Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plugin DrawCode by HugoZvPlayZ

HugoZvPlayZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Utóż się mylisz, skrypty w mniejszym stopniu obciążają serwer, niż pluginy.

@Edit: Jeśli chodzi o mniejsze serwery,  jeśli chodzi o serwery 150/200+ to jak najbardziej pluginy.

oj mylisz się mój drogi, mógłbyś poprzeć czymś swoje stwierdzenie, iż pluginy zawsze będą najlepsze?

Nie widzę sensu pluginu, iż łatwiej i szybciej można to zrobić w skrypcie a nie wgrywać kolejny beznadziejny plugin który będzie tylko obciążał niepotrzebnie server.

Wszyscy sie mylicie, pluginy i tak i tak beda najlepsze niewiadomo jak ich bys nie napisał. Myslieliscie chociaz raz logicznie nad tym ? Nieee, poniewaz dostrzeglibyscie to ze Script, sam w sobie jest pluginem, a kod ktory jest pobierany przez plugin (bo jakiemus kolesiowi pierniczy sie w mozgu ) napewno wiecej obciaza serwer niz kod czytany od razu z pluginu ;C Pomyslcie logicznie, odpalcie duzy skrypt na gildie w wlasnym wykonaniu w 1 pliku na serwerze 20 osob i sprawdzcie TPS'y potem odpalcie gildie w pluginie na 20 osob i od razu tps'y beda wieksze. Moge sobie dac glowe uciac. 

Co do samego tematu, to plugin fajny, tylko przydalo by sie jeszcze pare opcjii

- Automatyczne generowanie kodu o randomowej godzinie i wyswietlanie, kto 1 ten lepszy :D

- Generowanie kodu tylko dla danej grupy + lepsze itemy od danej grupy ;)

Zawsze bede popieral pluginy niz skrypty..

Opublikowano

Zgadzam się z tym, że skrypty tylko obciążają serwer. Miałem to, fajne dosyć ale z tymi lagami powodowanymi przez skrypty grać się nie dało. Plugin bardzo fajny!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak tak, wgraj ten i tamten skrypt a potem płacz " CZEMÓ MOI GRACZE SKARZRZO SJE NA LAGI PSZECIESZ TYKO 5 PLUGINUW I 4054059045 BADZIEWNYH SKRYPTUW111 ONEONE". Pluginy sa lepsze od skryptow, tak jak to hugo próbuje powiedzieć niektórym niezwykle upartym osobom. Plugin może nie jest świetny, nie ma jako takiego ważnego zastosowania, ale niektórym się przyda.

Bez reklam fb

Opublikowano

Fajny i prosty plugin. Na pewno sie przyda na eventy.

@offtopic

Plugin jest lepszy od skryptu ;)

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

a jak zrobić nagrodę, że jak ktoś napisze poprawnie kod to dostanie diaxa?

Musisz w configu dodać komede /give PLAYER diamond 1 do nagród.

Dawno nic w nim nie robiłem, więć za bardzo nie wiem co on miał w configu xD

Opublikowano

Musisz w configu dodać komede /give PLAYER diamond 1 do nagród.

Dawno nic w nim nie robiłem, więć za bardzo nie wiem co on miał w configu xD

Niestety nie daje nagrody, ale też odkryłem, że jak piszesz kolorowy napis na np. &a&l to pisze, że napisałem kod r jakiś

Opublikowano

Ciekawy plugin. Przesadzanie z tymi skryptach teraz tworzą się fanboje skryptach i fanboje pluginow i zaczynają się walki oczywiste jest to ze plugin góruje nad skryptem ale ludzie bez przesady! Jak ktoś tak kocha skryptach niech wszystkie pluginy zastąpi skryptem(nie licząc samego pluginu skrypt)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

No nawet nawet...
Dobrze że PLG nie Skrypt.

## BLOOMY

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

To jest dobre i tego szukałem ;), Przyda mi się na eventy Leci +.

Pozdrawiam.

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...