Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs Gambit - dyskusja.

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdolicie, Hipolicie. Fnatic dostało po jajach od Roccatu i taka jest prawda, że nie mają żadnych szans na finałowe miejsce, bo to będzie walka pomiędzy Roccatamia, a Gambitowcami, więc Fnatic pewnie zrobi papa. Roccat nie ma szans spaść za całe to Fnatic. Meczy był w sumie rzecz ujmując ciekawy, dobre plejsy. Najlepszy był imo Celaver i ten jego fart na koniec gry :D

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

troche za bardzo nukeduckiem sie jaracie, jedyne kille mial na Xaxusie, a ja sam nigdy Zed vs Trundle nie przegrałem (grając Zedem). Mimo wszystko, racja - dobrze zagrał... ale nie jarajmy sie aż tak.

Zwłaszcza że trundle to to kontra na zeda...

b_560_95_1.png

Opublikowano

ja myślę że Rocckat jest nie do zatrzymania. Jankos to moim zdaniem najlepszy jungler w europie, wiem. małe doświadczenie ale jego ponosi fantazja i jest naprawdę bardzo OP. meta botrk na evce a teraz core item....

celaver to jeden z lepszych adc. może nie robi miazgi na lini ale to co robi w tf zasługuje na pochwałę.

vander to najlepszy support w lsc. thresh = win

xaxus to średniej klasy topper, ale napewno nie odstaje. jest na poziomie innych. świetnie gra renkiem

overpow - mordekaiser mówi sam za siebie. wymyśla głupie picki a kosi jak mało kto. naprawdę szacun dla tego pana, wydaje mi się że obecnie xPeke alexich itd mogą mu possać

rbd2t1.png

Opublikowano

Powiem tak. Bot zdominowany, mid sobie radził, w jungli Jankos trochę tracił campy, ale ładnie mu ganki wychodziły. Za to martwi mnie to, że Xaxus na topie nie radził sobie z tą Shyvaną, później poszedł na bota i padł od nukeducka. Wiadomo odrobił teamworkiem w late, ale te słabe radzenie sobie na lini może pójść na niekorzyść Roccat.

Opublikowano

ladnir roccat sie rozbujal myslalem ze pójdzie lekko ale wcale tak na poczatku nie bylo.a co do xaxusa ten trundle to byli troll pick wypowiadalli sie ze na topa mialo iść cos innego ;p dla mnie najlepsze playsy robi jankos a b.dobre pozycjonowanie ma celevar. no i vander na threshu cos pięknego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...