Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jebnijzmiecza[1.7.2/1.7.4] [Survival + Gildie] [Mila Administracja] [MCMMO] [OtherDrops]

raVeBMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
A

37dc64bf6360b226f5cf872ad828bfef48318427

91b26ef8491f3a5ec9debf61db64ab56379beb94

Adres IP: jebnijzmiecza.pl:50000 lub s.dragoncraft.pl
Wersja: 1.7
Potwory: Tak
PvP: Tak
Sloty: 320
Drop z kamienia: Tak
WhiteList: Nie
Premium: Nie

98aada15b86be88acb57869424f890c883f64561
Spawn

7nkn.png

737n.jpg

NPC

0dhf.png

Sklep

m4ba.png

Administracja

[W]BabsBunny
[A]3x1mo
[A]xKnipex
[M]emxio
[M]Fidon

Dropy

Diax - 0.35%
Żelazo/złoto - 1.5%
Szmaragdy - 0.5%
Redstone/Lapis - 0.8%

Dodatkowo dropia butelki z expem, węgiel, perły ednermana, proch, slimeballe. spawnery i inne rzeczy w niedużej ilości.
Drop dla rang vip jest podwojony.
Dodatkowo jako niespodziankę możecie trafić świnkę lub creeper'a.
Kopiąc też bierzecie udział w loterii. Możecie wygrać kasę lub ją przegrać!
Jesteśmy otwarci na Wasze pomysły jeśli chodzi o drop :)

Pieniądze

Tak, na serwerze jest system ekonomii, nie służy on niczemu innemu jak sprzedawaniu surowców których macie w nadmiarze by kupic spawner i móc go zmienić na wybrany typ za pomocą komendy.
Więcej informacji uzyskacie na /warp sklep oraz /warp spawner.

Konkursy /Eventy/Areny

Na serwerze odbywają sie konkursy i eventy. Do dyspozycji macie małą mob arenę.
Ciągle trwającym konkursem jest zgarniecie vipa za bycie w topce pvp.

Serwer dopiero wystartował , wbijajcie i zacznijcie przygodę !! 
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno wbije! :)

Super na pewno wejdę :)

Dzięki za opinie .  :) 

Dropy lekko zostaną zmniejszone . 

Opublikowano

Wbiłem i.... Serwer polecam ;d 

Będę grał Ludzi przybywa , drop dopasowany admini fajni . Taki serwer jest jak ta poszukiwana igła w stogu siana czyli bezsensownych serwerów ;3 

Byle więcej graczy , Powodzenia w rozwoju , a ja gram i polecam . ! 

V7bXmc2.png

Opublikowano

Wbiłem i.... Serwer polecam ;d 

Będę grał Ludzi przybywa , drop dopasowany admini fajni . Taki serwer jest jak ta poszukiwana igła w stogu siana czyli bezsensownych serwerów ;3 

Byle więcej graczy , Powodzenia w rozwoju , a ja gram i polecam . ! 

Dzięki za opinie . :) 

Komentujcie ! ! 

Niedługo nowy sklep, jak będzie gotowy dodam screeny :)

Opublikowano

Serwer slaby nie polecam.

Ogolnie admini do dupy wogule nie rozumieja graczy do tego jeszcze graja tam same LIZUSY

Ktorzy oczywiscie jak zwykle podlizuja sie adminowi zeby dostac nastepne PUNKTY reputacji do wyzszego stanowiska

Ogolnie nie polecam tego serwera...Cala ta siec jest do bani

Kiedys to byla fajna siec ale teraz graja tam same .. jak juz wspomnialem.

Admini nie sa tacy mili jak wam sie wydaje...Jak pogracie tam dluzej to zobaczycie.Gralem na tej sieci kiedys ale przestalem bo szerzyla sie tam niesprawiedliwosc..

Nie warto wbijac

Opublikowano

Kolega u góry chyba nie wie co mówi. Kiedyś grał w tej sieci serwerów. Lecz serwer Survival+ Frakcje dopiero powstał. Cała administracja została pobrana " z zewnątrz " . Więc nie bierze odpowiedzialności za całą sieć . To , że kiedyś grałeś na tej sieci i nie polecasz nie zmienia faktu iż nie wiesz NIC podkreślam NIC o tym serwerze ani o administracji . ;) 

Pozdrawiam.

V7bXmc2.png

Opublikowano

Kolega u góry chyba nie wie co mówi. Kiedyś grał w tej sieci serwerów. Lecz serwer Survival+ Frakcje dopiero powstał. Cała administracja została pobrana " z zewnątrz " . Więc nie bierze odpowiedzialności za całą sieć . To , że kiedyś grałeś na tej sieci i nie polecasz nie zmienia faktu iż nie wiesz NIC podkreślam NIC o tym serwerze ani o administracji . ;)

Pozdrawiam.

Zgadzam się w 100% , i coraz wiecej jest atrakcji na servie

Opublikowano

oj wy nie wiecie co mowicie..Ja nie polecam tego serwera glownie dlatego ze wiem jaki jest h@ i nie bede tu nikogo obrazal ani nie bede uzywal twardych slow..

Wiem ze headadmin byl i nadal bedzie niesprawiedliwy!Co z tego ze nowy serwer survival jak ten sam [email protected] nie podkreslaj mi tu ze nic nie wiem o administracij bo wiem o nich bardzo duzo..

h@ bedzie taki sam a admini beda nastepnymi jego ze to tak ujme sluzacymi.I jeszcze beda sie cieszyc z tego ze h @ ich wykorzystuje i nadal beda mu sie podlizywac

To jest szczera prawda o tym wszystkim!

Opublikowano

I kolego mylisz się bo powtarzam się CAŁA EKIPA SERWERA SURVIVAL+FRAKCJE JEST NOWA! Poza tym nie wiem po kiego pisałeś tamten tekst na czerwono no ale mniejsza. Head Admin jest nowy jak i cała administracja . Serwerem nie kieruje nikt ze 'starej ekipy" Więc najpierw sprawdź a potem napisz. 

Pozdrawiam ponownie oraz polecam serwer jak wielu innych graczy. 

V7bXmc2.png

Opublikowano

Wez prosze nie ponizaj sie i zapamietaj sobie h@ serwa i sieci byl i jest Babsbunny wiec nie mow mi tu twoich durnych wytworow wyobrazni.Bo pewnie zaczales gre tam od niedawna.Od servera survival .

Cala siec i ten serwer zalozyl Babs i on tym wszystkim rzadzi

Moze admini sa tam nowi ale h@ jest i bedzie ten sam!!

A wogule co ci do tego jak pisze..Nie ty o tym decydujesz.

Opublikowano

Po pierwsze BabsBunny  to Ona a nie on więc widać jak bardzo znasz administracje. Po drugie Babsbunny m.in jest  właścicielką sieci a nie TYLKO serwera survival + frakcje na którym NIE PRZEBYWA W OGÓLE! Więc nie wiem czemu to komentujesz skoro NIE WIESZ ... CO DZIEJE SIĘ TERAZ NA SERWERZE... I sam się poniżasz . Po trzecie wiem doskonale co się dzieję na serwerze oraz w całej sieci . Po czwarte i mam nadzieje ostatnie ponieważ nie chce mi się prowadzić z Tobą dyskusji bo zapewne dostałeś bana za takie zachowanie i chcesz się zemścić PODKREŚLAM Domyślam się a nie jestem pewny ( piszę to z  tego powodu , ze zaraz będziesz się spinał ze ja nie wiem o Tobie nic. ) heh. Wiem lepiej i więcej od ciebie co dzieje się działo się i co dziać się będzie na serwerze Survival+ Frakcje oraz być może sieci serwerów które mają swoją popularność i chyba jedynie TY z niewiadomych powodów :) (  Oczywiście prócz niejakiego chamstwa HeadAdmina ) go nie polecasz.  Nie będę Cie obrażał ponieważ każda osoba może wyrażać własną opinię na tym forum w tym dziale . Lecz chce powiedzieć abyś na początek opamiętał się z pisaniem BZDUR zanim napiszesz o czymś co działo się na serwerze parę miesięcy temu. 

Jeśli to nie stanowi problemu proszę Administracje działu Minecraft na MPC forum o usunięcie (moim zdaniem ) tego bezsensownego monologu.

Pozdrawiam ponownie oraz nalegam o zapoznanie się z sytuacją  w której znajduje się sieć  oraz ten własnie serwer  ;) 

V7bXmc2.png

Opublikowano

po pierwsze nie dostalem bana na tym serwerze

po drugie czy ja napisalem ze babs jest tylko wlascicielka sv?

Nie wiesz jaki byl i nadal jest head bo wczesniej pewnie tam nie grales..wiec tak naprawde publicznie mozesz mowic ze wiesz o tym serwie wszystko i o ludziach a tak naprawde nie wiesz nic

z niewiadomych powodow go nie polecam ha ha ha chyba podalem ci powody wyzej poczytaj je 10 razy zrozumiesz

napisalem byl zamiast byla sry literowka pisze z tel..

Myslisz ze chamstwa tam nie ma na tej calej sieci ?Jest wiecej niz ci sie wydaje.

Pograj ze swoim koxami na srv to sie przekonasz.

Tez mi sie nie chce z tb pisac

dobranoc

Opublikowano

Grałem na poprzednich edycjach (survival i frakcje u Babs już dawny było ;o ) i gram na obecnie, póki co nie narzekam bo nie ma na co, jedynie graczy coś brakuje ;x

Opublikowano

Tak,bylem i pisalem na tamtym forum tematy..i co niby z tego?Wy jak zwykle musicie wrzucic cos od siebie zeby jak zwykle dopiac swojego..

Piszac head mialem na mysli babs jako heda calej sieci w tym tez wlascicielke sv .Ktora moze tam nie wchodzi bo ma swoich admow ale wlascicielka jest jak i sv i sieci.Sam tak napisales prezentacji ..W babs sv i nie tylko

Wlasciel jest niesprawiedliwy nwm mozesz pisac co chcesz ale zdania nie zmienie..Bo gralem tam kiedys i wiem na co ja stac ..wiec nie wypominaj mi swoich durnych kazan ktore nie sa prawdziwe.

Wiem jak traktuje graczy..Niby dlaczego tyle osob z tamtad odeszlo..?Bo mieli dosyc chamstwa i ciaglych klamstw od wlascicielki.Niektorzy poprostu dorosli i nie pozwolili zeby ktos nimi pomiatal

Opublikowano

Właściciele nie pomiatają ludźmi , piszesz głupoty bo twoim celem jest poniżenie i zniszczenie tego serwera lub całej serwerowni dragoncraft. Nie interesuje mnie to co było kiedyś, dziś jest dziś i czas leci do przodu. 

Edit//: Powinieneś dostać warna za doublepost , od czego jest edycja posta ?. Z tego co widze to potrafisz edytować bo praktycznie wszystkie posty są przez Ciebie edytowane co wskazuje na nerwy i stres przy pisaniu. Polecam melisse na uspokojenie :).

Opublikowano

Moim celem nie jest ponizenie serwera pisze jak jest..Powinno cie zainteresowac co bylo kiedys..ludzie sie nie zmieniaja

Za double post moge dostac warna i jestem swiadomy ale jak juz wczesniej napisalem przypadko kliknalem odpowiedz i kliknalem wstecz i zaczalem dalej pisac dopiero jak napisalem zobaczylem ze napisalem double..

oj teraz pocisnales haha ze edytuje post to od razu musze byc zdenerwowany :D rozwaliles system

Jak nie wiesz po co sa edycje to nie pisz nic..Edytuje posty czasami bo popelnilem kilka literowek i dlatego edytuje zebyscie sie nie czepiali..

Ta wszystkie posty sa edytowane spojrz up i dopiero pisz a nie kit wciskasz

Opublikowano

Słuchaj . Powiedziałem raz abyś już mi nie odpisywał ponieważ nie chce mi się z tobą pisać. Ponieważ poziom twoich wypowiedzi jest dla mnie za mały. I nie odnoś się do mnie w ten sposób gdyż jesteś ode mnie troszkę młodszy ;) W prezentacji jest napisane , że BubsBunny jest właścicielem ponieważ tak jest . I jak boga kocham szacunek mam do każdego bez względu na wiek i inne tego typu rzeczy. lecz do ciebie go straciłem. I może cie to nie obchodzić ale sam wiesz jak jest . ;) Nie masz w ogóle argumentów zaczynasz bezsensowną kłótnie chociaż wiesz , że nie masz racji. Napisałem raz , że w ten sposób sam się pognębiasz ale ty tego nie przyjmujesz do wiadomości i piszesz dalej. Kończę z tobą ten głupi moim zdaniem monolog ponieważ musisz się jeszcze wiele nauczyć np pisać oraz szacunku do innych np Administracji serwerów :) Życzę powodzenia w rozwijaniu się intelektualnie oraz w zbieraniu dobrej reputacji na serwerach, którą jest się domyślam trudno będzie ci zebrać . Nie odpisuj już na to jeśli chociaż troszkę zrozumiałeś treść wszystkich moich wypowiedzi. Dziękuję ;)

Pozdrawiam i zapraszam na serwer bo warto. Zaczynamy grac ;) 

V7bXmc2.png

Opublikowano

@dodu1223

Masz teraz jakiś ból dupy boo ? 

Administracja jest bardzo miła, wiec nw o co Ci chodzi ... Idz następnym razem popłacz sie mamie, a nie jakies bzdury piszesz przy prezentacji BARDZO DOBREGO serwera !

Opublikowano

rave sluchaj nie wmawiaj mi ze jak to ty ujales pisze bzdury przy prezentacji dobrego serwera...ta normalnie wybitnego..jak zwykle znajdzie sie jakis noob ktory jednak bedzie bronil dalej opinii serwa :) wiec ro

b i pisz co chcesz ale i tak ci nikt nie uwierzy

@1361622928-U485574.pngAvenek jesli chcesz konczyc jak to ty ujales monolog chodz pewnie nie wiesz co to..prosze bardzo.Ale ostatnie moje slowa do cb pisales cos o szacunku do adminow.Powiem ci ze ten szacunek mialem ale stracilem go grajac tam i widzac zachowania adminow.

Teraz ja koncze swoja wypowiedz i tez mi sie nie chce z tb pisac..wiec nie klocmy sie tutaj..

Jak jakies wonty na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...