Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera Avestia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podaję wam unpackera do klienta, dlaczego to robię?

Wczoraj na TSie "BigMen" pokazał jaki jest naprawdę, ale niestety podskoczył za wysoko wraz z Argusem, Instru, Kreed czy jakoś tak, myślą że są Bogami, to teraz niech sobie radzą z zabezpieczeniami klientowymi.

Odradzam granie na tym serwerze.. więcej szczegół na PW.

No nic download:

http://speedy.sh/9Dd97/avestia.rar

Drugi hosting:

http://www.multiupload.nl/EY615M8RHS

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/d482e5e9c25ffcb7a2707789257f365eca0b94271c61c01990a25990c631ecbf/analysis/1393151846/

Nie robię tego na złość, tylko uświadamiam ich że bogami nie są, a tak poza tym to bardzo słabo zabezpieczone xD

Like by się przydał :)

Zakaz kopiowania i udostępniania bez mojej wiedzy i zgody na inne forumy.

Dziękuje i życzę miłej zabawy.

Pozdrawiam.

Śmieszny jesteś ;) Sprowokowałeś mnie , nawet nie dałeś mi słowa żeby coś powiedzieć bo gadałeś cały czas jakieś głupoty, 0 kultury. Nie wnikam w tamtych na TS'ie ;) Jest to oddzielna administracja, a to że ty masz z nimi problemy to nie znaczy że masz do mnie :) Człowieku otrząśnij się ;)

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam takie pytanie tam as pliki .zip jak tym archiwerem to wypakowac juz wgl nie ogarniam

3392542656.png

Opublikowano

mam takie pytanie tam as pliki .zip jak tym archiwerem to wypakowac juz wgl nie ogarniam

Ściągnij clienta ze strony Avestia.pl i będziesz miał w pack pliki dll i ave wtedy zmieniasz rozszerzenia ave na eix a dll na epk i potem rozpakowujesz to programem Epack32 który udostępnił terenzo,, Proste i logiczne

Opublikowano

Ściągnij clienta ze strony Avestia.pl i będziesz miał w pack pliki dll i ave wtedy zmieniasz rozszerzenia ave na exi a dll na epk i potem rozpakowujesz to programem Epack32 który udostępnił terenzo,, Proste i logiczne

Bądź pobierze mojego unpackera bo on rozpakuje pliki .ave, .dll

Co do działania to działa mój unpacker, nie działa oczywiście na rozszerzeniach .zip bo nie miałem tego klienta ;f

Śmieszny jesteś ;) Sprowokowałeś mnie , nawet nie dałeś mi słowa żeby coś powiedzieć bo gadałeś cały czas jakieś głupoty, 0 kultury. Nie wnikam w tamtych na TS'ie ;) Jest to oddzielna administracja, a to że ty masz z nimi problemy to nie znaczy że masz do mnie :) Człowieku otrząśnij się ;)

Co do kulturki to ja mam :)

Sprowokowałem Ciebie no śmieszny jesteś ;) 1 bana chciałeś sprawdzić i dałeś powód "TEST" ale jakoś nie zobaczyłem unbanika, więc potem wszedłem jeszcze raz i no świetnie się bawiłeś też bo jakoś przed wejściem Argusa na kanał to jakoś normalnie ze mną gadałeś i z Lolitaxem a potem jak wbił Argus, Instru to szpanowałeś co Ty nie jesteś, więc teraz przyszła pora na mnie.

Problemy mam z Argusem owszem bo ten dzieciak mówi wam jakieś historię które są nie prawdziwe a Wy wierzycie a dowodów wam nie przedstawił i ja mam z tego beke <3

Więc zobacz jesteś Adminem a jeśli ktoś taki z wyższej półki powie Ci coś to uwierzysz jak małe dziecko -.- to taki admin to nie admin...

Sam się otrząśnij jakby co, bo wczoraj mogłeś przyszpanować, więc teraz ja przyszpanuję.

Jeśli podacie mi pliki z rozszerzeniami .zip i binkę i jak będzie jeszcze jedno inne rozszerzenie to mogę udostępnić unpackera.

Co do rozpakowania można użyć M2ToolUP ten od terenza, wystarczy że wkleicie plik avestia.exe do folderu "Archiver" którego znajdziecie w folderze "M2ToolUP.Data" i potem wiecie co dalej zrobić ;D jak nie wiecie to mogę pomóc.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Witam, podaję wam unpackera do klienta, dlaczego to robię?

Wczoraj na TSie "BigMen" pokazał jaki jest naprawdę, ale niestety podskoczył za wysoko wraz z Argusem, Instru, Kreed czy jakoś tak, myślą że są Bogami, to teraz niech sobie radzą z zabezpieczeniami klientowymi.

Odradzam granie na tym serwerze.. więcej szczegół na PW.

No nic download:

http://speedy.sh/9Dd97/avestia.rar

Drugi hosting:

http://www.multiupload.nl/EY615M8RHS

Szkan: https://www.virustotal.com/pl/file/d482e5e9c25ffcb7a2707789257f365eca0b94271c61c01990a25990c631ecbf/analysis/1393151846/

Nie robię tego na złość, tylko uświadamiam ich że bogami nie są, a tak poza tym to bardzo słabo zabezpieczone xD

Like by się przydał :)

Zakaz kopiowania i udostępniania bez mojej wiedzy i zgody na inne forumy.

Dziękuje i życzę miłej zabawy.

Pozdrawiam.

Ja rozpakowałem to innym sposobem bez męczenia się z xml i ścieżkami ;)

Opublikowano

W czym może byc problem jak juz wszystkoz ainstalowalem clienta nawet ogarnolem pod swoje kodowanie .. 

I gdy sie juz pasek laduje  dochodzi do 31  % i wywala clienta  całkiem 

W syser i syslog nic nie ma... ? 

syser

0223 19:43:15654 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

bledy.txt - to co jest w cliencie 
czysty 

errorlog

Module Name: C:\Users\Kamil\Desktop\Pliki Serwerowe Avestia\Avestia_Client - Kopia\metin2.exe
Time Stamp: 0x50ed330e - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0x0000dd78 ebx: 0x00000000
ecx: 0x028598fc edx: 0x0ffe8ffd
esi: 0x5415b720 edi: 0x0018e7f4
ebp: 0x0018c6b8 esp: 0x0018c6a0

0x0060e98b C:\Users\Kamil\Desktop\Pliki Serwerowe Avestia\Avestia_Client - Kopia\metin2.exe
0x0053fc6f C:\Users\Kamil\Desktop\Pliki Serwerowe Avestia\Avestia_Client - Kopia\metin2.exe

35969842940621942477.png

Przy 31% zwiecha wskakuje odrazu 100 % i po milisekundzie wywala calkiem clienta .. a wszystko jest dobrze po stronei servera 1000 %  cos z clientem ? 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

ludzie poluja tylko na account w wiekszosci przypadkow by konta na ravi i innych serwerach opierdalac.

dodano speedyshare

@down

skoro wiesz to po co ci mysql

i tak hasła są w MySQL 5 kodowane 95% gówniaków z mpc nie będzie wiedziała jak to z decryptować.

Teraz pełno randomów będzie pisało, że bez bazy nieużyteczne, potem, że pliki to syf, a tak naprawdę nie potrafią tego odpalic.

Pliki i tak są mega syfiaste. Odpaliłem je jakieś 2 tygodnie temu po 2 minutach gry przy samym chodzeniu po M1 sysser miał ponad 600 linijek.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

i tak hasła są w MySQL 5 kodowane 95% gówniaków z mpc nie będzie wiedziała jak to z decryptować.

Pliki i tak są mega syfiaste. Odpaliłem je jakieś 2 tygodnie temu po 2 minutach gry przy samym chodzeniu po M1 sysser miał ponad 600 linijek.

2 tyg jak na mpc nie sa nawet 1 tyg  wiec sie osmieszasz tylko hahahhahhhahahha ja pierdoleeeeee ........

3392542656.png

Opublikowano

2 tyg jak na mpc nie sa nawet 1 tyg  wiec sie osmieszasz tylko hahahhahhhahahha ja pierdoleeeeee ........

Dostałem te pliki jakieś 20 minut po upadku Avesti.. od nikogo bym nie kupił takich gównianych plików po prostu je dostałem.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

W w cliencie własnie nie ma pliku .bin.

Podeśle ktoś te .exe żebym mógł odpalić clienta?

Po prostu zmień nazwę system.dll na jakąś .exe

Opublikowano

Po prostu zmień nazwę system.dll na jakąś .exe

Wszystko ok, tylko jak chcę wpisać passy to pisze nieprawidłowa nazwa konta lub hasło, a w navi zakładałem konto.

Co z tym zrobić? Słyszałem że hasła są kodowane w mysql 5, gdzie takie hasło mogę zakodować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...