Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woyna na Ukrainie?

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chuja wiesz siedząc w metinie

oni teraz mają wojnę domową, bo tak to wygląda, a cebulaki krzyczą to: https://www.youtube.com/watch?v=NPz41wCJUaA

także tego

Polecam zajrzeć w komentarze. Jedyne co ludzie mają ukrainie do zarzucenia to mord sprzed 70 lat. Taki właśnie obraz współczesnych "patriotów" - Życie przeszłością, gęba od ucha do ucha, skrajny egoizm i umiejętność przekrzyczenia każdego...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Polecam zajrzeć w komentarze. Jedyne co ludzie mają ukrainie do zarzucenia to mord sprzed 70 lat. Taki właśnie obraz współczesnych "patriotów" - Życie przeszłością, gęba od ucha do ucha, skrajny egoizm i umiejętność przekrzyczenia każdego...

kumam ale bez przesady, jak zaczęli krzyczeć te hasła to coś we mnie umarło

Opublikowano

Wiecie ja tam uważam, że rząd ma konto na MPC i wysłucha apelu gimnazjalistów po lekcji historii oraz przestanie mieszać się w sprawy Ukrainy. chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Uczeń
Opublikowano

chuja wiesz siedząc w metinie

oni teraz mają wojnę domową, bo tak to wygląda, a cebulaki krzyczą to: https://www.youtube.com/watch?v=NPz41wCJUaA

także tego

Tak w metinie chuja wiesz siedzac na forum od 2k13

@Top

zajmijcie sie Polska bo przezywacie ta ukraine bardziej niz II wojne swiatowa :OOOO

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Uczeń
Opublikowano

strzał w kolano, na tym forum siedzę od 2k10, także tego

http://zyalt.livejournal.com/1007568.html

Ja od 2k9 także tego więc skończ pierdolić o ludziach na forum jak znasz ich niewielu jesli myslisz ze tylko Hrabia jest ogarniety 

@Top

Co do tematu zobaczymy co sie stanie w przyszłym tygodniu będzie to decydująca chwila.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Ja od 2k9 także tego więc skończ pierdolić o ludziach na forum jak znasz ich niewielu jesli myslisz ze tylko Hrabia jest ogarniety 

@Top

Co do tematu zobaczymy co sie stanie w przyszłym tygodniu będzie to decydująca chwila.

nigdzie nie napisałem że tylko hrabia jest ogarnięty, większość jest do odjebania na czele z tobą, nara

#warnkiller https://www.youtube.com/watch?v=HhCYdlA-DxA

Opublikowano

Nic mnie to nie obchodzi. Można powiedzieć, że stało się zadość. Podczas II Wojny Światowej oni zabijali Polaków. Polska chce wszystkim pomagać i widać jak na tym wychodzimy. O to parę przykładów:

Atak wojsk Osmańskich na Wiedeń. Kto przybywa z odsieczą? J. III Sobieski. Co dostaliśmy w zamian? Zabory.

Atak Hitlera na Polskę. Prosiliśmy o pomoc Anglików i Francuzów - nic nie zrobili. Co dostali w zamian? Pomoc od Polaków w bitwie o Anglię. To dzięki nam brytole mówią po angielsku dzisiaj.

Jebać jankesów i ruskich.

Opublikowano

Niby mi ich szkoda, ale z drugiej strony mam w to wyjebane. O Polskę się nikt nie martwił podczas II Wojny Światowej.

Opublikowano

Niech się cieszą że były igrzyska w rosji  bo by putin wjechał ze swoimi wojskami .

Ukraina to jedna z macek rosji .,

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Po rozpadzie ZSRR tam ciagle jakies rewolucje sa. Niech ich Rosja podbije i trzyma krótko za pyski.

Opublikowano

Tak to jest, wejdzie na Forum jakiś Kazikp , który ma 30lat i siedzi w Gimbazjum.

Dyskusja się zrobiła wielka , wielka. Pare dziecek napisało i się zamkneło :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Cieszy mnie jeszcze jedna sprawa. Jako, że Ukraina jest całkowicie uległa Rosji to ciekawi mnie, jak sukces rewolucji wpłynął by na nastroje samych Rosjan. Putin wreszcie musi się pilnować, kiedy cały naród wraz z zachodnią częścią świata zwrócą się przeciwko niemu. 

Parlamentarne odwołanie Janukowycza już jest. Teraz to tylko kwestia czasu :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Cieszy mnie jeszcze jedna sprawa. Jako, że Ukraina jest całkowicie uległa Rosji to ciekawi mnie, jak sukces rewolucji wpłynął by na nastroje samych Rosjan. Putin wreszcie musi się pilnować, kiedy cały naród wraz z zachodnią częścią świata zwrócą się przeciwko niemu. 

Tylko, że ta rewolucja wybuchła na zachodzie Ukrainy, który zawsze był antyrosyjski, więc ani dla Rosjii ani dla Zachodu nie jest ona niczym zaskakującym, a jeżeli w Rosjii mają zacząć się jakieś protesty, to będę one raczej prokomunistyczne i ludzie będą domagać się powrotu starego ustroju.Putin jest konserwatystą i wolnorynkowcem, więc jest dużo lepszy od jakiegoś socjalistycznego betonu.

A nie, przecież na zachodzie Europy panuje eurokomuna, to całkiem możliwe, że Ruscy to podchwycą.

Opublikowano

Przecież już wczoraj go odwołali,a dzisiaj wysłali za nim list gończy :)

Widzieliście  hacjendę tego złodzieja ? Wszystko w złocie,żyrandol za sto tysięcy dolarów,a ludzie na życie nie mają.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...