Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera Avestia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie pliki są całkiem dobre,wystarczy tylko je porządnie odbugować,pozmieniać tu i tam i byłby porządny serwer Easy.

Chociaż trzeba tez się trochę znać na rzeczy bo tu game 34k a one jest w ciul pobugowane,więc umiejętność pisania libow/difow by się przydały :)

85i0.png

Opublikowano

W sumie pliki są całkiem dobre,wystarczy tylko je porządnie odbugować,pozmieniać tu i tam i byłby porządny serwer Easy.

Chociaż trzeba tez się trochę znać na rzeczy bo tu game 34k a one jest w ciul pobugowane,więc umiejętność pisania libow/difow by się przydały :)

Z tego co wiem bo sam kiedyś robiłem na tych plikach i jedyne bugi jakie znalazłem to brak respu mobów na nowych mapach i brak respu bossów na dungeonach TYLE !

Opublikowano

Up na dungeon oraz na nowych mapach respia sie moby jedynym wielkim błędem jest game trzeba zmienić na nowe bo po dodaniu nowej mapy itemów sie psuje

to też :D ale ogólnie mówiąc pliki są jedne z lepszych na tym forum

Opublikowano

jakby można było prosić to chce 

Clienta Do Tych Plików Oraz Mysql ale bez tych kont bo to mi nie potrzebne oraz stronę 

proszę bardzo o to ;3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wejdzcie w rom2.pl w zakaldke download i macie odbezpieczonego w pelni  z likami exi epk clienta   pod te zj ebane pliki 

pre_1400711970__sygna.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Up.

Dzięki za chęć pomocy ale niestety serwer Arkaniamt2.pl już nie działa . 

Ponawiam swoją prośbę o link do klienta plików serwerowych Avestia,w zamian oferuję limit lajków :)

Opublikowano

@Up.

Dzięki za chęć pomocy ale niestety serwer Arkaniamt2.pl już nie działa . 

Ponawiam swoją prośbę o link do klienta plików serwerowych Avestia,w zamian oferuję limit lajków :)

Masz wrzuciłem Ci Clienta serwera ArkaniaMT2(wszystko na nim Ci będzie działać) 

https://mega.co.nz/#!kg50XQ7T!-AsgcCx6P8GzHpqqII6xnzWIfMAMCzR0LS2ri5YCFiE

Opublikowano

To dzięki wariat :) 3ym limita :) Szacun za twoje poświęcenie w kwestii pomocy innym ,dobry z Ciebie człowiek :)

Pozdrawiam

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...