Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woyna na Ukrainie?

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Dziś czytam te tematy na mpc forum.

Debilne, że tak powiem. Taki MrGameKubaPlay czy jakoś tak pisze, przypomnijcie sobie debile co 20 lat temu było !

Co to kurwa miało być? Jak ja to czytam to , aż ze smiechu chce się płakać.

Dzieciaki w wieku 11/12/13 lat wyzywają ukrainców i piszą co było 20 lat temu.

Szkoda, że na tym forum jest tak wiele dzieci. Nie mówię o wszystkich , bo wiele osób jest normalnych...

Najsmiśniejsze jest to , że 10 latki wspominają co było 20 lat temu ...

Żałosne...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak ja sie ciesze, ze są jeszcze na tym forum ludzie którzy potrafią myślec.

Dokładnie, nic dodać nic ująć. Dzieciaki nasłuchały się bzdur na historii i teraz próbują zaszpanować, taka prawda.

Chciałbym również przypomnieć, że jesteśmy w Polsce a nie na Ukrainie, oni mają swoje problemy, my swoje.

Fakt, jak ktoś moze = zawsze można pomóc, fundacje i te sprawy, ale wszelkie tego typu dyskusje i to jeszcze na mpc są bez celu, bo to  jakie osoby tutaj przesiaduja pozostawia wiele do życzenia.

Zostawcie to do dyskusji, ale odpowiednim władzom.

Opublikowano

No tak, ale na MpcForum z niewiadomywch przyczyn przybywają dziesiątki dziesięciolatków.

I jak oni to nie nawidzą Ukraniców za to , że coś zrobiłi np. 30lat temu. Wtedy to ich w planach jescze nie było ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Bo na na mpc jest dział minecrafta, bardzo duży dział. A tam idą głównie dzieci w tym wieku, bo to głównie one w tą grę grają. Sam czasami gram, i jestem stary dziad na serwerach ;-;

Opublikowano

A o co macie znowu ból dupy? Jak tacy mądrzy jesteśćie, to wytłumaczcie tym dzieciakom i gimbusom aka Korwin co dzieje się teraz na Ukrainie.

Opublikowano

A o co macie znowu ból dupy? Jak tacy mądrzy jesteśćie, to wytłumaczcie tym dzieciakom i gimbusom aka Korwin co dzieje się teraz na Ukrainie.

Ale Korwina to ty szanuj.

Opublikowano

na tym forum niema normalnych userów, no może @hrabia14, po co kolejny temat o tym, 13 lat upoważnia do tego żeby gadać jak było 20 lat temu, ema

ten hipokratyczny lewak ?

Proszę Cię żal mi takich ludzi ,   rząd oraz media manipulują nimi jak chcą .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Uczeń
Opublikowano

na tym forum niema normalnych userów, no może @hrabia14, po co kolejny temat o tym, 13 lat upoważnia do tego żeby gadać jak było 20 lat temu, ema

Chuja wiesz siedząc w 3 działach 

/top

Piszą tak bo jest internet i mogą przeczytać co było 20 lat temu itp itd pozatym ziomek napisał dobrze ze jak jestescie tacy dorosli to wytłumaczcie co sie dzieje i kwita

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Dlaczego Polacy nie chcą glosować na Korwina? Bo wolą głosować na złodziei,kanciarzy i głupców takich samych jak oni. Lubia być oszukiwani i życ wymyślonymi wizjami,wiec glosują na różnej maści Tuskow,Millerow,Gowinów,Palikotów  i innych.W Polsce nigdy w wyborach nie wygra człowiek mądry i prawy tylko krętacz i złodziej.Politycy wszelkiej maści boją się go jak ognia żaden z nich nie usiądzie z Nim do publicznej debaty,bo wiedzą,że nie mieliby z nim żadnych szans w normalnej, opierającej się tylko na logice, dyskusji...

@Topic

Co do Ukrainy to zobaczycie,że po igrzyskach Putin wjedzie ze swoją armią tam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Dlaczego Polacy nie chcą glosować na Korwina? Bo wolą głosować na złodziei,kanciarzy i głupców takich samych jak oni. Lubia być oszukiwani i życ wymyślonymi wizjami,wiec glosują na różnej maści Tuskow,Millerow,Gowinów,Palikotów  i innych.W Polsce nigdy w wyborach nie wygra człowiek mądry i prawy tylko krętacz i złodziej.Politycy wszelkiej maści boją się go jak ognia żaden z nich nie usiądzie z Nim do publicznej debaty,bo wiedzą,że nie mieliby z nim żadnych szans w normalnej, opierającej się tylko na logice, dyskusji...

@Topic

Chciałęm powiedzieć, że autor uważa ludzi sprzeciwiających się Majdanowi za "gimbusów aka Koriwin" Sam nic do niego nie mam.A co do Ukrainy, to moim zdaniem przyszły tydzień będzie decydujący.

Opublikowano

@topic

Też tak sądzę, po prostu trzyma poziom żeby igrzyska wypadły dobrze w oczach mediów.

Opublikowano

ten hipokratyczny lewak ?

Proszę Cię żal mi takich ludzi ,   rząd oraz media manipulują nimi jak chcą .

tumblr_n163mvbWpl1s4bx7jo2_400.gif

PS: Hipokrytyczny lewak*

TOPIC

Zamiast narzekać lepiej wyjaśniajcie młodym o co chodzi. To najlepszy sposób na wsparcie ukraińców :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

tumblr_n163mvbWpl1s4bx7jo2_400.gif

PS: Hipokrytyczny lewak*

TOPIC

Zamiast narzekać lepiej wyjaśniajcie młodym o co chodzi. To najlepszy sposób na wsparcie ukraińców :)

Tawariszcz Hrabia! Wytlumacz nam pławicofym ciemniako o co ci dzielni, młodzi, nieugięci ludzie walczą? Choć nie jestem pewien czy mój mały płaficzofy muszczek pojmię twoją niezmierzoną mądrość.

PS.

Kiedy idziemy wypędzić cebulakuf z Podkarpacia?

Opublikowano

Tawariszcz Hrabia! Wytlumacz nam pławicofym ciemniako o co ci dzielni, młodzi, nieugięci ludzie walczą? Choć nie jestem pewien czy mój mały płaficzofy muszczek pojmię twoją niezmierzoną mądrość.

PS.

Kiedy idziemy wypędzić cebulakuf z Podkarpacia?

Naprawdę wszystkiego co powiem musisz się czepiać?

Nie wiem co ty o tym sądzisz ale ja zachowanie społeczeństwa na Ukrainie uważam za godne pochwały. Ot tak po prostu, po ludzku. Uważam też, że tak jak napisał autor tematu, młodziaki mają nieco skrzywiony pogląd na sytuację i trzeba im tłumaczyć, że to co tam się dzieje jest dobre. Ale to tylko moje zdanie...

Opublikowano

nie rozumiem po co sie buntuja jezeli sami na niego zaglosowali w demokratycznych wyborach?

bo podjal zla decyzje, podlega putinowi? jezeli tak to bedzie tam albo rewolucja albo rzez

Opublikowano

Naprawdę wszystkiego co powiem musisz się czepiać?

Nie wiem co ty o tym sądzisz ale ja zachowanie społeczeństwa na Ukrainie uważam za godne pochwały. Ot tak po prostu, po ludzku. Uważam też, że tak jak napisał autor tematu, młodziaki mają nieco skrzywiony pogląd na sytuację i trzeba im tłumaczyć, że to co tam się dzieje jest dobre. Ale to tylko moje zdanie...

Mój drogi, chciałbym Ci przypomnieć lub poinforomować, że na Majdanie działają różne organizacje ultraprawicowe.Mianowice: Organizacja Ukraińskich Nacjonalistów, Prawy Sektor i najniebezpieczniejsza z nich - ultranacjonalistyczne Ogólnoukraińskie Zjednoczenie Swoboda pod wodzą pana Ołeha Tiahnyboka.Partia jegomośćia jest już czwartą siłą polityczną w ukraińskim parlamencie, a zwolenników ciągle im przybywa.Druga sprawa, że ludzie na Majdanie nadal wieżą w Eurokołchoz, podczas gdy Europa zaczyna się budzić, np. Węgry, Islandia, Grecja czy chociażby Polska, więc nie widzę najmniejszego powodu by popierać Majdan.

Opublikowano

Mój drogi, chciałbym Ci przypomnieć lub poinforomować, że na Majdanie działają różne organizacje ultraprawicowe.Mianowice: Organizacja Ukraińskich Nacjonalistów, Prawy Sektor i najniebezpieczniejsza z nich - ultranacjonalistyczne Ogólnoukraińskie Zjednoczenie Swoboda pod wodzą pana Ołeha Tiahnyboka.Partia jegomośćia jest już czwartą siłą polityczną w ukraińskim parlamencie, a zwolenników ciągle im przybywa.Druga sprawa, że ludzie na Majdanie nadal wieżą w Eurokołchoz, podczas gdy Europa zaczyna się budzić, np. Węgry, Islandia, Grecja czy chociażby Polska, więc nie widzę najmniejszego powodu by popierać Majdan.

Czyli mam rozumieć, że prawie totalitarne rządy, które nie mają żadnych oporów przed mordowaniem własnych obywateli są lepsze niż Unia?

Dziwny masz światopogląd...

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że prawie totalitarne rządy, które nie mają żadnych oporów przed mordowaniem własnych obywateli są lepsze niż Unia?

Dziwny masz światopogląd...

Nie znam się za bardzo na polityce Janukowycza i też jakoś nie słyszałem, żeby za jego kadencji Ukraina zmieniła się w państwo totalitarne.Co do tego mordowania, to pewnie Ci chodzi o tych snajperów.Jakaś niezależna ukraińska eurodeputowana powiedziała, że ktoś w mundurze Berkutu otworzył ogień najpierw do protestujących a potem do właśnie Berkutu.Będą tą sprawę badać.Druga sprawa to to, że nikt im nie każał robić takiego burdelu w Kijowie, oni powoli równają to miasto z ziemią, po co zajmują rządowe budynki? U nas na marszu niepodległości banda kiboli rzuci petarde, zniszczy przystanek i jest wielkie oburzenie.Kijów płonie i jakoś nikt się nie czepia.Chcą pokojowego nastawienia milicji? To niech sami będą pokojowi.Nie wiem czy Janukowycz jest dobrym prezydentem.Ukraina wcale nie musi być prorosyjska ani wstępywać do Eurokołchozu, może być po prostu Ukrainą.

Opublikowano

Nie znam się za bardzo na polityce Janukowycza i też jakoś nie słyszałem, żeby za jego kadencji Ukraina zmieniła się w państwo totalitarne.Co do tego mordowania, to pewnie Ci chodzi o tych snajperów.Jakaś niezależna ukraińska eurodeputowana powiedziała, że ktoś w mundurze Berkutu otworzył ogień najpierw do protestujących a potem do właśnie Berkutu.Będą tą sprawę badać.Druga sprawa to to, że nikt im nie każał robić takiego burdelu w Kijowie, oni powoli równają to miasto z ziemią, po co zajmują rządowe budynki? U nas na marszu niepodległości banda kiboli rzuci petarde, zniszczy przystanek i jest wielkie oburzenie.Kijów płonie i jakoś nikt się nie czepia.Chcą pokojowego nastawienia milicji? To niech sami będą pokojowi.Nie wiem czy Janukowycz jest dobrym prezydentem.Ukraina wcale nie musi być prorosyjska ani wstępywać do Eurokołchozu, może być po prostu Ukrainą.

Niestety nie może. Nie przy marionetkowym rządzie. Ludzie walczą o mniejsze zło.

Protesty zaczęły się pokojowo, potem jednak akcje ekstremistów zamiast być tłumione zaczęły być eksterminowane. Powstała fala przemocy, która obecnie doprowadziła do śmierci blisko setki ludzi tylko wczoraj.

Kijów płonie bo to wojna. To nie są już zwykłe zamieszki. Marsz niepodległości to zabawa, zwyczajna pokazówka. Tam ludzie walczą i umierają za swoje przekonania.

Opublikowano

Janukowycz jest pionkiem Putina i to on wydaje mu rozkazy co ma robić itp.

Chociaż trochę się dziwię czemu nie ogłosił stanu wyjątkowego.Wiele osób myśli,że już wszystko ładnie,pięknie się ułożyło,lecz mnie się wydaje że to dopiero początek. (Obym się mylił)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Siemano.

Dziś czytam te tematy na mpc forum.

Debilne, że tak powiem. Taki MrGameKubaPlay czy jakoś tak pisze, przypomnijcie sobie debile co 20 lat temu było !

Co to kurwa miało być? Jak ja to czytam to , aż ze smiechu chce się płakać.

Szkoda, że na tym forum jest tak wiele dzieci. Nie mówię o wszystkich , bo wiele osób jest normalnych...

Najsmiśniejsze jest to , że 10 latki wspominają co było 20 lat temu ...

Żałosne...

Kup mózg człowieku. Bardzo dobrze, że wspominają. Wiedzą co się działo w kraju i jaka jest nasza ( piękna ) historia. Mam wyjebane w Ukrainę. Poczytajcie co robili z Polakami podczas II Wojny Światowej.

Janukowycz jest pionkiem Putina i to on wydaje mu rozkazy co ma robić itp.

Chociaż trochę się dziwię czemu nie ogłosił stanu wyjątkowego.Wiele osób myśli,że już wszystko ładnie,pięknie się ułożyło,lecz mnie się wydaje że to dopiero początek. (Obym się mylił)

Ogłoszono stan wyjątkowy w czwartek. Nie można się komunikować z Ukrainą, a granice są zamknięte;)

Opublikowano

Chuja wiesz siedząc w 3 działach 

/top

Piszą tak bo jest internet i mogą przeczytać co było 20 lat temu itp itd pozatym ziomek napisał dobrze ze jak jestescie tacy dorosli to wytłumaczcie co sie dzieje i kwita

chuja wiesz siedząc w metinie

oni teraz mają wojnę domową, bo tak to wygląda, a cebulaki krzyczą to: https://www.youtube.com/watch?v=NPz41wCJUaA

także tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...