Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alcatra [Dedyk] [Medium]

peter349

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklamy nie ma serwer za dobrej w miarę ludzi gra, ale to jest chwilowe !! 

Pobieranie ścina ciągle, a ze strony administracji nie ma za dużego zaangarzowania po starcie !! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

około 200 osób przeglada temat, więc zapewne tyle bedziesz miał na starcie, ale jeśli do 17 nie wystartujesz to zapomnij, ze dalej tyle bedzie ..

Opublikowano

Ja pierdole j3bany śmiecie, jak nie chcecie to nie grajcie kur** .... Wypowiadacie się o serwie a sami kur** nie potraficie nawet ustawić plików ;// jak wam się nie podoba to róbcie swój. Powodzonka panowie, serwer zapowiada się smakowicie ; ) 

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Ludzie, serw nie będzie działał dopóki strona nie zacznie działać (powiązanie strony z patcherem - patcher nie odpali póki strona off) więc się nie srajcie o to, że przed wami ludzie będą grać. 

I wystartujcie na 100% o 16:30, bo wam liczba potencjalnych graczy spadnie.

Opublikowano

Reklamy nie ma serwer za dobrej w miarę ludzi gra, ale to jest chwilowe !! 

Pobieranie ścina ciągle, a ze strony administracji nie ma za dużego zaangarzowania po starcie !! 

Nononono w miarę ludzi gra, tylko szkoda, że serwer nie wystartował :c 

1377531174-U173186.png
Opublikowano

zrobcie rejestracje bo nie można konta robić (PONAWIAM !! )

PS : Błąd przy wypakowaniu na wyskakuje -.-

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

zrobcie rejestracje bo nie można konta robić (PONAWIAM !! )

PS : Błąd przy wypakowaniu na wyskakuje -.-

Ich wina, że tobie błąd przy wypakowaniu wywala? : o Kup nieprzerywający internet i pobierz od nowa : )

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ich wina, że tobie błąd przy wypakowaniu wywala? : o Kup nieprzerywający internet i pobierz od nowa : )

Powiedz mi jedno widać że napewno 2 gimnazjum nie skończyłeś (minumum) bo stawiam że 6/5 klasa ale okej , co ma internet do wypakowania powiedz ty mi ? internet możę mieć wpływ na czas pobierania/ładowanie filmów i tym podobne  "nieprzerywający internet" aż sobie wpisze w allegro bo jestem kurwa zdziwiony czymś co pierwszy raz na oczy widze , to jest wina albo niedopracowania technika bo coś pewnie na win7. zjebał albo niewiem poprostu może ja mam taki błąd

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Powiedz mi jedno widać że napewno 2 gimnazjum nie skończyłeś (minumum) bo stawiam że 6/5 klasa ale okej , co ma internet do wypakowania powiedz ty mi ? internet możę mieć wpływ na czas pobierania/ładowanie filmów i tym podobne  "nieprzerywający internet" aż sobie wpisze w allegro bo jestem kurwa zdziwiony czymś co pierwszy raz na oczy widze , to jest wina albo niedopracowania technika bo coś pewnie na win7. zjebał albo niewiem poprostu może ja mam taki błąd

Pobieranie do rozpakowywania ma więcej niż ci się wydaje!

Skoro innym działa to wczym leży problem?

Masz neta chujowego i przerywniki masz:D

Opublikowano

Gdy pobieram clienta z mega.co.nz (po raz 4) pobiera sie do 100% i nic sie dalej nie dzieje. (nie zapisuje sie w pobranych ani nigdzie) po prostu dochodzi do 100% i nic

Wie ktos moze o co kaman? zawsze kazdego clienta kazdego serwera pobieram 2 min conajmniej i każdy śmiga jak majonezik z jajkiem wiec nie wiem..

Opublikowano

Przerywało ci pobieranie i nie wypakuję, bo pliki są nie kompletne. 

Sądzisz, że 2 gimnazjum? Zapraszam ts : )

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Pobieranie do rozpakowywania ma więcej niż ci się wydaje!

Skoro innym działa to wczym leży problem?

Masz neta chujowego i przerywniki masz:D

Chujow*go to mozesz miec ojca, nie wszystkim dziala poczytaj troche prezentacje .. a sory ty nie umiesz czytac mamusia nie nauczyla?

Opublikowano

Chyba jednak nie bedziecie mieli reklamy :/
20779258946443028575.png

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...