Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plugin DrawCode by HugoZvPlayZ

HugoZvPlayZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy plugin. Przesadzanie z tymi skryptach teraz tworzą się fanboje skryptach i fanboje pluginow i zaczynają się walki oczywiste jest to ze plugin góruje nad skryptem ale ludzie bez przesady! Jak ktoś tak kocha skryptach niech wszystkie pluginy zastąpi skryptem(nie licząc samego pluginu skrypt)

Właśnie lepiej żeby tak nie robił, bo zjebie zabawę graczą. Skript przy dużych skryptach i źle napisanych zaczyna nie wiarygodnie wpływać na serwer, zwłasza jak ktoś robi po tysiące pętli żeby coś sprawdzić.

10732745374541468291.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up wiem właśnie ale tu chodzi o to że skrypt się za bardzo nie nadaje do dużych projektów i że to zabiera więcej niż te wszystkie pluginy. Oto mi chodziło w moim przesłaniu że skritp nie zastąpi pluginu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dodaj możliwość własnego kodu czyli np /kodadmin COSTAM czyli na ekranie pojawi sie COSTAM :D

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Mam pytanie... da sie w configu ustawic, ze jak ktos przepisze kod to dostanie np. 500$ (/pay <login> 500) albo itemy (np. /give <login> 264 12) ? Jesli tak, to jak to zrobic, bo probowalem troszke i mi nie wyszlo ;/

Opublikowano

Mam pytanie... da sie w configu ustawic, ze jak ktos przepisze kod to dostanie np. 500$ (/pay <login> 500) albo itemy (np. /give <login> 264 12) ? Jesli tak, to jak to zrobic, bo probowalem troszke i mi nie wyszlo ;/

Odpisałem na pw ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było w skrypcie, lecz ufff... jak dobrze, że to jest plugin.

Podoba mi się opcja mieszania cyfr z literami, mały dodatek ale cieszy. 

Powodzenia w rozwijaniu, oczywiście jeżeli jeszcze planujesz.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry plugin, taki jakby mini evencik na serwery. ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...