Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jebnijzmiecza[1.7.2/1.7.4] [Survival + Gildie] [Mila Administracja] [MCMMO] [OtherDrops]

raVeBMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bardzo dobrze . Nie pouczaj mnie ponieważ starszy od Ciebie jestem chłopcze . Wypowiedziałem się już na twój temat . Widac ,że nic do powiedzenia nie masz już ciekawego . Powodzenia Ci życze na innych serwerach oraz żegnam haha ;)

Wbijajcie! ;) na serwerze juz sporo ludzi jest jak grać! ;) 

V7bXmc2.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Avenek

Może i jesteś od dodu1223 starszy ale podkreślanie tego i twierdzenie że starszy to od razu mądrzejszy jest "gimbusiarskie"

dJ.jpg

Opublikowano

up wlasnie dobrze mowi co z tego ze jestes starszy.. Nie musisz byc madrzejszy :D :d

A ty jak zwykle swoje bronisz sie tylko tym ze nic nie mam do powiedzenia zalosne.. :)

ps.Nie bedziesz mnie tu ocenial ze co to nie ja wypowiadalem sie na twoj temat

Nie jestes jakims sedzia zeby oceniac ludzi :)

Opublikowano

up wlasnie dobrze mowi co z tego ze jestes starszy.. Nie musisz byc madrzejszy :D :D

A ty jak zwykle swoje bronisz sie tylko tym ze nic nie mam do powiedzenia zalosne.. :)

ps.Nie bedziesz mnie tu ocenial ze co to nie ja wypowiadalem sie na twoj temat

Nie jestes jakims sedzia zeby oceniac ludzi :)

Za to Ty nim jesteś by innych oceniać?

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

o widze ze pomoc przyszla :D

Czy napisalem ze jestem sedzia?Nie.

wiec po co takie spinki

taki ktos nie bedzie mnie ocenial jaki jestem tak samo jak ja nie oceniam jego ;)

Opublikowano

Akurat każdy z nas ocenia wszystko co nas otacza robi się to codziennie nawet podświadomie 

Nie powinno się osądzać, grupować (np, ten to idiota, a ten to powinien iść siedzieć)

dJ.jpg

Opublikowano

o widze ze pomoc przyszla :D

Czy napisalem ze jestem sedzia?Nie.

wiec po co takie spinki

taki ktos nie bedzie mnie ocenial jaki jestem tak samo jak ja nie oceniam jego ;)

Przeczytaj swoje posty :)

Tu Cie wszyscy spuszczamy kibel31fz.png Jesteś kozak wbij na ts3, pogadamy :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

nie napisałem , ze jestem starszy tylko dlatego , że mnie pouczasz i myślisz , że nie wiem co to znaczy monolog..oraz brak szacunku  no prosze cię ..Moze i rodzice Cie nie nauczyli szacunku ale Ty sam możesz spróbować go okazać . W sumie nie chce go Od ciebie patrząc na to co piszesz . Pisze poraz 5 , że kończe z Tobą rozmawiać i masz nie odpisywać ale widze , że nie dociera. Masz weekend co znaczy , że nie musisz się uczyć na testy więc idź sobie pograć w gry a nie pisać swoje beznadziejne argumenty/posty/komentarze. Chodzisz do gimnazjum jeszcze a twoja pisowania polskiego nie jest za dobra ( wogule ) heh . Pomoc raczej przyszła do Ciebie ze strony Pawła. 

Pozdrawiam oraz Zakańczam TYM tą konwersację. CO ZNACZY , ŻE MOŻESZ JUZ NIC TU NIE PISAĆ :) Cześć 

V7bXmc2.png

Opublikowano

kto powiedzial ze konczymy konwersacje? :) tylko ty..myslisz ze bedziesz pisal na mnie a ja nie zaraguje?

pawel jest zwyklym uzytkownikiem z ktorym nie mam nic wspolnego

widze ze drobny blad orto. bedziesz wytykal w kazdym poscie ;)

mam ferie wiec mam czas czytac twoje durne posty

Widac ze h@ przyszedl z pomoca bo oczywiscie ze nie mogl zniesc co dzieje sie w jego reklamie (podejrzewam ze to h)

2 up totalny przyklad jak traktuje sie tam graczy..przez h@ ktory ma w dupie uzytkownikow

Nie dyktuj mi kiedy mam skonczyc konwersacje bo ja jej nie skonczylem.

Cos jeszcze?

Opublikowano

Jeśli masz jakieś problemy to wejdź na Tsa a nie kozak 15 letni na forum sie wypowiada ;) . Nie będą się dalej poniżał do twojego poziomu więc nie mam zamariu odpisywać takiemu komus jak Ty.  Kolejny post kogoś u góry kogo śmieszysz i już myślisz ze to H@ hahahaha no prosze Cię . Jesteś żałosny dla większości graczy wiec oni wszyscy to Head'y???? Dorośniesz to pogadamy. 

Póki co cześć ;) nie mam zamiaru Ci odpisywac i zniżać się do twojego niskiego jak but poziomu. 

//Edit Proszę Moderatora o  usunięcie tej debilnej kłótni . Gdyż kolega @up myśli , że pozjadał wszystkie rozumy ;) 

V7bXmc2.png

Opublikowano

Skoro nie podoba ci się serwer albo sposób w jaki jest prowadzony, to po kiego grzyba spamujesz w tym temacie i ciągle go odswieżasz. Ja tam nie mam nic przeciwko, ale to co tu robisz skomentuje dwoma słowami : fuck logic.

a tak z innej beczki to serdecznie zapraszam na serwer ! :P

Opublikowano

Teraz ja koncze swoja wypowiedz i tez mi sie nie chce z tb pisac..wiec nie klocmy sie tutaj..

Jak jakies wonty na pw :)

Nie dyktuj mi kiedy mam skonczyc konwersacje bo ja jej nie skonczylem.

Cos jeszcze?

Udaj się do psychologa :)

Piszesz w zależności tego jak zawieje wiatr :)

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

@dodu1223 
Chcesz wbijać posty ? Idź gdzieś indziej ... zapewne nigdy tu nie grałeś albo zostałeś szybko rozjechany i masz teraz ból dupy jak już pisałem :) 

A przy okazji, 50 graczy na serwerze zaliczone ! 

Opublikowano

Z kolegą kończę pisać bo już pkt dostaje nie wiem za co ... -.-

A co do serwera . Co chwile się coś zmienia .Od startu serwera wszystko zostało zmodyfikowane tak aby graczom grało się lepiej. Może uda nam się dziś pobić kolejny rekord graczy ;) 

+To nie spam to informacja dla innych użytkowników..

V7bXmc2.png

Opublikowano

NOWE ITEMKI NA GILDIE  !! 

Diax - 32
TNT - 32

Szmaragd - 32
Jasnopył - 32
Płomienna różdżka  - 10

Opublikowano

@info Serwer został już zoptymalizowany aby gracze mogli grac normalnie. Nikt nie narzeka jak kolega UP na adminów a wręcz przeciwnie.

Wbijać ;) 

V7bXmc2.png

Opublikowano

Ja tam nie widze różnicy między wcześniejszą grą a obecną, jak dla mnie nie było żadnych bugów ... serwer idealny tylko mało graczy, tak więc Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

To dzięki tak dobrej i szybkiej pracy administracji gracze nawet tego nie odczuwają . ;)

Opublikowano

Na serwerze już jestest co raz więcej ludzi i gildii. Niestety aby serwer był popularny trzeba jeszcze trochu . Tak więc prosze wszystkich o granie i rozwalmy inne serwery aby nasz był najlepszy! :)

V7bXmc2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...