Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alcatra [Dedyk] [Medium]

peter349

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1423830369-U2.png

Z dniem dzisiejszym został aktywowany Walentynkowy Event!

Event potrwa od piątku 13.02.15 do końca niedzieli 15.02.15.

Żeby widzieć elementy eventu należy zaktualizować clienta!

Ze wszystkich mobów dropią róże, czekoladki i lizaki.

50031.png50032.png50024.png50025.png

Przedmioty wylatują ze wszystkich mobów na każdym poziomie, jedyny warunek to maksymalna różnica między mobami, a postacią - 20 poziomów.

Z tych przedmiotów możemy zdobyć:

Yang

Eliksiry Poszukiwacza

Pierścienie Doświadczenia

Przepustki

Ulepszacze

Przedmioty dla małżonków (Jedyna taka okazja)

W centrum pierwszych miast regularnie pojawiają się Metiny - Misie i Groźne Czekolady. Możemy z nich zdobyć czekoladki, róże oraz lizaki.

1423831238-U2.jpg

Resp tych mobów jest co 30 minut od momentu ubicia, pojawiają się tylko w centrum pierwszych miast.

Unikatowe walentynkowe bronie

Npc Walentynkowy Misiek który stoi w każdym pierwszym mieście, za 50 szt. każdego rodzaju walentynkowych przedmiotów, może wymienić je na wybraną broń.

1423832665-U2.jpg

Zgodnie z tradycją został aktywowany również EXP +50% na cały weekend.

Gorących walentynek i miłej gry życzy Team - Alcatra.pl

logo.png

Pasjonat
Opublikowano

Fajnie że odświeżasz bo chociaż na ten temat się natknąłem ;D

Prezka fajna, właśnie pobieram klienta i zagram sobie z kuzynem. Nie chce mi się czytać wszystkich stron komentarzy, ale mam kilka pytań:

1) Klasy są zbilansowane? Żeby nie było tak jak na niektórych serwerach, że healler i bm jedzie każdego -.-

2) Jak z expem? Leci trudno czy raczej lajtowo?

3) Na wyższe lvl'e potrzebny buff? Czy da się rade bez niego? ;)

4) Metinów sporo? Żeby nie trzeba było latać przez cały dzień żeby zrobić jeden itemek ;c

Do zobaczenia za kilka minutek ! :D

Opublikowano

Fajnie że odświeżasz bo chociaż na ten temat się natknąłem ;D

Prezka fajna, właśnie pobieram klienta i zagram sobie z kuzynem. Nie chce mi się czytać wszystkich stron komentarzy, ale mam kilka pytań:

1) Klasy są zbilansowane? Żeby nie było tak jak na niektórych serwerach, że healler i bm jedzie każdego -.-

2) Jak z expem? Leci trudno czy raczej lajtowo?

3) Na wyższe lvl'e potrzebny buff? Czy da się rade bez niego? ;)

4) Metinów sporo? Żeby nie trzeba było latać przez cały dzień żeby zrobić jeden itemek ;c

Do zobaczenia za kilka minutek ! :D

1. Klasy są dosyć mocno zbilansowane, ciągle nad tym pracujemy.

2. Na początku exp leci jak na serwerze easy, później jednak robią się schodki.

3. Buff jest bardzo przydatny, jednak bez niego też da się grać.

4. Do ulepszenia są potrzebne różnorodne ulepszacze, jednak nie jest trudno zrobić eq.

logo.png

Pasjonat
Opublikowano

Wczoraj chwilkę pograłem, kilka ludzi było jednak nadal jest zbyt mało. Serwer wydaje się być spoko, z pewnością zagoszczę na dłużej :) Polecam wszystkim bardzo serdecznie. 

A takie pytanko; jeśli mając 105 subów nagrał serię, miałbym szansę na jakikolwiek 'prezent' od administracji za nagrywanie?

Opublikowano

Zapraszam na serwer.

W krótce odbędzie sie update - gra się bardzo przyjemnie

Zapraszam również na odcinek - jeżeli startujesz na serwerze masz szanse sporoo wygrac ;-)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ale wiesz, ze server ma juz rok. Tak?

ale jak próbują reaktywowac serwer to mogliby przejsc na source jak to zrobil dreikon

Opublikowano

ale jak próbują reaktywowac serwer to mogliby przejsc na source jak to zrobil dreikon

No dobra, ale moze nie chca? Jak dla mnie source wcale nie jest taki lepszy, przynajmniej na ta chwile ;) Ok, dodaje sporo mozliwosci, ale tez w ch*j obciaza clienta, co widac wlasnie m.in. po drei**nie czy invo..

Server bambuska nowy tez nie stoi na soruce a patrz jakimi sie tlumami cieszy.

No ale dyskusja nie od tego...

Swoja droga - czy duzo tutaj online?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No dobra, ale moze nie chca? Jak dla mnie source wcale nie jest taki lepszy, przynajmniej na ta chwile ;) Ok, dodaje sporo mozliwosci, ale tez w ch*j obciaza clienta, co widac wlasnie m.in. po drei**nie czy invo..

Server bambuska nowy tez nie stoi na soruce a patrz jakimi sie tlumami cieszy.

No ale dyskusja nie od tego...

Swoja droga - czy duzo tutaj online?

Każdy client się jebnie jak dodasz za dużo gówna do niego, a to że można kiepsko dodać pare rzeczy do binki to odrębna sprawa.

Pasjonat
Opublikowano

Skąd zdobyć kd +6? Próbowałem ulepszyć kd +5 ale ani u kowala ani metalem się nie dało. Graczy się dopytać nie mogę a bardzo by mi się przydały te kd ;/

Opublikowano

Wczoraj chwilkę pograłem, kilka ludzi było jednak nadal jest zbyt mało. Serwer wydaje się być spoko, z pewnością zagoszczę na dłużej :) Polecam wszystkim bardzo serdecznie. 

A takie pytanko; jeśli mając 105 subów nagrał serię, miałbym szansę na jakikolwiek 'prezent' od administracji za nagrywanie?

Odezwij się na PW.

stawiac serwer nie na source lol

Serwer był robiony gdy jeszcze nie było source, jest w planach przejście.

W ile wbije 240?

Zależy ile grasz, jaką masz determinacje ale dla chcącego, posiadającego dużo czasu to nawet miesiąc na luzie.

Serwer mnie zaciekawił. Mam nadzieje, że można samemu na dungeony chodzić?

Wbijam!

Na ciekawsze trzeba chodzić w grupie, zawsze możesz sobie buffa do grupy wziąć jednak lepiej realnymi grupami chodzić.

Skąd zdobyć kd +6? Próbowałem ulepszyć kd +5 ale ani u kowala ani metalem się nie dało. Graczy się dopytać nie mogę a bardzo by mi się przydały te kd ;/

KD na +6 robisz na końcu dungeona "Twierdza Czerwonego Smoka".

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...