Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy]

domek9900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam już 3h na link aktywacyjny z forum. hmm?

Nie widzę sensu wstawiania tej prezentacji, skoro oryginalna będzie inna.

Ile będzie setów broni/zbroi?

Będzie zwój powrotu statusu w grze/is?

Będą jakieś itemy w is, które nie można zdobyć w grze?

Każdym itemsem z is będzie można handlować? 

; )

Opublikowano

Czekam już 3h na link aktywacyjny z forum. hmm?

Nie widzę sensu wstawiania tej prezentacji, skoro oryginalna będzie inna.

Ile będzie setów broni/zbroi?

Będzie zwój powrotu statusu w grze/is?

Będą jakieś itemy w is, które nie można zdobyć w grze?

Każdym itemsem z is będzie można handlować? 

Setów broni/ zbroi będzie około 4 oczywiscie nie licząc bojowego/stalki  Będzie zwój powrotu statusu jak i w IS tak i w grze.

Wszystko można zdobyć wgrzę oprócz rangi VIP, którą można nabyć w IS. Nie będzie można handlować kilkoma przedmiotami z Item Shopu.

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Setów broni/ zbroi będzie około 4 oczywiscie nie licząc bojowego/stalki  Będzie zwój powrotu statusu jak i w IS tak i w grze.

Wszystko można zdobyć wgrzę oprócz rangi VIP, którą można nabyć w IS. Nie będzie można handlować kilkoma przedmiotami z Item Shopu.

Mówisz, że wszystko będzie można zdobyć w grze, po czym piszesz - nie można handlowac kilkoma przedmiotami z is. Jak mam to rozumieć? Sugerując się tym co napisałeś, chodzi o jakiś pro item/pet/mount z is którym nie można handlować? Czyli w grze też będę mógł to zdobyć, po czym nie będę mógł tego sprzedać? 

Trochę nie jasno to rozumiem.

; )

Opublikowano

Mówisz, że wszystko będzie można zdobyć w grze, po czym piszesz - nie można handlowac kilkoma przedmiotami z is. Jak mam to rozumieć? Sugerując się tym co napisałeś, chodzi o jakiś pro item/pet/mount z is którym nie można handlować? Czyli w grze też będę mógł to zdobyć, po czym nie będę mógł tego sprzedać? 

Trochę nie jasno to rozumiem.

Miałem na myśli zabroniony handel Rangą VIP. W grze nie będziesz mógł sprzedać przedmiotów typu Olejek nazwy, zwój powrotu statusu. Jednak będziesz mógł je zakupić w IS/ wydropić z bossów lecz one tylko na twój użytek. Przepraszam ale zmęczony jestem i dlatego tak chaotycznie to zapisałem.

Opublikowano

Chciałbym się tylko zapytać czy Dingox aka darwor aka jestem przygłupim idiotą ma zamiar zrobić prezentacje? ;-)

Opublikowano

Ojj administracja jeszcze w gimbazie :D

Mylisz się kolego całą noc pracowałem przy serwerze, też chce chwilę odpocząć..

ja to tylko gratuluje wagę clienta 53 mb -.- jak wy to ? xD

Jest inny klient ;o

nic żadnych informacji dotyczących ts3/serwera/clienta brawo administracjo . ;/

Serwer startuje jutro w godzinach 12/13.. ! Ts. jest w trakcie robienia. Client jest już z uploudowany, lecz wy dostaniecie go jutro z rana.

Opublikowano

Mylisz się kolego całą noc pracowałem przy serwerze, też chce chwilę odpocząć..

Jest inny klient ;o

Serwer startuje jutro w godzinach 12/13.. ! Ts. jest w trakcie robienia. Client jest już z uploudowany, lecz wy dostaniecie go jutro z rana.

daj klienta dziś w godz wieczornych

Opublikowano

nie grałem w metina około 7 miesięcy ^^ ale wejdę bo coś mi się ostatnio nudzi ;)

Zapraszamy :) Start jutro! Zapraszajcie swoich znajomych!. Dzisiaj pojawi sie nowa prezentacja jest w fazie końcowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...