawet fajnie go napisałeś, przyda sie komuś ;). Sam go pisałeś? Jeśli tak to go rozwijaj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajny skrypt. Nie ważne od kogo,(dla mnie może go nawet z dupy wyciągnąć (żart ;) )) ważne że ja nie mam błędów w konsoli i wszystko ładnie działa :P Wyjątkiem jest tylko brak nazwy gildi na czacie jest samo gracz. Jak to naprawisz to bendzie całkiem całkiem a nawet bdb :D

Opublikowano

Potrzebujesz pomocy do pisania skryptu? Zignorowałym to gdybyś napisał pluginu, ale skryptu? Skryptu w sensie, że używajc plugin Skript?

Jeżeli do czegoś takiego potrzebujesz pomocy to polecam wrócić do podstaw myślenia.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

Potrzebujesz pomocy do pisania skryptu? Zignorowałym to gdybyś napisał pluginu, ale skryptu? Skryptu w sensie, że używajc plugin Skript?

Jeżeli do czegoś takiego potrzebujesz pomocy to polecam wrócić do podstaw myślenia.

LoL masło maślane xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dlaczego można tworzyć cuboid na Spawnie xD ?![/quote
Dlaczego można tworzyć cuboid na Spawnie xD ?!

Bug jest bo mi gracz zaklajmował calego spawna i dupa

Opublikowano
execute console command "//pos1"
                                                                                                        execute console command "//pos2"
                                                                                                        execute console command "//expand 25 n"
                                                                                                        execute console command "//expand 24 s"
                                                                                                        execute console command "//expand 25 w"
                                                                                                        execute console command "//expand 24 e"
                                                                                                        execute console command "//expand vert"
                                                                                                        execute console command "rg define %name of player%"
                                                                                                        execute console command "rg addowner -

Co to jest ?, cuboid z wg ?.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma /g dom czy cos !

PROSZE POWIEDZ JAKA KOMENDA

NA :

-Powiekszanie terenu (Claim)

-Jak ustawic baze gildi i wejsc do niej

- Jak zrobic sojusz czy co !

ODPISZAC !

Opublikowano

Kolejny skript na gildie.
Prezentacja ... każdy wie jaka.

Tych skriptów jest 1475.
Skript jak to skript wielkie gówno.

Jeśli lubisz tworzyć to twórz skripty ale ogólnie polecam pluginy :)

Opublikowano

Kolejny skript na gildie.

Prezentacja ... każdy wie jaka.

Tych skriptów jest 1475.

Skript jak to skript wielkie gówno.

Jeśli lubisz tworzyć to twórz skripty ale ogólnie polecam pluginy :)

@MrTrzyem Gościu kur*a zobacz kiedy zostało to opublikowane

cKXCQyT.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...