Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia do IS-4

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to dlaczego tym IS'em mi tak szło? 

Odkup tego IS`a i rób tą linię do IS'a-7. Szkoda czasu by robić jakąś inną linię od początku, a skoro z tą linią nie idzie Ci granie to wątpię żebyś sobie poradził z inną. Tym czołgiem (IS) da się wychodzić na +, wiec nie wprowadzajcie w błąd.

Opublikowano

poczytaj poradniki i opisy czolgow oraz poogladaj filmiki np scoobanego poczym sam wybierz czym bedziesz gral i co powinno ci pasowac

niejestesmy twoimi niankami, troche samodzielnosci ci niezaszkodzi

860331433165800174608.png

Opublikowano

poczytaj poradniki i opisy czolgow oraz poogladaj filmiki np scoobanego poczym sam wybierz czym bedziesz gral i co powinno ci pasowac

niejestesmy twoimi niankami, troche samodzielnosci ci niezaszkodzi

Jakimi niańkami człowieku, pytam się tylko o poradę, a twój post tutaj nic nie wnosi..

A co do tdków to linia przez ferdinanda wygląda ciekawie zobacze. 

A może by tak zrobić Tigera P i przejść na ferdinanda? 

4zzt3n.png

Opublikowano

Jakimi niańkami człowieku, pytam się tylko o poradę, a twój post tutaj nic nie wnosi..

A co do tdków to linia przez ferdinanda wygląda ciekawie zobacze. 

A może by tak zrobić Tigera P i przejść na ferdinanda? 

Ponawiam pytanie ;d To która linia TD'ków jest przyjemna, może być trudna, a co tam, żeby dobrze się grało i ładnie biła. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie ;d To która linia TD'ków jest przyjemna, może być trudna, a co tam, żeby dobrze się grało i ładnie biła. 

Najtrudniejsza i najlepsza jest linia do WTF E-100. Brak pancerza, dobre camo (do 8t), op lufa

Opublikowano

Najtrudniejsza i najlepsza jest linia do WTF E-100. Brak pancerza, dobre camo (do 8t), op lufa

A przyjemnie gra się każdym tierem? WTF'em na pewno bo grałem na serwerze testowym, ale reszta nie wiem. I możesz dać jakąś taktykę na tą linię? 

4zzt3n.png

Opublikowano

A przyjemnie gra się każdym tierem? WTF'em na pewno bo grałem na serwerze testowym, ale reszta nie wiem. I możesz dać jakąś taktykę na tą linię? 

4t - Dobra lufa, camo, brak pancerza

5t - Dobra lufa, camo ujdzie, brak pancerza

6t - jw

7t - jw

8t - OP lufą, świetne camo, bardzo dobra mobilność, brak pancerza, ale dinga od Xt... Magia...

9t - Faqir twierdzi, że to shit. Lufka z mausa, słabe camo, przeciętna mobilność, brak pancerza. Gorsza wersja WTF

Xt - Najlepszy czołg w grze. Maus na magazynek, najlepszy zasięg widzenia w grze, mobilność ujdzie, brak camo, brak pancerza. Tą lufą pomidory robią po 5k dmg na bitwę. 

Opublikowano

Przyjemnie się gra jak się potrafi nią grać. Na pewno to nie są zwykłe TD`ki, gracze nauczyli się ładować HE przez co wchodzi shot + 500 obrażeń. Na pewno nie możesz się pchać do przodu i musisz mieć kredyty na złoto do VII tieru, bo ma do d... lufę (stock). Arta prawie zawsze Cię ,,łan szotnie", wiec musisz się uważać. Przekładaj załogę by robić camo na perkach i zawsze zakładaj siatkę kamuflażową.

Opublikowano

Ok, a gdzie muszę jechać tymi td'kami kampić na respie czy jak?

W krzaki, tak żebyś miał dobry ostrzał.

Opublikowano

Ja jestę mistrzem WT E-100

Tą lufą pomidory robią po 5k dmg na bitwę. 

Dawaj nick pomidorka co ma 5k średniego dmg ;] Ja mam 4100, NewMultiShow ma 3800, tralalalal.

7yoDoas.png

Opublikowano

Ja jestę mistrzem WT E-100

Dawaj nick pomidorka co ma 5k średniego dmg ;] Ja mam 4100, NewMultiShow ma 3800, tralalalal.

Przesadziłem o niecałe 2 pestki :) Jak widzicie pomidor tym czołgiem może zrobić 4100 średniego dmg :)

Zgodzę się, jesteś mistrzem WTF jak ktoś gra 30 dni bez przerwy 1 czołgiem (żeby zrobić fioletowe staty) to może nauczyć się nim grać.

Opublikowano

Przesadziłem o niecałe 2 pestki :) Jak widzicie pomidor tym czołgiem może zrobić 4100 średniego dmg :)

Zgodzę się, jesteś mistrzem WTF jak ktoś gra 30 dni bez przerwy 1 czołgiem (żeby zrobić fioletowe staty) to może nauczyć się nim grać.

Bul dópy i foh z przytupem i melodyjkom

A tak wgl miszczem wota jestem a juri to tylko umie mi opciongać przy grze <3 dlatego mam takie statsy bo gram i się odprenrzam heheheheehehe

Dajcie 5% nobki

7yoDoas.png

Opublikowano

Według mnie bardzo fajnie czołgi. ST-I to najlepszy 9t w mojej opinii :P PS. Juri ssacz

A T-150 przyjemny? Bo zaraz może go zrobię zostało 5k expa. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Dobra, mam już Mardera II nieźle kosi :D

A zadam jeszcze jedno pytanie.. Co sądzicie o tym T-150. kv3,kv4, bo jakoś strasznie mnie tam ciągnie.

Jak Pan Dawits mówił ST-1 naj. Cała linia też nie jest najgorsza.

A T-150 przyjemny? Bo zaraz może go zrobię zostało 5k expa. 

Dobry pancerz, działko ujdzie, tragiczna mobilność.

Opublikowano

Przyjemnie się gra jak się potrafi nią grać. Na pewno to nie są zwykłe TD`ki, gracze nauczyli się ładować HE przez co wchodzi shot + 500 obrażeń. Na pewno nie możesz się pchać do przodu i musisz mieć kredyty na złoto do VII tieru, bo ma do d... lufę (stock). Arta prawie zawsze Cię ,,łan szotnie", wiec musisz się uważać. Przekładaj załogę by robić camo na perkach i zawsze zakładaj siatkę kamuflażową.

Po co zloto tam stockowe lufki sa bardzo fajne

Zlote pestki mozna zaladowac na VII tier aczkolwiek moze 1 na 20 bitew bedzie potrzeba by ich uzyc

Ciezka linia trzeba dobrze znac miejscowki i wiedziec kiedy i w ktorej sie znalesc by moc cos zrobic

Skoro na IS ci nie szlo to watpie bys tym cokolwiek ugral

V/VI/VII tier maja slabe camo sa wielkie i kartonowe i trzeba naprawde uwazac by cie w nich nie wyspotowano a dla kogos kto nie zna zasad gry to trudna sprawa

Linia moze i ciekawa ale nie dla pomidorkow

Pomidorek na WTF E100 wyladuje magazyn i tyle z niego pozytku (o ile zdazy :D)

t150 i kv3 bardzo przyjemne czolgi ale pod warunkiem ze sa na topie bo wyzsze robia z nich sitko ale gdy tylko spotkaja rowne tiery robia niezla rozpierduche

Opublikowano

Dobra, to jeszcze jedno pytanie :P

Linia do E-100 dobra, miał ktoś styczność, przyjemna?

I jak ją przejść, bo trochę tam opcji jest. 

Jest dosyć przyjemna Tiger dobry sniper, Tiger 2 nienajgorszy, E-75 dobry pancerz i lufa E-100 only gold, dobry pancerz, mobilność nie powala.

Opublikowano

Jest dosyć przyjemna Tiger dobry sniper, Tiger 2 nienajgorszy, E-75 dobry pancerz i lufa E-100 only gold, dobry pancerz, mobilność nie powala.

A jak mam iść bo tam są 2 albo 3 opcje, prosiłbym, aby ktoś napisał od 2 tieru jak iść. 

4zzt3n.png

Opublikowano

do e100 gold nie jest potrzebny, 232 penetracji wystarczy spokojnie tylko trzeba znac weakspoty i po sprawie

jak do niej isc? zelzy kto co woli

ale ladwiejsza droga bedzie przez tygrysa->tygrysa II-> e75

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...