Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy]

domek9900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie są aline... ;o

czy ty robisz zemnie idiotę mam wygrzebać ich prezke i pokazać ci ze ich ?? ulepszanie handlarze etc nawet drop 100 % jak u nich wiec czemu mówisz ze nie ?? bo nie sadze ze przypadek ze dałeś wszystko all  jak u nich nawet sety ulepszania są takie same mapy  mooby na map wiec czemu bezczelnie piszesz ze nie ich omg 

Opublikowano

@UP 

J*bnij się młotkiem w głowe, pierw sprawdź Aline2, a później pisz...

Mam nadzieję, że wypali :D

Skąd wezmę broń na 75lv i stal ;)?

Opublikowano

czy ty robisz zemnie idiotę mam wygrzebać ich prezke i pokazać ci ze ich ?? ulepszanie handlarze etc nawet drop 100 % jak u nich wiec czemu mówisz ze nie ?? bo nie sadze ze przypadek ze dałeś wszystko all  jak u nich nawet sety ulepszania są takie same mapy  mooby na map wiec czemu bezczelnie piszesz ze nie ich omg 

Co? XDD zauważ że to są pliki Tanirusa (tak to są te pliki) Idioto chyba wiem na jakich plikach robimy <Beka> Idź ochłoń xD

@UP 

J*bnij się młotek w głowe, pierw sprawdź Aline2, a później pisz...

Skąd wezmę broń na 75lv i stal ;)? NPC koło handlarki. Zakładka "Pro Itemy".

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

chyba coś Ci się pomyliło to nie pliki aline ...

ps..

tego clienta ze strony można pobierać czy będzie nowy ?

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

chyba coś Ci się pomyliło to nie pliki aline ...

ps..

tego clienta ze strony można pobierać czy będzie nowy ?

Będzie nowy kliencik Tzn juz jest tylko narazie ma do niego Administracja.

Opublikowano

@UP 

J*bnij się młotkiem w głowe, pierw sprawdź Aline2, a później pisz...

Skąd wezmę broń na 75lv i stal ;)?

Stale i bronie sa w sklepie ;)

je0o.png

Opublikowano

Pliki Tanirus aka. Tineshia aka. AlineMT2 zapomniałem dopisać mt2 a idiotę to sobie szuka w śród kolegów 

Nie chce nic mówić ale skończ bo tylko temat zaśmiecasz. Ludzie i tak będą grali bez względu na twoje komentarze.

nlcEZxg.png

Opublikowano

a czy ja coś napisałem typu ps nie grajcie tam to jedno wielki syf nie wiec o ch ci chodzi up ?? wypowiedziałem sie tylko na tema prezki bo nic nie jest zmienione i tyle 

Opublikowano

Pliki Tanirus aka. Tineshia aka. AlineMT2 zapomniałem dopisać mt2 a idiotę to sobie szuka w śród kolegów 

Własnie zaprezentowałeś swój poziom Głupoty.

Opublikowano

a czy ja coś napisałem typu ps nie grajcie tam to jedno wielki syf nie wiec o ch ci chodzi up ?? wypowiedziałem sie tylko na tema prezki bo nic nie jest zmienione i tyle 

No szkoda że ja ją robiłem od 0, coś jeszcze?

Opublikowano

polecam usunąć ten szop Pro itemy bedzie wiekszy trud dropienia np z metkow 90 dodac drop stalek i trut :>

Itemki w tym Shopie są wystarczająco drogie :D

nlcEZxg.png

Opublikowano

ZRÓBCIE ANKIETE, CZY START JUTRO W GODZINACH WIECZORNYCH, CZY W SOBOTĘ O 12.

SOBOTA NIE JEST OD GRANIA, A OD BALOWANIA.

A W PIĄTEK CHĘTNIE ZAGRAŁBYM NOCKĘ, JAK 70% INNYCH GRACZY :))

Opublikowano

Zagram tu, lecz nie wiem czy będę mógł po tym jak myśląc iż serwer już nie powstanie trochę namieszałem razem z imagiem itp na forum.

Polecam serwer, ale dajcie słowo, że będzie działał 24/7 !!

Opublikowano

Wlasnie tez mialem teraz napisac na temat startu :P. Tez mi sie wydaje ze o wiele lepiej byloby wystartowanie jutro (piatek) jesli oczywiscie jest juz wszystko gotowe i dopiete na ostatni guzik, bo jak jest to nie ma na co czekac ;).

00381637475378013724.png
Opublikowano

Wlasnie tez mialem teraz napisac na temat startu :P. Tez mi sie wydaje ze o wiele lepiej byloby wystartowanie jutro (piatek) jesli oczywiscie jest juz wszystko gotowe i dopiete na ostatni guzik, bo jak jest to nie ma na co czekac ;).

Również jestem za tym, aby wstawić ankietę ;)

Opublikowano

Mysle ze wyrobili sie ze wszystkim ale obstawiam ze jest taka sytuacja :) ze robia jeszcze cos na serwie o 15 okaże się caly klient i nie bedzie komu wrzucic :).. a jak zaczna wrzucac to bedzie o 20 :)..

Sam bym wolal start w piatek o 18-20 ale to ich decyzja :) czy sie wyrobia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...