Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera Avestia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można prosić mysql?

Wrzuc to na speedyshare jak mozesz

zara wrzuce

btw

po co ci mysql skoro item proto i mob proto w db masz? a nic innego ci nie potrzebne. :)

Opublikowano

unpacker posiadasz?, mimo wszystko przydało by się mysql ;>

Do czego Ci mysql powiedz mi to moze sie zlituje i ci upne, bo account na pewno nie dostaniesz.

A unpacera nie mam ale gdzies na mpc byl chyba

Opublikowano

Jacy ludzie są tępi xD

Nawet bez pobierania plików mogę stwierdzić, że pliki startowały na game 34k lub wyżej, z czego można to wywnioskować ? Z tego, że autor UPLOADU powiedział, że pliki item_proto i mob_proto .TXT są w db. Więc większość jest, resztę samemu można sobie dorobić.

Nie pobieram plików, bo szanuję pracę innych ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jacy ludzie są tępi xD

Nawet bez pobierania plików mogę stwierdzić, że pliki startowały na game 34k lub wyżej, z czego można to wywnioskować ? Z tego, że autor UPLOADU powiedział, że pliki item_proto i mob_proto .TXT są w db. Więc większość jest, resztę samemu można sobie dorobić.

ludzie poluja tylko na account w wiekszosci przypadkow by konta na ravi i innych serwerach opierdalac.

dodano speedyshare

@down

skoro wiesz to po co ci mysql

Opublikowano

Jacy ludzie są tępi xD

HAHAHA co ty nie powiesz, jak by ktoś o tym nie wiedział. Nie tłumacz tak bo się spocisz xD

Opublikowano

Pliki wrzucił po to zebyście mogli sobie np. bronie wyciagnać i wstawić na swoje pliki. A nie chcielibyscie gotowca

mr76n6.png
Opublikowano

Pliki wrzucił po to zebyście mogli sobie np. bronie wyciagnać i wstawić na swoje pliki. A nie chcielibyscie gotowca

No właśnie nie.

Opublikowano

Teraz pełno randomów będzie pisało, że bez bazy nieużyteczne, potem, że pliki to syf, a tak naprawdę nie potrafią tego odpalic.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

pliki zajebiste a nie żaden syf czy coś racja nie umiem tego zrobić bez 2 tabelek z mysql item i mob proto ale chyba nie pisze ze te pliki to syf xddd

Opublikowano

pliki zajebiste a nie żaden syf czy coś racja nie umiem tego zrobić bez 2 tabelek z mysql item i mob proto ale chyba nie pisze ze te pliki to syf xddd

Nie wiem czy wiesz, ale one są txt i są w tych plikach.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Pliki superowe, napewno przetestuję,

xD

ls88msoi4xca.png

Wow, mounty z m2m, ale to są zajebiste pliki !!!!111oneone!!11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...