Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia do IS-4

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak chcesz robić CW to nie. Jak jesteś początkującym to też nie.

Opublikowano

Głupio go sprzedałeś. Ta linia jest dobra na wszystko. T110e5 obj268 t62a e100 to inne latwe linie. Ciekawe są fv4202 batchat amx50b t110e4 t57ht, ale trzeba umieć grać.

Opublikowano

Głupio go sprzedałeś. Ta linia jest dobra na wszystko. T110e5 obj268 t62a e100 to inne latwe linie. Ciekawe są fv4202 batchat amx50b t110e4 t57ht, ale trzeba umieć grać.

No niestety cały czas wychodziłem na minus powiedziałem dość i teraz gra mi się bardzo przyjemnie KV1 może go odkupię i się przemęczę do 8 tiera żeby grać klanówki. 

A co jeszcze sądzicie o Chińskiej linii ? Ciężkich i średnich? 

4zzt3n.png

Opublikowano

No przygotuj się człowieku że na 7+ będziesz wychodził na -, to powinno być oczywiste. A ciebie męczył is, które miałeś działko?

Opublikowano

No przygotuj się człowieku że na 7+ będziesz wychodził na -, to powinno być oczywiste. A ciebie męczył is, które miałeś działko?

122m, te najlepsze działko tam jest działko VIII

I opłaca mi się to teraz wgl odkupić? Bo sam czołg 1,4 mln jeszcze ulepszyć.. ;x

4zzt3n.png

Opublikowano

Zasadniczo czołgi z tej linii będą podobne, tj. 122 mobilne świetnie kątują mocna wieża. Jak ci się nie podoba ogólnie taki sposób na grę to idź w jedną z linii które wcześniej wymieniłem. A Chińczycy to podróbki ruskich.

Opublikowano

Zasadniczo czołgi z tej linii będą podobne, tj. 122 mobilne świetnie kątują mocna wieża. Jak ci się nie podoba ogólnie taki sposób na grę to idź w jedną z linii które wcześniej wymieniłem. A Chińczycy to podróbki ruskich.

Dobra, a opłaca się wykupić tego IS'a jeszcze raz?;x

4zzt3n.png

Opublikowano

Dobra, a opłaca się wykupić tego IS'a jeszcze raz?;x

Tak. Linia do IS-7 jest lepsza dla newbie od IS-4 (Nie twierdzę, że jest lepszy, ale newbie prędzej poradzi sobie z is-7). Odkup go, warto. Polecam również robić Do E5 przez T1, lub jakieś medy/td.

Opublikowano

Linia sama w sobie jest bardzo przyjemna, aczkolwiek bardzo specyficzna. Są to raczej zgarniacze DMG z dobrymi działami.

Do tego dużo lepszy T10 niż druga linia.

Jednak dla newbie nie polecam. Sam jestem dobrym graczem, a na tej linii nie idzie mi super :x

Opublikowano

Do tego dużo lepszy T10 niż druga linia.

No nie wiem :) Ma jedynie lepszy pancerz i więcej hp. DPM podobny, ale na strzał lepiej wypada IS-7. Gorszy czas przeładowania i skupiania, depresja ta sama, liczba pocisków ta sama, wg mnie zależy od gustu, który czołg bardziej komuś przypadnie. 

Opublikowano

Ruscy są najprostsi w grze, a poza tym są przekokszeni więc dobre czołgi to oni mają od początku.

Opublikowano

No to dlaczego tym IS'em mi tak szło? 

Najwyraźniej nie potrafisz grać. Każdym czołgiem idzie dobry wynik zrobić, nawet najsłabszymi, a is to jeden z lepszych.

Opublikowano

No to dlaczego tym IS'em mi tak szło? 

Moze ta gra nie jest stworzona dla CB?

Moze to nie czolg pod twoj styl gry?

Forumowicze to nie wrozki nie sa wstanie odpowiedziec na kazde pytanie

860331433165800174608.png

Opublikowano

Może było to spowodowane tym, że mam te 1000 bitew i wszystko to były HT. Więc teraz chciałbym pograć czymś innym, a mianowicie TD'kami i medami. Medy już robie Ruskie T-34, a potem zamierzam iść w T34-85, czy jest jakaś linia medów może być nie najłatwiejsza, aby była dobra. I jeszcze jakieś niszczyciele , tak, aby zadawały jakieś ładne dmg, i od razu dajcie jakąś taktyke jak tym grać. Dzięki. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...